Πώς να απενεργοποιήσετε το Smart Compose του Gmail στο Android

Η Google έχει επεκτείνει το Smart Compose από τηλέφωνα Pixel στα περισσότερα άλλα smartphone Android. Και ενώ μπορεί να είναι βολικό, μπορεί επίσης να είναι ενοχλητικό εάν οι προτάσεις είναι απενεργοποιημένες. Εάν δεν σας αρέσει, η απενεργοποίησή του είναι μια απλή διαδικασία.

Η Έξυπνη Σύνταξη θα Τελειώσει την Πρότασή σας για εσάς

Το Smart Compose δεν πρέπει να συγχέεται με το Smart Reply. Το Smart Reply θα εξετάσει το email που λάβατε και θα προτείνει γρήγορες απαντήσεις που θα ήταν κατάλληλες. Ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ζητά μια συνάντηση αύριο μπορεί να οδηγήσει σε μια πρόταση Έξυπνης απάντησης, “αυτό θα ήταν υπέροχο” και ούτω καθεξής.

  Πώς να μοιραστείτε την οθόνη σας στο Facebook Messenger για iPhone και Android

Έξυπνη απάντηση στο Gmail

Το Smart Compose, από την άλλη πλευρά, είναι για το email που πληκτρολογείτε ενεργά (δείτε την εικόνα κεφαλίδας αυτής της ανάρτησης). Σκεφτείτε το σαν κάτι σαν το Swiftkey σε στεροειδή. Αλλά η διαφορά είναι ότι το Swiftkey προσπαθεί να προβλέψει την επόμενη λέξη που θα πληκτρολογήσετε και το Smart Compose θα προσπαθήσει να προβλέψει την υπόλοιπη πρόταση σας. Εάν έχετε εισαγάγει, το “Είμαι ελεύθερος για l” Η Έξυπνη απάντηση μπορεί να προτείνει “αποχώριση το Σάββατο”. Εάν σας αρέσει η πρόταση, μπορείτε να σύρετε δεξιά στις λέξεις (όχι στο πληκτρολόγιό σας) για να τις αποδεχτείτε.

  Το JellyLock7 είναι μια προσαρμόσιμη οθόνη κλειδώματος εμπνευσμένη από Android για iOS 7

Αλλά δεν είναι όλοι λάτρεις του προγνωστικού κειμένου — ίσως το βρίσκετε ενοχλητικό, ενοχλητικό ή δεν ταιριάζει αρκετά καλά με το στυλ γραφής σας. Ευτυχώς, η Google παρείχε μια απλή διαδικασία για την απενεργοποίηση της Έξυπνης Σύνταξης.

Πώς να απενεργοποιήσετε την Έξυπνη Σύνταξη

Ανοίξτε την εφαρμογή Gmail Android και πατήστε το μενού χάμπουργκερ στην επάνω δεξιά γωνία.

Πατήστε «Ρυθμίσεις».

Πατήστε σε έναν λογαριασμό email (θα χρειαστεί να επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία για κάθε λογαριασμό email).

Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην επιλογή Smart Comose και πατήστε το πλαίσιο για να το καταργήσετε. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε την Έξυπνη απάντηση εδώ εάν θέλετε.

  Μεταφέρετε φωτογραφίες και βίντεο μεταξύ iOS, Android και υπολογιστή με το PhotoSync

Και τελειώσατε, δεν θα πρέπει να βλέπετε πλέον προτάσεις Έξυπνης Σύνταξης. Εάν έχετε περισσότερους λογαριασμούς email, επαναλάβετε τη διαδικασία για αυτούς. Και αν αποφασίσετε ότι θέλετε τελικά προτάσεις Έξυπνης Σύνταξης, απλώς ελέγξτε ξανά την παραπάνω επιλογή.