Πώς να παρακολουθήσετε το Netflix με τους φίλους σας στο Διαδίκτυο

Όταν είστε κολλημένοι στο σπίτι, χάνετε να παρακολουθήσετε Netflix με τους φίλους σας. Αλλά μόνο και μόνο επειδή δεν μπορείτε να συναντηθείτε από κοντά, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε ακόμα να παρακολουθήσετε μαζί. Δείτε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε το Netflix με τους φίλους σας στο διαδίκτυο.

Μπορείτε να το κάνετε αυτό να συμβεί με το Πάρτι Netflix Επέκταση Chrome. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα διαδικτυακό chatroom με τους φίλους σας στο οποίο μπορείτε όλοι να παρακολουθείτε την ίδια ταινία ή να προβάλλετε ταυτόχρονα.

Μπορείτε να στείλετε μηνύματα στο chatroom, να παραλείψετε μέρη της ταινίας ή να μεταβείτε στο επόμενο επεισόδιο μιας εκπομπής. Στην πραγματικότητα, εάν παρακολουθείτε μια τηλεοπτική εκπομπή, μπορείτε να παρακολουθήσετε πολλά επεισόδια στο ίδιο chatroom. Αν όμως παρακολουθείτε ταινίες, θα πρέπει να δημιουργείτε ένα νέο chatroom κάθε φορά.

Και πάλι, το Netflix Party είναι διαθέσιμο μόνο ως επέκταση του Chrome, επομένως θα πρέπει να το παρακολουθείτε στον φορητό υπολογιστή ή τον υπολογιστή σας αντί για την τηλεόραση ή το tablet σας. Ωστόσο, αξίζει τη θυσία.

  Χρησιμοποιήστε προσαρμοσμένα πρότυπα για οποιαδήποτε εφαρμογή παραγωγικότητας iWork στο iCloud

Αναζητήσαμε εναλλακτικές λύσεις στο App και στο Google Play Stores. Όμως, χάρη στην αυστηρή πολιτική του Netflix για εφαρμογές τρίτων, δεν υπάρχουν αξιόπιστες ή ασφαλείς επιλογές για να το κάνετε αυτό εκτός από το Netflix Party. Και σας συνιστούμε να μην χρησιμοποιείτε εφαρμογές που ζητούν το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας στο Netflix.

Η επέκταση Netflix Party είναι απίστευτα απλή στη χρήση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μοιραστείτε έναν σύνδεσμο με τους φίλους σας. Μόλις κάνουν κλικ σε αυτό και εγκαταστήσουν την επέκταση Netflix Party, θα μπορείτε όλοι να παρακολουθήσετε το Netflix μαζί.

Για να ξεκινήσετε, επισκεφθείτε το Επέκταση Netflix Party Chrome σελίδα και κάντε κλικ στην επιλογή “Προσθήκη στο Chrome”.

Κάντε κλικ

Στο αναδυόμενο παράθυρο, κάντε κλικ στην “Προσθήκη επέκτασης”.

Κάντε κλικ

Θα δείτε τώρα ένα εικονίδιο “NP” στη γραμμή επέκτασης. Θα είναι γκριζαρισμένο όταν δεν χρησιμοποιείτε την επέκταση.

Τώρα, ανοίξτε τον ιστότοπο του Netflix και συνδεθείτε. Επιλέξτε κάτι που θέλετε να παρακολουθήσετε με τους φίλους σας.

  Πώς να αντιστοιχίσετε ξανά τα πλήκτρα τροποποίησης στο iPad

Όταν ξεκινήσει η αναπαραγωγή του βίντεο, το εικονίδιο “NP” στη γραμμή επέκτασης θα γίνει κόκκινο. κλίκαρέ το. Κάντε κλικ στο “Start the Party” στο αναπτυσσόμενο μενού.

Κάντε κλικ

Εάν κάνετε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου δίπλα στην επιλογή “Μόνο εγώ έχω τον έλεγχο”, θα είστε το μόνο άτομο στη συνομιλία που μπορεί να ελέγξει το βίντεο ή να μεταβεί στο επόμενο επεισόδιο.

Το Netflix Party δημιουργεί μια μοναδική διεύθυνση URL για το chatroom σας. Αντιγράψτε το και μοιραστείτε το με τους φίλους σας στην πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων της επιλογής σας. Εάν δεν θέλετε να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα συνομιλίας, απλώς καταργήστε την επιλογή του πλαισίου δίπλα στην επιλογή “Εμφάνιση συνομιλίας”.

Όταν οι φίλοι σας κάνουν κλικ στον σύνδεσμο, το βίντεο θα αρχίσει αμέσως να παίζει. Θα χρειαστεί να κάνουν κλικ στο εικονίδιο επέκτασης “NP” για να ενεργοποιήσουν το Netflix Party και, στη συνέχεια, θα μπουν στο chatroom.

Κάντε κλικ

Στο chatroom, μπορείτε να παρακολουθείτε ποιος έχει εγγραφεί ή αποχωρήσει, καθώς και ποιος έχει κάνει παύση ή γρήγορη προώθηση του βίντεο.

Για να προσαρμόσετε το προφίλ σας, κάντε κλικ στο εικονίδιο Προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία.

  Ταξινόμηση όλων των αναρτήσεων του Reddit σε συνδέσμους, εικόνες και βίντεο

Εδώ, μπορείτε να αλλάξετε το εικονίδιο του προφίλ ή το ψευδώνυμό σας.

Τώρα, το μόνο που μένει να κάνετε είναι να καθίσετε, να παρακολουθήσετε την εκπομπή και να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία συνομιλίας όποτε θέλετε να σχολιάσετε κάτι.

Όταν θέλετε να τερματίσετε το πάρτι, κάντε κλικ στο εικονίδιο “NP” και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Αποσύνδεση”. Εάν κλείσετε το βίντεο και επιστρέψετε στην αρχική σελίδα του Netflix, αυτό θα αποσυνδέσει επίσης το πάρτι και το chatroom.

Κάντε κλικ

Στο Netflix Party, τα chatrooms περιστρέφονται γύρω από συγκεκριμένες ροές βίντεο και δεν υπάρχουν μόνιμα δωμάτια ή ιστορικά συνομιλιών. Μόλις τελειώσετε με μια ταινία και κλείσετε τη συσκευή αναπαραγωγής, εξαφανίζεται και το chatroom.

Το να παρακολουθείτε το Netflix με τους φίλους σας ενώ είστε κολλημένοι στο σπίτι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσετε την ώρα σας. Είναι επίσης μόνο ένα από τα πολλά τρόποι με τους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο μαζί στο διαδίκτυο.