Πίνακας Ultimate Settings Πρόσβαση με ένα κλικ στις ρυθμίσεις των Windows και του Outlook

Με πολύπλοκα προγράμματα, οι ρυθμίσεις είναι εξίσου περίπλοκες. Οι προγραμματιστές κάνουν ό,τι μπορούν για να ομαδοποιήσουν βέλτιστα τις ρυθμίσεις, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να βρίσκουν τη σωστή όταν την αναζητούν, αλλά όταν ένα πρόγραμμα είναι τόσο περίπλοκο, ας πούμε, ένα πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είναι ακόμα περίπλοκο. Το Ultimate Settings Panel είναι μια νέα φορητή εφαρμογή που κυκλοφόρησε από την Techy Geeks που τοποθετεί τις ρυθμίσεις για τα Windows, το Outlook 2010, το Configuration Manager 2007 και το 2012 σε μια τακτοποιημένη λίστα. Κάντε κλικ σε οποιοδήποτε από τα στοιχεία και θα ανοίξει το παράθυρο διαμόρφωσης για εσάς. Η εφαρμογή σάς γλιτώνει από τον κόπο να χρειαστεί να περπατήσετε μέσα από μενού και υπομενού επιλογών. για να βρείτε τη ρύθμιση που αναζητάτε

  18 Καλύτεροι διακομιστές Syslog για Windows και Linux/Unix

Εκκινήστε τον πίνακα τελικών ρυθμίσεων. η διεπαφή χρήστη είναι ένα ενιαίο παράθυρο χωρισμένο σε πέντε καρτέλες, μία για τις ρυθμίσεις που παραθέτει. Οι ρυθμίσεις ομαδοποιούνται σε Windows, General, Outlook 2010, ConfigMgr 2007 και ConfigMgr 2012. Η καρτέλα Windows παραθέτει ρυθμίσεις στις οποίες θα θέλατε/χρειάζεστε συχνά να έχετε πρόσβαση, όπως η Διαχείριση Συσκευών, Ρυθμίσεις ήχου, Τείχος προστασίας των Windows, Windows Update, Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας , κι αλλα.

Η καρτέλα Γενικά είναι και πάλι αφιερωμένη στα Windows, αλλά ισχύει για ρυθμίσεις που επηρεάζουν το λειτουργικό σύστημα στο σύνολό του, όπως γονικές ρυθμίσεις, επιλογές ευρετηρίου αρχείων, επιλογές ανάκτησης αρχείων, πίνακα ελέγχου κ.λπ.

Η καρτέλα του Outlook σάς δίνει πρόσβαση σε επιλογές όπως Καθαρισμός αυτόματης ολοκλήρωσης, Καθαρισμός κατηγοριών, Καθαρισμός κοινής χρήσης και πολλά άλλα. Δεν προορίζεται να σας βοηθήσει να μάθετε γρήγορα πού μπορείτε να δημιουργήσετε μια υπογραφή email ή πού μπορείτε να εφαρμόσετε κανόνες σε ένα email. Οι επιλογές είναι πολύ πιο περιορισμένες σε αυτήν την καρτέλα αν και εξακολουθούν να είναι χρήσιμες.

  Πώς να διορθώσετε τον ελεγκτή Xbox που εντοπίστηκε ως ποντίκι και πληκτρολόγιο στα Windows

Οι καρτέλες ConfigMgr σάς δίνουν πρόσβαση στη μικροεφαρμογή πελάτη, το CMTrace, το Κέντρο λογισμικού και μια επιλογή απεγκατάστασης του προγράμματος-πελάτη.

Το Ultimate Settings Panel είναι εξαιρετικό για οποιονδήποτε μεταβαίνει από τα Windows 7 στα Windows 8, επειδή οι ρυθμίσεις έχουν αλλάξει κάπως στα Windows 8 και οι χρήστες μπορεί να δυσκολεύονται να τις διαχειριστούν. Η εφαρμογή δεν λειτουργεί ως ενδιάμεσος ανάμεσα σε εσάς και τις ρυθμίσεις του λειτουργικού σας συστήματος ή του Outlook. Αντίθετα, είναι σαν μια λίστα συντομεύσεων. Η ίδια η λίστα ίσως δεν είναι οργανωμένη, αλλά είναι όλα εκεί και ένα κλικ ανοίγει το κατάλληλο παράθυρο για εσάς. Εξοικονομεί χρόνο το λιγότερο. Εάν είναι εγκατεστημένο σε υπολογιστή, δεν μπορεί να βοηθήσει τους διαχειριστές του συστήματος να βοηθήσουν τους χρήστες όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα εξ αποστάσεως με τη λήψη ενός συστήματος, διευκολύνοντας τον χρήστη να βρει τις σωστές ρυθμίσεις. Η εφαρμογή είναι νέα και είναι πιθανό να προστεθούν περισσότερες επιλογές. Ρίξτε μια ματιά στη λειτουργία Windows God εάν αναζητάτε μερικά επιπλέον στοιχεία για διαμόρφωση.

  Τρόπος εισαγωγής και εξαγωγής θεμάτων στα Windows 10

Εγκαταστήστε το Ultimate Settings Panel