Τιμή και προδιαγραφές για το νέο iPhone SE και το iPad Pro 9,7 ιντσών


Η εκδήλωση της Apple τον Μάρτιο του 2016 μόλις ολοκληρώθηκε και σχεδόν τα πάντα, από το Apple TV μέχρι το iPhone θα δουν είτε μια ενημέρωση είτε μια νέα συσκευή που θα προστεθεί στην υπάρχουσα σειρά. Για να φτάσουμε στο θέμα, το iOS 9.3 θα κυκλοφορήσει σήμερα και διαθέτει την πολυαναμενόμενη λειτουργία Night Shift καθώς και τη δυνατότητα να έχετε σημειώσεις με προστασία κωδικού πρόσβασης στην εφαρμογή Notes. Το Apple TV θα λάβει επίσης μια ενημέρωση που φέρνει την ενοποίηση του Siri μεταξύ άλλων. Ωστόσο, τα σημαντικότερα σημεία του προϊόντος είναι το νέο iPhone SE 4 ιντσών, το iPad Pro 9,7 ιντσών και η σοβαρή μείωση τιμής του Apple Watch που είναι τώρα διαθέσιμο από 299 $. Ακολουθεί το πλήρες εύρος τιμών και οι προδιαγραφές του iPhone SE και του iPad Pro 9,7 ιντσών. Οι προπαραγγελίες ξεκινούν στις 24 Μαρτίου 2016 και αρχίζουν να αποστέλλονται στις 31 Μαρτίου 2016

Πίνακας περιεχομένων

iPhone SE

Το νέο μοντέλο έχει οθόνη 4 ιντσών και έρχεται επίσης σε ροζ χρυσό χρώμα. Δεν έχει μοντέλο 128 GB, αλλά τώρα είναι το φθηνότερο iPhone που μπορείτε να αγοράσετε κατόπιν σύμβασης. Έχει τις ίδιες δυνατότητες γραφικών και CPU με το iPhone 6S.

  Πώς να αλλάξετε τον προσανατολισμό της σελίδας για μια μεμονωμένη σελίδα στο MS Word

iPhone SE – 16 GB: 399 $
iPhone SE – 64 GB: 499 $

iPad Pro 9,7 ιντσών

Το iPad pro 9,7 ιντσών έχει τις ίδιες προδιαγραφές με το μεγαλύτερο iPad Pro και υποστηρίζει το Apple Pencil καθώς και κάθε νέα δυνατότητα στο iOS 9.3. Το νέο tablet θα διαθέτει οθόνη πραγματικού τόνου που θα προσαρμόζει τον τόνο της οθόνης ανάλογα με αυτόν του περιβάλλοντος. Κάπως παρόμοιο με το Night Shift, αυτή η λειτουργία προσαρμόζει τη θερμοκρασία της οθόνης ανάλογα με το περιβάλλον, έτσι ώστε όταν αφήνετε μια περιοχή με έντονα φωτισμό και εισάγετε μια πολύ πιο ζεστό φωτισμό, η οθόνη δεν είναι εκτυφλωτικό λευκό, αλλά πιο απαλός τόνος που διευκολύνει την κοιτάξτε και δουλέψτε για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Υπάρχει μια νέα έκδοση 256 GB διαθέσιμη και για τα μοντέλα 9,7 και 12,9 ιντσών.

  3 λειτουργίες του LinkedIn που σας βοηθούν να δικτυωθείτε καλύτερα

iPad Pro – 32 GB Wi-Fi: 599 $
iPad Pro – 128 GB Wi-Fi: 749 $
iPad Pro – 256 GB Wi-Fi: 899 $

Μείωση τιμής Apple Watch

Μια ανακοίνωση που δεν σχετίζεται με το προϊόν που έκανε η Apple καθώς ολοκλήρωσε την εκδήλωση ήταν ότι οι μελλοντικές εκδηλώσεις της Apple από το 2017 θα πραγματοποιηθούν στη δική της πανεπιστημιούπολη στο Κουπερτίνο. Η πανεπιστημιούπολη περιλαμβάνει ένα καταπληκτικό θέατρο στο οποίο η εταιρεία θα προσκαλέσει μέλη του Τύπου για μελλοντικές ανακοινώσεις προϊόντων. Ανακοινώθηκε επίσης το Apple Care Kit και, όπως το Apple Health Kit, στοχεύει στη διαχείριση ασθενειών και την ανάκαμψη, καθώς και στη συλλογή δεδομένων για έρευνα υγείας.

  Μεταφέρετε μουσική και βίντεο στο iPhone σας χωρίς iTunes [Giveaway]