Πώς να δημιουργήσετε ένα Nametag για το προφίλ σας στο Instagram

Το Instagram παρουσίασε τα Nametags που είναι βασικά η έκδοση Instagram των Snapcodes. Ήταν πραγματικά θέμα χρόνου να αντιγραφεί και αυτό το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό. Είναι πραγματικά περίεργο που χρειάστηκε τόσος καιρός από τότε που το είχε εδώ και καιρό το Facebook Messenger. Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα Nametag για το προφίλ σας στο Instagram και να σαρώσετε μια ετικέτα που έχει μοιραστεί μαζί σας.

Αυτή η δυνατότητα φαίνεται να έχει προστεθεί σε μια πρόσφατη ενημέρωση εφαρμογής, αν και οι σημειώσεις έκδοσης δεν φαίνεται να το αναφέρουν. Ανεξάρτητα από αυτό, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Instagram.

Δημιουργήστε μια ετικέτα ονόματος

Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και μεταβείτε στην καρτέλα του προφίλ σας. Πατήστε το εικονίδιο του χάμπουργκερ επάνω δεξιά και στο συρτάρι πλοήγησης, θα πρέπει να δείτε μια επιλογή Nametag.

  Μπορείτε να πείτε αν κάποιος σας έκανε σίγαση στο Instagram; Οχι!

Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τύποι ετικετών ονόματος που μπορείτε να δημιουργήσετε και ως τύπος σημαίνει το φόντο που θα έχει ο κώδικάς σας. Αυτοί οι τρεις τύποι είναι emoji, selfie και χρώμα.

Η λειτουργία εμφανίζεται στην κορυφή. Πατήστε το για να αλλάξετε λειτουργίες. Η λειτουργία Emoji σάς επιτρέπει να επιλέξετε ένα emoji ως φόντο. Η λειτουργία Selfie σάς επιτρέπει να τραβήξετε μια selfie και να τη χρησιμοποιήσετε ως φόντο για την ετικέτα ονόματος σας. Η λειτουργία χρώματος δίνει ένα έγχρωμο φόντο. Ο κωδικός δεν αλλάζει. Μόλις αποκτήσετε τον κωδικό σας, πατήστε το κουμπί κοινής χρήσης στο επάνω μέρος και μοιραστείτε τον κωδικό με κάποιον.

  Πώς να βγείτε ζωντανά με φίλους στο Instagram

Σάρωση μιας ετικέτας ονόματος

Για να σαρώσετε μια ετικέτα ονόματος, ανοίξτε το συρτάρι πλοήγησης και πατήστε Nametag. Στο κάτω μέρος της οθόνης ετικέτας ονόματος, θα δείτε μια επιλογή Σάρωση ετικέτας ονόματος. Πατήστε το και στρέψτε το τηλέφωνό σας σε μια ετικέτα ονόματος. Εάν έχετε αποθηκεύσει μια ετικέτα ονόματος στο ρολό της φωτογραφικής μηχανής σας, πατήστε τη μικρή μικρογραφία της εικόνας επάνω δεξιά για πρόσβαση σε αυτήν. Επιλέξτε την εικόνα και το Instagram θα τη σαρώσει. Θα ανοίξει το προφίλ στο οποίο ανήκει η ετικέτα ονόματος.

Οι ετικέτες ονομάτων θα είναι χρήσιμες, προφανώς. Σε έναν διαδικτυακό κόσμο όπου η απόκτηση ενός συγκεκριμένου ονόματος χρήστη είναι κάπως δύσκολη και όπου υπάρχουν πολλά προφίλ που χρησιμοποιούν το ίδιο όνομα, μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί ένα συγκεκριμένο προφίλ. Εάν το όνομα χρήστη σας δεν είναι εύκολο να θυμάστε ή έχετε ένα μάλλον κοινό όνομα, η εύρεση του προφίλ σας δεν μπορεί να είναι εύκολη. Το nametag το απλοποιεί ωστόσο, μας εκπλήσσει το Instagram με το nametag και όχι κάτι πιο επώνυμο όπως το Instatag.

  Ξαναζήστε τα περασμένα σας χρόνια στο Facebook και το Instagram σε φωτογραφίες

Μπορείτε να αλλάξετε τη λειτουργία για την ετικέτα ονόματος όποτε θέλετε. Ο παλιός κωδικός θα εξακολουθεί να λειτουργεί, καθώς η εφαρμογή σαρώνει μόνο το bit μέσα στο πλαίσιο.