Πώς να ορίσετε μια προσωρινή εικόνα προφίλ στο Facebook


Εδώ και λίγο καιρό, το Facebook σηματοδοτεί μεγάλα παγκόσμια γεγονότα με ειδικά, προσωρινά φίλτρα για φωτογραφίες προφίλ. Αυτά τα φίλτρα επιτρέπουν στην παγκόσμια κοινότητα του Facebook να δείξει συλλογικά υποστήριξη και αλληλεγγύη για έναν σκοπό. Το Facebook κυκλοφόρησε τώρα μια νέα δυνατότητα που σας επιτρέπει να ανεβάζετε προσωρινές φωτογραφίες προφίλ. Προορίζεται να σηματοδοτήσει σημαντικά γεγονότα της ζωής. Προς το παρόν, η προσωρινή εικόνα προφίλ μπορεί να μεταφορτωθεί μόνο από μια εφαρμογή για κινητά και όχι από τον ιστό. Οι προσωρινές φωτογραφίες προφίλ μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να λήγουν μετά από μια ώρα, μια ημέρα, μια εβδομάδα ή μια προσαρμοσμένη χρονική περίοδο. Δείτε πώς να ρυθμίσετε ένα.

  Το Facebook τώρα σας επιτρέπει να προσθέτετε σελιδοδείκτες σε αναρτήσεις από τον Ιστό και το κινητό

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει την εφαρμογή σας Facebook στην πιο πρόσφατη έκδοση και, στη συνέχεια, μεταβείτε στο προφίλ σας για να ενημερώσετε την εικόνα του προφίλ σας. Όταν επιλέγετε μια φωτογραφία για μεταφόρτωση, ένα μικρό εικονίδιο ρολογιού θα εμφανιστεί στην οθόνη Περικοπή & Περιστροφή. Πατήστε το για να επιλέξετε πότε θα λήξει το προφίλ σας.

Όταν επισκέπτεστε το προφίλ σας, μπορείτε να δείτε πότε θα λήξει η εικόνα. Μόλις λήξει, επιστρέφει στην προηγούμενη φωτογραφία που είχατε ορίσει ως φωτογραφία προφίλ σας.

Ένας λόγος που αυτή η δυνατότητα είναι καλή ιδέα είναι επειδή οι φωτογραφίες προφίλ στο Facebook είναι δημόσιες εδώ και καιρό. Ας υποθέσουμε ότι επρόκειτο να ανεβάσετε ένα υπερηχογράφημα ή μια φωτογραφία του πτυχίου σας για να μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας. Δεν θα θέλετε να το κρατήσετε δημόσια για πάρα πολύ καιρό, καθώς πρόκειται για ευαίσθητες πληροφορίες. Υπό αυτή την έννοια, το χαρακτηριστικό είναι φοβερό αφού αφαιρεί τις πληροφορίες αυτόματα.

  Το Facebook ειδοποιεί την αφίσα εάν αφαιρέσω μια ετικέτα;

Οι προσωρινές φωτογραφίες προφίλ δεν έχουν κυκλοφορήσει για το Pages, παρόλο που πιθανότατα θα μπορούσαν να επωφεληθούν περισσότερο από τη λειτουργία, αν όχι εξίσου. Οι σελίδες θα μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν ως μέσο για να διαφημίσουν προωθήσεις περιορισμένου χρόνου που πραγματοποιούν, αλλά το Facebook πιθανότατα προτιμά οι άνθρωποι να αγοράζουν διαφημίσεις για να το κάνουν.