Πώς να κάνετε σίγαση της ιστορίας ενός χρήστη στο Instagram

Όλοι προσθέτουν ιστορίες. Είναι ένα χαρακτηριστικό που έγινε δημοφιλές από το Snapchat και τώρα αφαιρείται αριστερά, δεξιά και στο κέντρο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι οι χρήστες του Snapchat λάτρεψαν τις ιστορίες. Όσοι τα χρησιμοποίησαν το έκαναν επειδή είχαν περιεχόμενο να μοιραστούν. Στην πραγματικότητα, το περιεχόμενο του Snapchat ήταν ακριβώς αυτό. ιστορίες. Είναι απίθανο το ίδιο χαρακτηριστικό να είναι δημοφιλές σε άλλες εφαρμογές κοινωνικών μέσων. Το Instagram για παράδειγμα έχει επίσης ιστορίες, αλλά η βάση χρηστών του δεν αυξήθηκε λόγω αυτής της δυνατότητας. Το βασικό χαρακτηριστικό του Instagram είναι τα φίλτρα του. Οι ιστορίες είναι απλώς ενοχλητικές και ίσως έχετε φίλους που το χρησιμοποιούν κάπως υπερβολικά. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να κάνετε σίγαση της ιστορίας ενός χρήστη στο Instagram.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τα σχόλια σε μια ανάρτηση στο Instagram

Σίγαση της ιστορίας ενός χρήστη στο Instagram

Ανοίξτε το Instargam. Στο επάνω μέρος της αρχικής οθόνης σας, μπορείτε να δείτε κυκλικά σήματα για όλες τις πρόσφατες ιστορίες που μοιράστηκαν οι επαφές σας. Πατήστε παρατεταμένα μια επαφή. Θα εμφανιστεί ένα μενού. Επιλέξτε την επιλογή σίγασης. Μόλις κάνετε σίγαση της ιστορίας ενός χρήστη στο Instagram, το εικονίδιο του προφίλ του θα εξαφανιστεί. Θα συνεχίσει να εμφανίζεται στην κορυφή.

Κατάργηση σίγασης της ιστορίας ενός χρήστη στο Instagram

Υπάρχει μια μικρή δυσκολία στην κατάργηση της σίγασης της ιστορίας ενός χρήστη στο Instagram. Δεν μπορείτε να καταργήσετε τη σίγαση, εκτός εάν ο χρήστης έχει δημοσιεύσει μια ιστορία πρόσφατα. Η επίσκεψη στο προφίλ ενός χρήστη δεν σας δίνει την επιλογή να καταργήσετε τη σίγαση της ιστορίας του.

Για να καταργήσετε τη σίγαση της ιστορίας ενός χρήστη, πατήστε το ξεθωριασμένο εικονίδιο του προφίλ του στο επάνω μέρος της καρτέλας Αρχική σελίδα. Το μενού που εμφανίζεται θα έχει μια επιλογή κατάργησης σίγασης για ιστορίες που δημοσιεύονται από το προφίλ.

  Πώς να δείτε την κατάσταση "Τελευταία επίσκεψη" στο Instagram

Οι ιστορίες του Snapchat καταλαμβάνουν σιγά-σιγά τις περισσότερες εφαρμογές κοινωνικών μέσων, ακόμη και ορισμένες μη κοινωνικές. Δεν είναι μυστικό ότι το Facebook, το Instagram και το Whatsapp έχουν αντιγράψει τη λειτουργία ιστοριών Snapchat. Τα ανησυχητικά νέα είναι ότι το Skype πρόκειται να το κάνει.

Το Skype είναι σε γενικές γραμμές μια εφαρμογή παραγωγικότητας. Σίγουρα, το χρησιμοποιείτε στην προσωπική σας ζωή για να μιλήσετε με τον παππού και τη γιαγιά σας, αλλά είναι ένα σημαντικό επιχειρηματικό εργαλείο που επιτρέπει στους ανθρώπους να πραγματοποιούν εξ αποστάσεως συνεντεύξεις, συναντήσεις και συνέδρια. Η Google προσπάθησε να την ανταγωνιστεί μέσω του Hangouts, αλλά το Skype εξακολουθεί να είναι ο ηγέτης σε αυτή τη θέση. Είναι ανησυχητικό να γνωρίζεις το Οι εφαρμογές Skype για iOS και Android θα έχουν σύντομα μια λειτουργία σαν ιστορία. Σε αυτό το σημείο, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι, σταματήστε αυτή την τρέλα.

  Πώς να δημιουργήσετε το δικό σας κανάλι στο Instagram

Η δυνατότητα Stories του Facebook δεν χρησιμοποιείται ήδη. Εκτός από τις πρώτες πειραματικές χρήσεις, το χαρακτηριστικό δεν ήταν πολύ δημοφιλές. Το Facebook είναι δημοφιλές επειδή οι άνθρωποι μοιράζονται φωτογραφίες και την τρέχουσα δραστηριότητά τους. Τα φίλτρα προσώπων και η μορφή ιστορίας δεν είναι αυτό για το οποίο πηγαίνουμε στο Faccebook. Πόσο δημοφιλής είναι πιθανό να είναι μια λειτουργία ιστορίας στο Skype, δεδομένου ότι δεν ήταν ποτέ πραγματικά μια εφαρμογή μέσων κοινωνικής δικτύωσης;