Πώς να αποκρύψετε εφαρμογές iMessage που δεν χρησιμοποιείτε στο iOS 11

Οι εφαρμογές iMessage παρουσιάστηκαν στο iOS 10. Αυτές οι εφαρμογές βρίσκονται στο δικό τους μικρό συρτάρι. Το συρτάρι εφαρμογών ανοίγει όταν πατήσετε το κουμπί App Store δίπλα στο πεδίο εισαγωγής κειμένου. Οι περισσότερες εφαρμογές iMessage είναι αυτοκόλλητα με ορισμένες εξαιρέσεις. Οι Χάρτες Google και το Dropbox, για παράδειγμα, αποτελούν την εξαίρεση. Η Apple επανασχεδιάζει το συρτάρι εφαρμογών στο iOS 11. Αντί να μεταβείτε στο συρτάρι εφαρμογών, όλες οι εφαρμογές iMessage εμφανίζονται στο κάτω μέρος του πληκτρολογίου. Εάν έχετε πολλές εφαρμογές iMessage, η σειρά εφαρμογών στο κάτω μέρος μπορεί να είναι αρκετά απασχολημένη. Δεδομένου ότι το UI είναι νέο, ο τρόπος απόκρυψης εφαρμογών iMessage έχει επίσης αλλάξει.

  Το vHome προσθέτει ένα πιο ακριβές εικονικό κουμπί αρχικής οθόνης στο iOS [Jailbreak]

Απόκρυψη εφαρμογών iMessage

Ανοίξτε την εφαρμογή Μηνύματα στο iPhone ή το iPad σας. Θα δείτε μια νέα σειρά κάτω από το πληκτρολόγιο που θα σας δείχνει όλες τις εφαρμογές iMessage που έχετε ενεργοποιήσει. Σύρετε μέχρι το τέλος αυτής της σειράς και πατήστε το κουμπί υπερχείλισης.

Θα εμφανιστεί ένα νέο μενού. Κάθε εφαρμογή iMessage θα εμφανίζεται σε αυτό το μενού. Πατήστε Επεξεργασία στην επάνω δεξιά γωνία αυτού του μενού. Θα εμφανιστεί ένας διακόπτης δίπλα σε όλες τις εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των Digital Touch και Recents. Απενεργοποιήστε τον διακόπτη για να αποκρύψετε τις εφαρμογές iMessage. Όταν τελειώσετε, πατήστε το κουμπί Τέλος επάνω δεξιά και, στη συνέχεια, ξανά επάνω αριστερά.

  Πώς να προσθέσετε αυτοκόλλητα Emoji στην εφαρμογή Messages στο iOS 10 [Giveaway]

Όταν επιστρέψετε στην εφαρμογή, η σειρά στο κάτω μέρος θα έχει λιγότερα εικονίδια εφαρμογών.

Αυτόματη προσθήκη εφαρμογών iMessage

Στο iOS 10, είχατε την επιλογή να επιτρέψετε σε εφαρμογές όπως το Dropbox ή τους Χάρτες Google να προσθέτουν αυτόματα εφαρμογές iMessage στο συρτάρι εφαρμογών. Από όσο μπορούμε να πούμε από την πρώτη δημόσια έκδοση beta του iOS 11, η Apple έχει καταργήσει αυτήν την επιλογή και αυτό δεν είναι καλά νέα. Τώρα, όταν μια εφαρμογή που χρησιμοποιείτε ήδη ενημερώνει και προσθέτει μια εφαρμογή iMessage, θα προστεθεί αυτόματα στη σειρά στο κάτω μέρος του πληκτρολογίου σας. Θα πρέπει να το απενεργοποιήσετε/κρύψετε χειροκίνητα.

Στο iOS 10, η απενεργοποίηση μιας εφαρμογής iMessage θα την απεγκαταστήσει. Υπήρχε μια εξαίρεση για τις εφαρμογές της αρχικής οθόνης, αλλά όχι για τις εφαρμογές που ήταν αποκλειστικά εφαρμογές iMessage. Φαίνεται ότι η Apple προσπαθεί να διορθώσει αυτό το περίεργο μικρό πρόβλημα, αλλά με αυτόν τον τρόπο, δημιούργησε ένα νέο.

  Συγχώνευση του Κέντρου Ελέγχου iOS 7 και του App Switcher με το Vertex

Τα καλά νέα είναι ότι αυτή είναι μόνο η έκδοση beta του iOS 11 που εξετάζουμε. Είναι λογικό να υποθέσουμε ότι η Apple θα τελειώσει τα πράγματα μέχρι τον Σεπτέμβριο. Προς το παρόν, η δυνατότητα απόκρυψης εφαρμογών iMessage είναι προβληματική. Οι εφαρμογές δεν κρύβονται πάντα. Χρειάστηκε να κάνουμε πολλές προσπάθειες για να τα κρύψουμε πριν πετύχουμε.