Πώς να συγχωνεύσετε σελίδες Facebook 2023 [Same/Different Name Trick]

Το Facebook είναι η πιο σημαντική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν χρησιμοποιείται μόνο για να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τους ανθρώπους, αλλά έχει γίνει κόμβος για διαφημίσεις στο Διαδίκτυο. Πολλές μάρκες και επιχειρήσεις χρησιμοποιούν ομάδες και σελίδες στο Facebook για να τραβήξουν την προσοχή των πελατών.

Οι σελίδες του Facebook είναι αντίθετα ένα εργαλείο για τις επωνυμίες και τις επιχειρήσεις να συνδέονται με τους πελάτες τους. Ως εκ τούτου, υπάρχουν πολλές σελίδες στο Facebook που οι άνθρωποι κάνουν like και ακολουθούν. Η διαχείριση αυτών των σελίδων γίνεται από διαχειριστές, οι οποίοι έχουν το δικαίωμα να ελέγχουν τη σελίδα.

Αν δυσκολεύεστε με τα likes στο Facebook, διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με το πώς να αυξήσετε τα likes στη σελίδα του Facebook. Μερικές φορές οι διαχειριστές έχουν περισσότερες από μία σελίδες. Εάν αυτές οι σελίδες προορίζονται για τον ίδιο σκοπό, οι διαχειριστές θα ήθελαν να συγχωνεύσουν τις σελίδες για να προσελκύσουν περισσότερο κοινό.

Με αυτόν τον τρόπο, οι διαχειριστές μπορούν να συνδυάσουν τα likes και τα check-in και των δύο σελίδων σε μια ενιαία σελίδα στο Facebook. Μειώνει το έργο διαχείρισης.

Ως εκ τούτου, για να βοηθήσουμε τους διαχειριστές να συγχωνεύσουν τις σελίδες τους στο Facebook, εδώ έχουμε όλα όσα πρέπει να ξέρετε σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής σε σελίδες στο Facebook. Παρέχουμε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες και επίσης τα απλά βήματα για τη συγχώνευση σελίδων στο Facebook.

Πώς να συγχωνεύσετε σελίδες στο Facebook. ?

Προετοιμασία για τη συγχώνευση της σελίδας στο Facebook.

Το Facebook συγχωνεύει μόνο εκείνες τις σελίδες που έχουν παρόμοια ονόματα και φαίνεται να αντιπροσωπεύουν το ίδιο πράγμα. Επομένως, είναι απαραίτητο να κάνετε κάποιες αλλαγές στις σελίδες σας πριν τις συγχωνεύσετε.

  Διορθώστε το σφάλμα υπερβολικά πολλών ανακατευθύνσεων της επιχειρηματικής σελίδας Facebook
  • Αλλάξτε τα ονόματα των σελίδων στο ίδιο. Εάν το ίδιο δεν είναι δυνατό, τότε κάντε τα όσο το δυνατόν πιο παρόμοια. Για παράδειγμα, το Safe Tricks και το Safe Trick είναι σχεδόν πανομοιότυπα και είναι δυνατό να συγχωνευθούν.
  • Επίσης, ενημερώστε την ενότητα Πληροφορίες με παρόμοιες πληροφορίες. Αυτό πιθανόν να είναι ο ιστότοπος, η διεύθυνση και η περιγραφή σας.
  • Σημείωση: Θα θέλατε πιθανώς να συγχωνεύσετε τη σελίδα με λιγότερα likes σε αυτήν με περισσότερα. Επομένως, πρέπει να σημειωθεί ότι το περιεχόμενο της συγχωνευμένης σελίδας θα διαγραφεί τελικά. Επομένως, πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία, σας συμβουλεύουμε να κατεβάσετε όλες τις βασικές φωτογραφίες και τα πράγματα που χρειάζεστε

    Μέρος 1: – Βήματα για τη συγχώνευση σελίδων Facebook με παρόμοια ονόματα.

    Ακολουθήστε αυτά τα εύκολα βήματα που δίνονται παρακάτω για να συγχωνεύσετε σελίδες στο Facebook:

    Βήμα 1. Μεταβείτε στη διεύθυνση URL: https://www.facebook.com/pages/merge

    Βήμα 2. Στη συνέχεια, επιλέξτε τις δύο σελίδες που θέλετε να συγχωνεύσετε.

    Βήμα 3. Κάντε κλικ στο “Συγχώνευση σελίδων”.

    Ως εκ τούτου, τώρα θα καταλήξετε σε μια ενιαία σελίδα στο Facebook με συνδυασμένα likes καθώς και check-in.

    Μέρος 2: – Βήματα για τη συγχώνευση σελίδων Facebook με διαφορετικά ονόματα.

    Σύμφωνα με τις πολιτικές σελίδων Facebook, μπορούμε να συγχωνεύσουμε μόνο σελίδες στο Facebook με παρόμοιο όνομα, επομένως εάν προσπαθείτε να συγχωνεύσετε σελίδες με διαφορετικά ονόματα. Τότε πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές.

      Αποθηκεύστε οποιαδήποτε ανάρτηση στο Facebook για μεταγενέστερη προβολή στο Google Chrome

    Ας υποθέσουμε ότι έχουμε δύο διαφορετικές σελίδες ονομάτων, η 1η είναι για το Όνομα Safe Tricks και η 2η για τον Pahul Singh. Ας υποθέσουμε τώρα ότι θέλω να συγχωνεύσω τον Pahul Singh στα Safe Tricks.

    Στη συνέχεια, πρέπει να αλλάξουμε το όνομα της σελίδας του Pahul Singh σε Safe Tricks. Για καλύτερη κατανόηση, εάν το όνομα της σελίδας είναι πολύ διαφορετικό, αλλάξτε το όνομα σε 2 ή 3 διαδικασίες.

    Στο πρώτο αίτημα Pahul Singh => Safe Tricks Pahul Singh

    Στο δεύτερο αίτημα Safe Tricks Pahul Singh => Safe Tricks

    Μπορούμε να προσαρμόσουμε αυτά τα αιτήματα αλλαγής ονόματος σύμφωνα με το όνομα και την ομοιότητα της σελίδας μας.

    Εάν θέλετε να αλλάξετε, ακολουθήστε τον παρακάτω οδηγό για το όνομα της σελίδας σας στο Facebook.

    Ακολουθήστε:- Πώς να αλλάξετε όνομα στο Facebook.

    Μέρος 3:- Λύση σφάλματος “Δεν είναι δυνατή η συγχώνευση σελίδων”.

    Σφάλμα 1ο: –

    Δεν είναι δυνατή η συγχώνευση αυτών των σελίδων επειδή απέχουν πολύ μεταξύ τους. Κάθε σελίδα μπορεί να έχει μόνο ένα μέρος που σχετίζεται με αυτήν. Μην χρησιμοποιείτε αυτό το εργαλείο για να συγχωνεύσετε διαφορετικούς κλάδους της επιχείρησής σας. Εάν αυτά τα μέρη αναφέρονται στο ίδιο μέρος, δοκιμάστε να αλλάξετε τη διεύθυνση στο μέρος προορισμού και να περιμένετε να ενημερωθεί η τοποθεσία.

    Η λύση σε αυτό το σφάλμα είναι να αφαιρέσετε διευθύνσεις και από τις δύο σελίδες πριν από τη συγχώνευση. Φροντίστε επίσης να αφαιρέσετε τον χάρτη.

    Σφάλμα 2ο: –

    Οι άνθρωποι μπορεί να αντιμετωπίσουν το σφάλμα

    “Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά τη συγχώνευση σελίδων. Αυτό μπορεί να οφείλεται στην προσπάθειά σας να συγχωνεύσετε πάρα πολλές σελίδες.”

    Κατά τη συγχώνευση σελίδων. Αυτό το σφάλμα παρουσιάζεται όταν η σελίδα Facebook παραδέχεται ότι προσπαθεί να συμμετάσχει σε περισσότερες από 5 ή 6 σελίδες. Στη συνέχεια, το Facebook περιορίζει την αυτόματη συγχώνευση. Επομένως, για να επιλύσετε αυτό το σφάλμα, μπορείτε να εργαστείτε με δύο μεθόδους.

      Μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για Android με Facebook Like Floating Bubbles

    Παρακάτω δίνονται οι μέθοδοι για την επίλυση του σφάλματος “Δεν είναι δυνατή η συγχώνευση σελίδων”.

    Μέθοδος 1:- Μείωση Συνολικών Συγχωνευόμενων Σελίδων

    Εάν θέλετε να συγχωνεύσετε σελίδες Facebook σε κολοσσιαίο επίπεδο, τότε μπορείτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες.

    Ο καλύτερος τρόπος για να συγχωνεύσετε πολλές σελίδες Facebook με τις οποίες συνδυάζετε σελίδες Facebook με πολύ παρόμοιο αριθμό likes με διαδοχικό τρόπο. Για παράδειγμα, δύο σελίδες με 10 χιλιάδες likes μπορούν να συγχωνευτούν. Τότε η σελίδα που προκύπτει έχει 20 χιλιάδες likes. Έτσι, αυτή η σελίδα μπορεί να συνδυαστεί με ένα άλλο φύλλο με 20 χιλιάδες likes κ.ο.κ.

    Μέθοδος 2: – Ζητήστε τη σελίδα Facebook με σφάλμα συγχώνευσης.

    Η επόμενη μέθοδος είναι πολύ αποτελεσματική για την κατάργηση του σφάλματος “Δεν είναι δυνατή η συγχώνευση σελίδων”. Ως εκ τούτου, είναι μια μέθοδος premium.

    Αυτή η μέθοδος απαιτεί να συμπληρώσετε μια φόρμα για τη μη αυτόματη συγχώνευση σελίδων Facebook. Δώσαμε τον σύνδεσμο για την παρακάτω φόρμα. Δεν είναι πολύ εύκολο.

    ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΜΑ

    Σημείωση: – Η παραπάνω φόρμα δεν είναι δημόσια διαθέσιμη. Είναι διαθέσιμο μόνο για λίγους λογαριασμούς. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν τη φόρμα, πρέπει να εκτελέσετε μια μικρή εργασία. Το κάναμε αυτό για να μειώσουμε τα πλαστά αιτήματα καθ’ οδόν. Έχουμε εξηγήσει όλη τη διαδικασία στο αρχείο εγγράφου που θα λάβετε από τον παραπάνω σύνδεσμο.

    Μέρος 4:- Βήμα για συγχώνευση μεγάλης σελίδας Facebook σε μικρή;

    Εάν θέλετε μια συγχωνευμένη σελίδα με περισσότερα likes σε λιγότερα ή 0 like σε μια σελίδα. Τότε δεν χρειάζεται να προχωρήσετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο παραπάνω, δεδομένης της φόρμας αιτήματος Facebook.

    Εν κατακλείδι, ελπίζουμε ότι αυτός ο εύκολος οδηγός για το πώς να συγχωνεύσετε σελίδες στο Facebook θα σας βοηθήσει. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να εξηγήσουμε τις διαδικασίες και τους τρόπους που σχετίζονται με τη συμμετοχή σε σελίδες Facebook. Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μη διστάσετε να μας γράψετε στα σχόλια παρακάτω.