Πώς να απενεργοποιήσετε το Walkie Talkie στο Apple Watch

Η λειτουργία Walkie Talkie του Apple Watch είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος επικοινωνίας με φίλους και οικογένεια, αλλά επιτρέπει επίσης στις επαφές να χτυπούν το φορητό σας εξοπλισμό χωρίς προειδοποίηση. Δείτε πώς μπορείτε να το απενεργοποιήσετε.

Απενεργοποιήστε το Walkie Talkie από το Κέντρο Ελέγχου

Ο ευκολότερος τρόπος για να απενεργοποιήσετε το Walkie Talkie είναι απευθείας από το Κέντρο Ελέγχου του Apple Watch. Αποκτήστε πρόσβαση στο μενού κάνοντας σάρωση προς τα πάνω από την αρχική οθόνη του ρολογιού. Στη συνέχεια, βρείτε το εικονίδιο Walkie Talkie. Εάν η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη αυτήν τη στιγμή, το κουμπί θα είναι ανοιχτό κίτρινο.

  Το iLock Αποτρέπει τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε εφαρμογές στο Mac σας

Πατώντας το εικονίδιο θα γκριζάρει το κουμπί και θα απενεργοποιηθεί το Walkie Talkie.

Απενεργοποιήστε το από την εφαρμογή Walkie Talkie

Σηκώστε τον καρπό σας και πατήστε το Digital Crown του φορητού. Εντοπίστε και πατήστε το κίτρινο εικονίδιο Walkie Talkie μέσα από το πλέγμα, κάνοντας κύλιση μέσα και έξω χρησιμοποιώντας το Digital Crown για να διευκολύνετε την εύρεση του κουμπιού.

Μέσα στην εφαρμογή Walkie Talkie, θα πρέπει να δείτε τις επαφές σας που χρησιμοποιούν Walkie Talkie. Σύρετε προς τα κάτω στο καρουζέλ των επαφών για να αποκτήσετε πρόσβαση στην κρυφή κάρτα “Διαθέσιμο”. Πατήστε στο διακόπτη για να απενεργοποιήσετε το Walkie Talkie.

  Πώς να μετακινήσετε εικόνες στο Microsoft Word

Απενεργοποιήστε το προσωρινά χρησιμοποιώντας τη λειτουργία κινηματογράφου

Τέλος, μπορείτε να απενεργοποιήσετε προσωρινά το Walkie Talkie αυτόματα ενεργοποιώντας τη Λειτουργία Θεάτρου. Αυτή η λειτουργία χρησιμοποιείται κυρίως για να σταματήσει να ανάβουν οι ειδοποιήσεις το Apple Watch ενώ βρίσκεστε σε κινηματογράφο, αλλά επίσης τοποθετεί το Walkie Talkie σε μη διαθέσιμη κατάσταση.

Μπορεί να περιμένετε ότι η Αθόρυβη λειτουργία θα εκτελέσει μια παρόμοια ενέργεια, αλλά εξακολουθεί να σας επιτρέπει να ακούτε πότε οι άνθρωποι αρχίζουν να μιλούν. Το Do Not Disturb δεν είναι επίσης μια μέθοδος πλήρους προστασίας, καθώς αντικατοπτρίζει τις ρυθμίσεις DND του iPhone σας και επιτρέπει στις καθορισμένες επαφές να σας φτάσουν μέσω του Walkie Talkie.

  Πίνακας Ultimate Settings Πρόσβαση με ένα κλικ στις ρυθμίσεις των Windows και του Outlook

Η ενεργοποίηση της λειτουργίας κινηματογράφου είναι τόσο απλή όσο η σάρωση προς τα επάνω στην αρχική οθόνη για πρόσβαση στο Κέντρο Ελέγχου. Εντοπίστε το εικονίδιο των δύο μασκών και πατήστε πάνω του.

Το να θυμάστε να ενεργοποιήσετε ξανά το Walkie Talkie είναι απλό, καθώς είναι συνδεδεμένο με τη Λειτουργία Θεάτρου.

Για να απενεργοποιήσετε τη Λειτουργία κινηματογράφου και να επιστρέψετε στις συνομιλίες με τους φίλους και την οικογένειά σας, ανοίξτε το Κέντρο ελέγχου, πατήστε το εικονίδιο της μάσκας και το Walkie Talkie θα ξαναζωντανέψει.

Η απενεργοποίηση του Walkie Talkie είναι τόσο απλή. Ειδικά αν είστε φανατικός χρήστης του Walkie Talkie, αυτά τα βήματα διασφαλίζουν ότι κανείς δεν θα αρχίσει να μιλάει από το φορητό σας εξοπλισμό όταν είστε απασχολημένοι ή σε ένα ήσυχο περιβάλλον.