Πώς να απενεργοποιήσετε τις προτεινόμενες αναρτήσεις στο Instagram

Οι προτεινόμενες αναρτήσεις στο Instagram χρησιμεύουν ως ένας καλός τρόπος για να ανακαλύψετε νέο περιεχόμενο από δημιουργούς που ταιριάζουν με τα ενδιαφέροντά σας. Ωστόσο, δεν επιθυμούν όλοι να βλέπουν δημοσιεύσεις από άτομα που δεν ακολουθούν στο χρονολόγιό τους. Ευτυχώς, η πλατφόρμα που ανήκει στο Meta σας προσφέρει τώρα δύο εύκολους τρόπους για να απαλλαγείτε από τις προτεινόμενες αναρτήσεις. Αυτό το άρθρο περιγράφει λεπτομερώς τις μεθόδους που μπορείτε να ακολουθήσετε για να απενεργοποιήσετε τις προτεινόμενες αναρτήσεις στο Instagram.

Απενεργοποίηση Προτεινόμενων αναρτήσεων στο Instagram (2022)

Τι είναι οι προτεινόμενες αναρτήσεις στο Instagram;

Το Instagram εμφανίζει προτεινόμενες αναρτήσεις στους χρήστες όταν έχουν δει όλο το πρόσφατο περιεχόμενο από λογαριασμούς που ακολουθούν. Σύμφωνα με το Instagram, οι προτάσεις βασίζονται στη δραστηριότητά σας στην πλατφόρμα, στους λογαριασμούς που ακολουθείτε και στη δημοτικότητα του περιεχομένου και των δημιουργών. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους τρόπους απόκρυψης προτεινόμενων αναρτήσεων στο Instagram.

  Πώς να ελέγξετε το ιστορικό παρακολούθησης των κυλίνδρων Instagram

Αναβολή προτεινόμενων αναρτήσεων στο Instagram

1. Όταν βρείτε μια προτεινόμενη ανάρτηση στη ροή σας, πατήστε το κάθετο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε “Δεν ενδιαφέρομαι” στο αναδυόμενο μενού.

2. Το Instagram θα κρύψει τώρα την ανάρτηση και θα σας εμφανίσει ένα μήνυμα προτροπής με την επιλογή να αναβάλλετε την προβολή προτεινόμενων αναρτήσεων για 30 ημέρες. Πατήστε «Αναβολή όλων των προτεινόμενων αναρτήσεων στη ροή για 30 ημέρες» για να αποκρύψετε τις προτεινόμενες αναρτήσεις για έναν μήνα.

Απενεργοποιήστε τις προτεινόμενες αναρτήσεις στο Instagram

Παρόλο που δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις προτάσεις ανάρτησης στο Instagram, μπορείτε να επιλέξετε να αποφύγετε να τις δείτε με μια εξαιρετική λύση. Η διαδικασία εδώ περιλαμβάνει τη ρύθμιση και τη μετάβαση στις ροές “Ακολουθώντας” ή “Αγαπημένα” που παρουσιάστηκαν νωρίτερα φέτος.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα Nametag για το προφίλ σας στο Instagram

Δεδομένου ότι αυτές οι ροές επικεντρώνονται στο να σας προσφέρουν περιεχόμενο από άτομα που ακολουθείτε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα βλέπετε προτεινόμενες αναρτήσεις κατά την περιήγησή τους.

Όπως εξηγήσαμε στον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο χρήσης της χρονολογικής ροής του Instagram, μπορείτε να πατήσετε στο λογότυπο του Instagram και να επιλέξετε «Ακολουθώ» ή «Αγαπημένα» για να προβάλετε αναρτήσεις από συγκεκριμένους λογαριασμούς της αρεσκείας σας. Με την περιήγηση σε αυτές τις ροές δεδομένων αντί της προεπιλεγμένης ροής “Αρχική σελίδα”, μπορείτε να μείνετε μακριά από προτάσεις αναρτήσεων.

Σταματήστε να βλέπετε προτεινόμενες αναρτήσεις στο Instagram

Λοιπόν, ορίστε το! Ελπίζουμε αυτός ο γρήγορος οδηγός να σας βοήθησε να απαλλαγείτε από τις προτεινόμενες αναρτήσεις που γεμίζουν τη ροή σας στο Instagram. Για να εξερευνήσετε περισσότερες τέτοιες δυνατότητες, κατευθυνθείτε στους οδηγούς μας για την εύρεση παλιών βιογραφικών στο Instagram, τη δημιουργία δημοσκοπήσεων στο Instagram και τις συμβουλές για να αποφύγετε το shadowbanned στο Instagram. Εάν έχετε οποιεσδήποτε άλλες απορίες σχετικά με τις λειτουργίες του Instagram, ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω και κάποιος από την ομάδα μας σίγουρα θα σας βοηθήσει.

  Πώς να κάνετε σίγαση της ιστορίας ενός χρήστη στο Instagram