Πώς να αποθηκεύσετε μια κάρτα μέλους ή αποθήκευσης στο Apple Wallet

Το Apple Wallet είναι μια καταπληκτική, υποτιμημένη δυνατότητα στο iOS. Σας επιτρέπει να αποθηκεύετε πράγματα όπως την κάρτα επιβίβασης, τα κουπόνια, τα εισιτήρια συναυλιών και άλλα στο τηλέφωνό σας. Βασικά παίρνει όλη την ακαταστασία από χαρτί/χαρτόνι από το πορτοφόλι σας και το ψηφιοποιεί. Ωστόσο, υπάρχουν περιορισμοί στη δυνατότητα. μπορούν να προστεθούν μόνο υποστηριζόμενες κάρτες. Προς το παρόν, αυτό αφήνει αρκετά συχνά χρησιμοποιούμενα αντικείμενα έξω. Γνωρίστε Δημιουργήστε ένα πάσο. Σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε μια κάρτα συνδρομής ή αποθήκευσης στο Apple Wallet, ακόμα κι αν δεν υποστηρίζεται. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο κατάστημα έκδοσης. Να θυμάστε ότι αυτό είναι για μη υποστηριζόμενες κάρτες. Εάν έχετε μια κάρτα που υποστηρίζει το Apple Wallet, μπορείτε να την σαρώσετε και να την αποθηκεύσετε απευθείας.

  Εφαρμογές τρίτων για αύξηση της παραγωγικότητας σε Mac OS X

Αποθήκευση κάρτας στο Apple Wallet

Δημιουργήστε ένα πάσο υποστηρίζει γενικά στοιχεία, όπως εκδηλώσεις, κουπόνια, ταυτότητες και άλλα. Υποστηρίζει επίσης συγκεκριμένες κάρτες, όπως κάρτα AAA και κάρτες μέλους Blockbuster.

Επιλέξτε τον τύπο της κάρτας που θέλετε να προσθέσετε από τη λίστα των υποστηριζόμενων καρτών. Εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα από τα γενικά πρότυπα, θα χρειαστεί λίγος περισσότερος χρόνος για να προσθέσετε την κάρτα σας. Υπάρχει επίσης μια πιθανότητα να λείπει ένα βασικό πεδίο είτε από την κάρτα που προσπαθείτε να προσθέσετε είτε από αυτά που παρέχει η εφαρμογή, κάτι που είναι ένας περιορισμός που δεν μπορεί να αποφευχθεί. Προσθέστε τα απαιτούμενα πεδία και κάντε κλικ στο κουμπί Εγγραφή στο τέλος. Θα δείτε μια οθόνη με μια κάρτα που μπορείτε να προσθέσετε στο Apple Wallet.

  Τι είναι φθηνότερο: Εκτύπωση των δικών σας φωτογραφιών ή χρήση υπηρεσίας εκτύπωσης;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Create A Pass στην επιφάνεια εργασίας σας ή στο Safari στη συσκευή σας iOS. Εάν τη χρησιμοποιείτε στην επιφάνεια εργασίας σας, χρησιμοποιήστε τον κωδικό QR για να αποθηκεύσετε την κάρτα στο Apple Wallet. Εάν τη χρησιμοποιείτε στο Safari, πατήστε «Προσθήκη στο Apple Wallet» και θα αποθηκεύσει αυτόματα την κάρτα στο πορτοφόλι σας.

Περιορισμοί

Το Apple Wallet είναι συνδεδεμένο με το Apple Pay, το οποίο είναι διαθέσιμο μόνο σε περιορισμένες χώρες προς το παρόν. Αν δεν ζείτε σε μία από αυτές τις χώρες, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Apple Wallet, γεγονός που καθιστά αυτήν την εφαρμογή άχρηστη για εσάς. Οι κάρτες που δεν υποστηρίζουν το Apple Wallet ενδέχεται να μην έχουν όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται για την προσθήκη τους στην υπηρεσία. Αυτό είναι κάτι που απλά δεν μπορείτε να το αντιμετωπίσετε. Οι πληροφορίες είτε υπάρχουν είτε δεν υπάρχουν. Τέλος, ακόμα κι αν υπάρχουν όλες οι πληροφορίες, η κάρτα ενδέχεται να μην σαρώσει στο κατάστημα έκδοσης, επειδή και πάλι, δεν υποστηρίζει επίσημα το Apple Wallet.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα γράφημα καταμέτρησης στο Microsoft Excel

Αυτοί οι περιορισμοί δεν κάνουν το Create A Pass άχρηστο. Η εφαρμογή είναι εξαιρετική εάν λειτουργεί για τα στοιχεία που θέλετε να προσθέσετε και δεν χάνεται τίποτα ελέγχοντας για να δείτε αν υποστηρίζει έναν συγκεκριμένο τύπο κάρτας. Θα πρέπει να σας προειδοποιήσουμε να μην το χρησιμοποιήσετε για προσωπικές ταυτότητες, επειδή οι πληροφορίες είναι λίγο πολύ ευαίσθητες για να διακινδυνεύσετε με αυτόν τον τρόπο.