Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις Twitch σε επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά

Από προεπιλογή, το Twitch σάς στέλνει ειδοποιήσεις κάθε φορά που ο αγαπημένος σας streamer βγαίνει ζωντανά ή ανεβάζει ένα νέο βίντεο. Αν και ορισμένοι χρήστες το βρίσκουν χρήσιμο, άλλοι μπορεί να θέλουν να απενεργοποιήσουν αυτές τις ειδοποιήσεις για να αποφύγουν περισπασμούς.

Ως εκ τούτου, εάν οι συνεχείς ειδοποιήσεις Twitch καταστρέφουν τη συγκέντρωσή σας, ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό για να τις απενεργοποιήσετε σε επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά.

Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις Twitch στην επιφάνεια εργασίας

Οι ειδοποιήσεις αποτελούν σημαντικό μέρος των διαδικτυακών υπηρεσιών. Έχουν σχεδιαστεί για να σας κρατούν ενήμερους για το πότε και τι συμβαίνει στην πλατφόρμα, αλλά μπορεί επίσης να σας ενοχλήσουν εάν προσπαθείτε να εστιάσετε σε κάτι άλλο.

  Διορθώστε το σφάλμα λήψης Twitch Leecher

Για παράδειγμα, εάν εργάζεστε σε ένα σημαντικό έργο και λαμβάνετε μια ειδοποίηση από το Twitch ότι ο αγαπημένος σας streamer μεταδίδεται ζωντανά, μπορεί να είναι δελεαστικό να δείτε τη ροή του. Για να αποφευχθεί αυτό, είναι καλύτερο να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις από το Twitch. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να εστιάσετε στη δουλειά. Φυσικά, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή για να βελτιώσετε την εστίαση και την προσοχή σας.

Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε:

  • Ανοιξε Τράβηγμα στο πρόγραμμα περιήγησής σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
  • Κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Ρυθμίσεις από το μενού που εμφανίζεται.
  • Μεταβείτε στην καρτέλα Ειδοποιήσεις.
  • Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο εικονίδιο δίπλα στην επιλογή Με email.
  • Απενεργοποιήστε την εναλλαγή δίπλα σε άσχετες δραστηριότητες. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την εναλλαγή Όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να απενεργοποιήσετε όλες τις δραστηριότητες ταυτόχρονα.
  •   Πώς να γίνετε συνεργάτης στο Twitch και να βελτιώσετε την καριέρα σας στη ροή

    Εάν δεν θέλετε να σας ενοχλούν οι ειδοποιήσεις ενώ είστε ενεργοί στο Twitch, μεταβείτε στο αναπτυσσόμενο μενού On Twitch και απενεργοποιήστε όλες τις άσχετες ειδοποιήσεις.

    Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις Twitch στο κινητό

    Είναι ένα cakewalk για να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις Twitch στο κινητό. Δείτε πώς να το κάνετε.

  • Εκκινήστε το Twitch και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
  • Πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω αριστερή γωνία και επιλέξτε Ρυθμίσεις από το μενού που εμφανίζεται.
  • Πατήστε Ειδοποιήσεις και επιλέξτε Στο κινητό.
  • Απενεργοποιήστε την εναλλαγή δίπλα στην επιλογή Αποστολή ειδοποιήσεων push.
  • Για να σταματήσετε τις ειδοποιήσεις email του Twitch, πατήστε Με email και απενεργοποιήστε την εναλλαγή “Αποστολή ειδοποιήσεων email”.

      Πώς να εγγραφείτε σε ένα Twitch Streamer χρησιμοποιώντας το Amazon Prime

    Εάν θέλετε να σταματήσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για ένα συγκεκριμένο κανάλι, πατήστε Ανά κανάλι και απενεργοποιήστε την εναλλαγή δίπλα στο κανάλι του οποίου οι ειδοποιήσεις δεν θέλετε να λαμβάνετε.

    Μόλις απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις, το Twitch δεν θα σας στέλνει πλέον ειδοποιήσεις μέσω email.

    Απενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις Twitch για να αποφύγετε περισπασμούς

    Οι ειδοποιήσεις στη συσκευή σας μπορεί μερικές φορές να είναι ενοχλητικές, ειδικά από ορισμένες εφαρμογές. Είναι καλή ιδέα να απενεργοποιείτε τις ειδοποιήσεις όταν θέλετε να εστιάσετε σε κάτι σημαντικό. Εάν οι ειδοποιήσεις Twitch επηρεάζουν τη ροή εργασίας σας, γνωρίζετε πώς να τις απενεργοποιήσετε στη συσκευή σας.