Πώς να ελέγξετε το ιστορικό παρακολούθησης των κυλίνδρων Instagram

Υπάρχουν φορές που θα θέλατε να ξαναδείτε μια συνταγή ή ένα κωμικό βίντεο που παρακολουθήσατε στο Instagram Reels. Ωστόσο, το Instagram δεν διαθέτει επίσημα μια δυνατότητα που να παρακολουθεί αβίαστα όλους τους κυλίνδρους που έχετε παρακολουθήσει στην πλατφόρμα. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν δύο αποτελεσματικοί τρόποι για να βρείτε τους κυλίνδρους Instagram που έχετε παρακολουθήσει. Επομένως, διαβάστε για να μάθετε πώς μπορείτε να ελέγξετε το ιστορικό παρακολούθησης του Instagram Reels.

Ελέγξτε το ιστορικό παρακολούθησης των τροχών Instagram (2022)

Προβολή τροχών Instagram που σας άρεσαν (Android, iOS)

Ένας τρόπος για να παρακολουθείτε το ιστορικό παρακολούθησης του Instagram Reels είναι μέσω των Reels που σας αρέσουν. Μπορείτε να ελέγξετε τις αναρτήσεις που σας άρεσε να ξαναεπισκεφτείτε ένα Reel αργότερα. Δείτε πώς να το κάνετε:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και μεταβείτε στην ενότητα του προφίλ σας. Τώρα, πατήστε το μενού χάμπουργκερ (οριζόντιες τρεις γραμμές) στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε “Ρυθμίσεις”.

  Πώς να διαγράψετε ένα σχόλιο στο Instagram

2. Από τη σελίδα Ρυθμίσεις, πατήστε το πλαίσιο αναζήτησης, αναζητήστε “Διαχείριση “Μου αρέσει” και πατήστε στο αποτέλεσμα. Το Instagram έχει μετακινήσει την ενότητα “Μου αρέσει” από το “Λογαριασμός -> Αναρτήσεις που σας αρέσουν” στη “Διαχείριση “μου αρέσει”.

3. Τώρα θα βλέπετε όλες τις αναρτήσεις που σας άρεσαν πρόσφατα. Στη συνέχεια, μπορείτε να εντοπίσετε τα Reels που σας άρεσαν εδώ για να παρακολουθείτε το ιστορικό παρακολούθησης Reels.

4. Το Instagram σάς επιτρέπει επίσης να ταξινομείτε και να φιλτράρετε τις αναρτήσεις που σας αρέσουν. Για να ξεκινήσετε, πατήστε στην επιλογή “Ταξινόμηση & φίλτρο” στην επάνω δεξιά γωνία.

5. Τώρα μπορείτε να ταξινομήσετε τις αναρτήσεις που σας αρέσουν κατά νεότερες προς παλαιότερες και παλαιότερες προς νεότερες. Έχετε επίσης την επιλογή να καθορίσετε ημερομηνίες έναρξης και λήξης για να δείτε τις αναρτήσεις που σας αρέσουν από μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Αυτό θα σας φανεί χρήσιμο όταν ψάχνετε για Instagram Reels που σας άρεσαν σε έναν συγκεκριμένο μήνα.

Ελέγξτε τους αποθηκευμένους κυλίνδρους Instagram για να παρακολουθείτε το ιστορικό παρακολούθησης

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να αποθηκεύσετε τους κυλίνδρους που σας ενδιαφέρουν. Αν και αυτό απαιτεί ένα άλλο βήμα από το να κάνετε απευθείας like σε μια ανάρτηση, σας βοηθά να οργανώσετε τους κυλίνδρους που θέλετε να παρακολουθήσετε αργότερα. Δείτε πώς μπορείτε να αποθηκεύσετε τους κυλίνδρους Instagram για να δημιουργήσετε ένα ιστορικό παρακολούθησης:

  Πώς να δείτε αναρτήσεις με προηγούμενα like στο Instagram

1. Για να αποθηκεύσετε ένα καρούλι Instagram, πατήστε το κατακόρυφο μενού με τις τρεις κουκκίδες και επιλέξτε “Αποθήκευση”. Θα βρείτε τώρα τον τροχό στην ενότητα των αποθηκευμένων αναρτήσεών σας.

2. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στους αποθηκευμένους τροχούς σας, μεταβείτε στην ενότητα του προφίλ σας, πατήστε το μενού χάμπουργκερ στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε “Αποθηκευμένα”.

3. Τώρα θα βλέπετε όλες τις αναρτήσεις που έχετε αποθηκεύσει στην πλατφόρμα. Πατήστε «Όλες οι αναρτήσεις» για να δείτε όλες τις αποθηκευμένες αναρτήσεις σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να μεταβείτε στην καρτέλα Καρούλια για να δείτε όλους τους κυλίνδρους που έχετε αποθηκεύσει μέχρι τώρα.

4. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια συλλογή από τους αγαπημένους σας τροχούς. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το εικονίδιο ‘+’, επιλέξτε τα βίντεο και ονομάστε τη συλλογή. Θα δείτε τη νέα σας συλλογή στην αρχική σελίδα της ενότητας “Αποθηκευμένα”. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την επιμέλεια κυλίνδρων που ταιριάζουν στο ίδιο θέμα.

  Πώς να στείλετε ηχητικά μηνύματα στο Instagram

Συχνές Ερωτήσεις

Ε: Μπορώ να κατεβάσω τη δραστηριότητα του Instagram για να ελέγξω το ιστορικό παρακολούθησης Reels;

Όχι, δεν θα βρείτε το ιστορικό παρακολούθησης όταν ζητήσετε τα στοιχεία σας στο Instagram. Αντίθετα, αυτό που θα δείτε στο αρχείο reels.html που κατεβάζετε από το Instagram είναι το ιστορικό των Reels που έχετε ανεβάσει στην πλατφόρμα.

Ε: Μπορείτε να δείτε τι Reels έχετε παρακολουθήσει στο Instagram;

Το Instagram δεν διαθέτει εγγενώς επιλογή ιστορικού παρακολούθησης για τα Reels. Ωστόσο, μπορείτε να ελέγξετε τους κυλίνδρους που σας αρέσουν και τους αποθηκευμένους κυλίνδρους ως εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης για να ελέγξετε το ιστορικό παρακολούθησης Reels.

Ε: Πώς να ξαναβλέπω το Instagram Reels;

Μπορείτε να κάνετε like σε ένα Instagram Reel και να το βρείτε στην καρτέλα “Διαχείριση likes” για να το ξαναδείτε αργότερα.

Ελέγξτε το ιστορικό παρακολούθησης των κυλίνδρων Instagram

Επομένως, αυτοί είναι δύο τρόποι για να ελέγξετε το ιστορικό παρακολούθησης του Instagram Reels σε Android και iOS. Παρόλο που δεν είναι εύκολο, το να σας αρέσει ή να αποθηκεύσετε τα Reels είναι μια καλή λύση για να δείτε ξανά ένα σύντομο βίντεο που σας άρεσε στο μέλλον. Εν τω μεταξύ, εάν είστε εκκολαπτόμενος δημιουργός, μην ξεχάσετε να ελέγξετε τη λίστα μας με τις καλύτερες συμβουλές και κόλπα για το Instagram Reels για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία στο έπακρο.