Το JellyLock7 είναι μια προσαρμόσιμη οθόνη κλειδώματος εμπνευσμένη από Android για iOS 7

Η πρωτοτυπία έχει σίγουρα τα πλεονεκτήματά της, αλλά αν μια ιδέα είναι ήδη αρκετά καλή, πρέπει απλώς να την πειράξεις για να αποκτήσεις την τελειότητα. Το προηγουμένως καλυμμένο tweak JellyLock κέρδισε πολλούς επαίνους και δημοτικότητα όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πέρυσι, τόσο για τα χαρακτηριστικά όσο και για την εμφάνισή του. Ένα χρόνο μετά, σχεδόν τα πάντα σχετικά με την εμφάνιση του iOS έχουν αλλάξει, και επομένως είναι λογικό για το JellyLock να έχει μια ενημερωμένη έκδοση που να ταιριάζει και με το νέο επίπεδο διεπαφής χρήστη. Το JellyLock7 είναι αρκετά παρόμοιο με τον προκάτοχό του, αν λάβετε υπόψη μόνο βασικά χαρακτηριστικά, αλλά υπάρχουν μερικά λεπτά σημεία που κάνουν το νέο tweak μια τεράστια βελτίωση σε σχέση με το JellyLock. Τώρα μπορείτε να δείτε κονκάρδες εικονιδίων στο δαχτυλίδι συντόμευσης, υπάρχουν περισσότερες επιλογές προσαρμογής και, φυσικά, όλα φαίνονται πιο εναρμονισμένα με την επίπεδη διεπαφή χρήστη iOS 7.

  Πώς να εγκαταστήσετε τις επεκτάσεις του Chrome για επιφάνεια εργασίας στο Android

Ένα μικρό αλλά βολικό χαρακτηριστικό της οθόνης κλειδώματος του iOS 7 είναι η δυνατότητα ξεκλειδώματος σαρώνοντας σε οποιαδήποτε περιοχή της οθόνης. Εφόσον ίσως θέλετε να χρησιμοποιήσετε το JellyLock7 ως τον μοναδικό τρόπο ξεκλειδώματος της συσκευής σας, το μενού του tweak στην εφαρμογή Ρυθμίσεις προσφέρει την επιλογή απενεργοποίησης αυτής της προεπιλεγμένης συμπεριφοράς ξεκλειδώματος. Μια άλλη επιλογή που είναι διαθέσιμη σε αυτήν την ενότητα του μενού αφορά το εργαλείο λαβής κάμερας, επιτρέποντας στους χρήστες να αλλάξουν την ορατότητά του.

Όπως και η προηγούμενη έκδοσή του, το JellyLock7 επιτρέπει την προσθήκη συντομεύσεων εφαρμογών στο δαχτυλίδι ξεκλειδώματος. Μπορούν να προστεθούν έως 5 συντομεύσεις εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων εφαρμογών συστήματος και τρίτων. Ο κωδικός πρόσβασης μπορεί επίσης να απενεργοποιηθεί κατά την εκκίνηση εφαρμογών μέσω των συντομεύσεων JellyLock7.

  Πώς να αποκρύψετε εφαρμογές iMessage που δεν χρησιμοποιείτε στο iOS 11

Υπάρχει μια ολόκληρη ενότητα του μενού JellyLock7 αφιερωμένη στην εμφάνιση του tweak. Χρησιμοποιώντας τις επιλογές που υπάρχουν εδώ, μπορείτε να αλλάξετε την ορατότητα των σημάτων εικονιδίων και να θολώσετε την ταπετσαρία πίσω από τις συντομεύσεις. Άλλες διαθέσιμες επιλογές αφορούν τις ιδιότητες του δακτυλίου ξεκλειδώματος. Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν το μέγεθος αυτού του δακτυλίου μετακινώντας το ρυθμιστικό που παρέχεται στο κάτω μέρος της οθόνης και να αλλάξουν το χρώμα του, επιλέγοντας από μια τακτοποιημένη σειρά προκαθορισμένων αποχρώσεων.

Το JellyLock7 είναι ένα δωρεάν tweak και μπορείτε να το κατεβάσετε από το αποθετήριο BigBoss του καταστήματος Cydia. Εάν χρησιμοποιείτε κλείδωμα κωδικού πρόσβασης και έχετε επίγνωση του απορρήτου, αυτό το tweak μπορεί να μην είναι για εσάς, αλλά όποιος είναι λάτρης της οθόνης κλειδώματος του Android είναι βέβαιο ότι θα βρει το JellyLock7 πραγματικά ελκυστικό.

  Το Terrain Home είναι μια εφαρμογή εκκίνησης με έξυπνη καθολική αναζήτηση [Android]