Πώς να αναγνωρίσετε ένα άγνωστο σύμβολο σχεδιάζοντας το


Τα πληκτρολόγια σάς επιτρέπουν να πληκτρολογείτε τα σύμβολα που χρησιμοποιούνται συνήθως, όπως το σύμβολο «@» και «&». Αυτά τα σύμβολα είναι τόσο κοινά, που όλοι γνωρίζουν πώς ονομάζονται. Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για λιγότερο γνωστά σύμβολα όπως τα στατιστικά σύμβολα. Όχι μόνο είναι πιο δύσκολο να θυμόμαστε τα ονόματά τους, είναι επίσης πιο δύσκολο να πληκτρολογήσουμε. Οι εφαρμογές επεξεργασίας κειμένου όπως το MS Word διευκολύνουν την πληκτρολόγηση αυτών των συμβόλων μέσω ενός μενού εισαγωγής. Το μενού έχει μια λίστα συμβόλων από τα οποία μπορείτε να περιηγηθείτε και στη συνέχεια να εισαγάγετε. Για εφαρμογές που δεν το επιτρέπουν, π.χ. το πρόγραμμα περιήγησής σας που υποστηρίζει απλή εισαγωγή κειμένου, η εισαγωγή ενός στατιστικού συμβόλου είναι λίγο πιο δύσκολη. Εάν δεν ξέρετε πώς λέγεται ένα σύμβολο, θα είναι ακόμη πιο δύσκολο για εσάς να το πληκτρολογήσετε. Το Mausr είναι μια μικρή εφαρμογή Ιστού που το απλοποιεί. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σχεδιάσετε το σύμβολο και θα το αναγνωρίσει.

  Κλείστε τα παράθυρα όταν κλείνετε το καπάκι του φορητού υπολογιστή σας

Επισκεφτείτε το Mausr και σχεδιάστε το σύμβολο που πρέπει να προσδιορίσετε. Δεν χρειάζεται να τα σχεδιάσετε όλα με μία μόνο διαδρομή. Η εφαρμογή ανανεώνεται καθώς σχεδιάζετε. Θα σας δώσει αρκετούς αγώνες με βάση το σχέδιό σας.

Εάν έχετε διαβάσει το σύμβολο σε ένα χαρτί σε αντίθεση με το διαδικτυακό, είναι πιθανό να μην γράφτηκε σωστά. Εάν συμβαίνει αυτό, το σύμβολο που αναπαράγετε μπορεί να μην είναι ακριβές και γι’ αυτό μπορείτε να λάβετε πολλά διαφορετικά αποτελέσματα.

Το αποτέλεσμα δείχνει το όνομα του συμβόλου. Αν δεν ξέρετε σε τι χρησιμοποιείται το σύμβολο, μπορείτε να το Google τώρα που γνωρίζετε το όνομά του και να μάθετε σε τι χρησιμοποιείται. Εάν το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε το σύμβολο, μπορείτε να το αντιγράψετε από τα αποτελέσματα και να το επικολλήσετε όπου θέλετε.

  Πώς να αλλάξετε το προφίλ, τους υπότιτλους και τη γλώσσα ήχου στο Netflix

Η εφαρμογή μπορεί να αναγνωρίσει όλους τους χαρακτήρες Unicode. Για να προσδιορίσετε σωστά ένα σύμβολο, θα πρέπει να σχεδιαστεί καθώς πιθανότατα εμφανίζεται ως πληκτρολογημένος χαρακτήρας σε αντίθεση με έναν χειρόγραφο χαρακτήρα.

Επισκεφθείτε το Mausr