Διορθώστε το σφάλμα λήψης Twitch Leecher

Το Twitch είναι μια από τις πιο περιζήτητες πλατφόρμες μεταξύ των gamers. Αυτή η εφαρμογή ζωντανής ροής είναι ειδικά κατασκευασμένη για την κουλτούρα του παιχνιδιού, όπου επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται, να μεταδίδουν ροή και να αλληλεπιδρούν με περιεχόμενο με άλλους παίκτες. Εδώ, μπορεί κανείς να βρει ζωντανές μεταδόσεις που σχετίζονται με βιντεοπαιχνίδια, βίντεο αντιδράσεων και πολλά άλλα. Με μια τέτοια πλήρη σπείρα ψυχαγωγίας, είναι συνηθισμένο για τους ανθρώπους να κατεβάζουν τέτοιο περιεχόμενο από το Twitch. Εκεί εμφανίζεται το Twitch Leecher. Δεν είναι ασυνήθιστο όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη λήψη περιεχομένου μέσω του Twitch. Ένα τέτοιο πρόσφατο σφάλμα που αναφέρθηκε από πολλούς χρήστες είναι η εμφάνιση κωδικών σφάλματος κατά την προσπάθεια λήψης βίντεο στο Twitch Leecher. Αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει πώς να διορθώσετε το σφάλμα Twitch leecher ή ένα απροσδόκητο σφάλμα.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα λήψης Twitch Leecher

Το Twitch Leecher είναι ένα λογισμικό ανοιχτού κώδικα που σας βοηθά να κατεβάζετε βίντεο από την εφαρμογή Twitch. Η ευχάριστη διεπαφή του προσφέρει πολλούς εύκολους τρόπους για να εντοπίσετε και να κατεβάσετε βίντεο από όπου θέλετε. Όταν εκτελείτε το Twitch Leecher, θα βρείτε ένα κουμπί αναζήτησης. Όταν κάνετε κλικ στο εικονίδιο, θα εμφανιστεί μια γραμμή αναζήτησης όπου μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επικολλήσετε τον σύνδεσμο του βίντεο ή το όνομα χρήστη του φορέα εκπομπής στη γραμμή αναζήτησης, η οποία με τη σειρά της παραθέτει πολλά βίντεο. Επιλέγοντας αυτό που θέλετε ξεκινά αμέσως η διαδικασία λήψης.

Τώρα, ας δούμε τις αιτίες που μπορεί να είναι ο λόγος πίσω από το σφάλμα λήψης του Twitch leecher.

  • Πρόβλημα εσωτερικής υποδομής – Μερικές φορές παρουσιάζεται σφάλμα Twitch Leecher εάν ολόκληρη η υποδομή είναι εκτός λειτουργίας, κάτι που έχει ήδη συμβεί μία φορά. Εάν αυτό είναι το σενάριο, τότε πρέπει να περιμένετε μέχρι να επιλυθεί από μόνο του, καθώς είναι εντελώς πέρα ​​από τον έλεγχό μας.

  • Ξεπερασμένη έκδοση Twitch Leecher – Όταν το πρόβλημα της υποδομής συνέβη νωρίτερα, αναπήδησε τη λειτουργία λήψης της εφαρμογής Twitch leecher. Εάν συμβαίνει αυτό, τότε είναι πολύ πιθανό η έκδοση του Twitter leecher που χρησιμοποιείτε να εμφανίσει αυτό το σφάλμα λήψης του Twitch leecher. Ως εκ τούτου, φροντίστε να ελέγξετε και να εκτελέσετε την ενημέρωση Leecher του Twitch.

Ας ελπίσουμε ότι μέχρι τώρα έχετε κατανοήσει την αιτία πίσω από το Twitch ένα απροσδόκητο σφάλμα προέκυψε πρόβλημα. Επομένως, για να το επιλύσετε, ανατρέξτε στη λίστα μεθόδων που δίνεται παρακάτω.

Μέθοδος 1: Εγκαταστήστε την τελευταία έκδοση Twitch Leecher

Το Twitter Leecher είναι ένα λογισμικό ανοιχτού κώδικα που δημιουργήθηκε από ανεξάρτητο προγραμματιστή. Εκτελεί συγκεκριμένη διαδικασία ροής εργασιών και καταφέρνει να κατεβάσει περιεχόμενο εντός της πλατφόρμας Twitch. Ωστόσο, εάν το Twitch περάσει από ορισμένες αλλαγές, τότε μπορεί να σπάσει το πρόγραμμα leecher για την ώρα που πρέπει να επιλυθεί από τον προγραμματιστή.

  • Όσον αφορά αυτό το έργο, ο προγραμματιστής του Twitch leecher συμμετέχει ενεργά στην αντιμετώπιση των υπαρχόντων σφαλμάτων και σφαλμάτων και κυκλοφορεί την πιο πρόσφατη έκδοση διορθώνοντας το πρόβλημα.
  • Επομένως, βεβαιωθείτε ότι εκτελείτε την εφαρμογή χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη αναβαθμισμένη έκδοσή της.

Εάν χρησιμοποιείτε το ξεπερασμένο μοντέλο, ακολουθήστε τα βήματα που δίνονται παρακάτω και εκτελέστε την ενημέρωση του Twitch Leecher.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows και πληκτρολογήστε πίνακα ελέγχου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Άνοιγμα για να εκκινήσετε την εφαρμογή Πίνακας Ελέγχου.

2. Ορίστε Προβολή κατά > Κατηγορία και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ρύθμιση Προγραμμάτων.

3. Κάντε κλικ στην ενότητα Απεγκατάσταση προγράμματος στην ενότητα Προγράμματα και δυνατότητες.

4. Στη σελίδα Προγράμματα και δυνατότητες, εντοπίστε την παλιά έκδοση του Twitter Leecher που χρησιμοποιείτε. Κάντε δεξί κλικ στο αντίστοιχο πρόγραμμα και κάντε κλικ στο Uninstall όπως φαίνεται.

5. Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία απεγκατάστασης, επιλέξτε το κουμπί Uninstall στη γραμμή επιβεβαίωσης Twitter Leecher.

6. Μόλις ολοκληρωθεί με επιτυχία η απεγκατάσταση, κάντε κλικ στο Finish για έξοδο από τον Οδηγό εγκατάστασης.

Για να εγκαταστήσετε ξανά την πιο πρόσφατη έκδοση του Twitch leecher, ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες.

7. Μεταβείτε στο αποθετήριο Twitch Leecher GitHub και βρείτε τη νέα έκδοση που συνήθως συνοδεύεται από μια ετικέτα που λέει Latest. Εδώ, κάντε κλικ στον σύνδεσμο για να κατεβάσετε το αρχείο εγκατάστασης.

Σημείωση: Το TwitchLeecher_2.0.7.exe είναι το αρχείο που χρησιμοποιείται εδώ καθώς είναι η τρέχουσα πιο πρόσφατη διαθέσιμη έκδοση.

8. Χρειάζονται λίγα λεπτά για τη λήψη του εκτελέσιμου αρχείου. Μόλις γίνει λήψη, κάντε διπλό κλικ στο επισημασμένο αρχείο εγκατάστασης για να εκτελέσετε την εγκατάσταση.

9. Τώρα, εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο UAC (User Account Prompt). Κάντε κλικ στο Ναι σε αυτό για να παραχωρήσετε πρόσβαση διαχειριστή.

10. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο για να ξεκινήσει η εκτέλεση του πιο πρόσφατου αρχείου εγκατάστασης του Twitch Leecher.

11. Εδώ, επιλέξτε το Αποδέχομαι τους όρους της παραπάνω Άδειας Χρήσης και κάντε κλικ στο Επόμενο για να προχωρήσετε σε περαιτέρω διαδικασία.

12. Επιλέξτε τον επιθυμητό φάκελο στον οποίο θέλετε να εγκαταστήσετε το πιο πρόσφατο αρχείο εγκατάστασης του Twitch Leecher και κάντε κλικ στο Επόμενο.

Σημείωση: Για το φάκελο εγκατάστασης του Twitch Leecher 2.0.7, απαιτείται χώρος στο δίσκο τουλάχιστον 325 MB. Βεβαιωθείτε ότι ο στόχος αποθήκευσης επιτυγχάνεται. Εάν όχι, κάντε κλικ στο κουμπί Αναζήτηση και επιλέξτε μια διαφορετική τοποθεσία για να αποθηκεύσετε το φάκελο εγκατάστασης.

13. Για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση, κάντε κλικ στο Install.

14. Μόλις εγκατασταθεί επιτυχώς η τελευταία έκδοση του προγράμματος Twitch Leecher, επιλέξτε το κουμπί Finish για έξοδο από τον Οδηγό εγκατάστασης.

Επιτέλους, ξεκινήστε την αναβαθμισμένη έκδοση Twitch leecher και δοκιμάστε να κατεβάσετε ένα βίντεο. Εδώ, ελέγξτε αν μπορείτε να το κατεβάσετε χωρίς πρόβλημα.

Εάν αυτή η μέθοδος λειτούργησε για εσάς, τότε είναι καλή και καλή. Εάν όχι, προχωρήστε στην επερχόμενη μέθοδο.

Μέθοδος 2: Κατάρρευση υποδομής

Θυμηθείτε ότι το σφάλμα λήψης του Twitch leecher δεν είναι νέο. Εάν καμία από τις άλλες λύσεις δεν λειτούργησε, τότε δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αυτό το περιστατικό έχει συμβεί πολλές φορές νωρίτερα και η δυνατότητα επίλυσης αυτού του προβλήματος μόνοι μας είναι εκτός του πεδίου εφαρμογής μας, εάν η υποδομή είναι ο λόγος πίσω από αυτό.

Η υποδομή καθώς και ο σύνδεσμος steam πέφτουν αν υπάρξει οποιαδήποτε αλλαγή στην αρχιτεκτονική του Twitch που επηρεάζει πραγματικά το πρόγραμμα λήψης τρίτου κατασκευαστή όπως το Twitch leecher. Ως εκ τούτου, είναι επιτακτική ανάγκη να τροποποιήσετε την τρέχουσα λειτουργική έκδοση του Twitch leecher σχετικά με την εφαρμογή Twitch.

Πρέπει να περιμένει κανείς μέχρι να επιλυθεί αυτή η κατάσταση από τον προγραμματιστή. Επομένως, συνιστάται να περιμένετε μερικές ώρες. Στη συνέχεια, εκκινήστε το Twitch Leecher μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και ελέγξτε εάν το πρόβλημα έχει επιδιορθωθεί στο Twitch ένα απροσδόκητο σφάλμα. Εάν υπάρχει το σφάλμα λήψης Twitch leecher, τότε η μόνη διαθέσιμη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε ένα εναλλακτικό λογισμικό λήψης τρίτων για τη λήψη βίντεο.

Μέθοδος 3: Χρησιμοποιήστε πρόγραμμα λήψης τρίτων

Αν περιμένατε αρκετό καιρό για την αποκατάσταση του Twitch και δεν έχετε την υπομονή να συνεχίσετε, τότε μπορείτε να εξετάσετε ένα εναλλακτικό λογισμικό για λήψη βίντεο μέσω του Twitch. Ωστόσο, σημειώστε ότι τα περισσότερα από αυτά τα προγράμματα λήψης τρίτων κατασκευαστών κατασκευάζονται από ανεξάρτητους προγραμματιστές. Έτσι, εάν η εφαρμογή Twitch περάσει από μια σημαντική αλλαγή, τότε εξαλείφει κάθε τέτοιο πρόγραμμα λήψης, καθώς όλοι χρησιμοποιούν παρόμοια μέθοδο.

Ωστόσο, δεν είναι κακό να δοκιμάσετε άλλες επιλογές λήψης. Εάν είστε τυχεροί, μπορεί να λειτουργήσει. Ακολουθεί μια λίστα με άλλες εφαρμογές που σας επιτρέπουν να κάνετε λήψη διαφόρων περιεχομένου μέσω του Twitch.

1. Πρόγραμμα λήψης βίντεο 4K

Το 4K Video Downloader είναι ένα δωρεάν εργαλείο που αναπτύχθηκε για τη λήψη βίντεο υψηλής ποιότητας από το YouTube με ευκολότερο τρόπο. Σήμερα, ο ιστότοπος έχει αναπτυχθεί σε μεγάλο βαθμό και προσφέρει ποικιλία ενσωματωμένων χαρακτηριστικών, όπως υπότιτλους, εφέ 3D κ.λπ.

2. UnTwitch

Το UnTwitch είναι ένας ευρέως γνωστός ιστότοπος που χρησιμοποιείται από άτομα για λήψη σύντομου περιεχομένου από το Twitch streamer. Αυτός ο ιστότοπος είναι εξαιρετικά φιλικός προς το χρήστη και σας επιτρέπει να επιλέξετε την απαιτούμενη ανάλυση βίντεο για λήψη σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

3. Σαβιέο

Το Savieo είναι ένας από τους ευκολότερους ιστότοπους που διατίθενται σήμερα στο διαδίκτυο για λήψη διαφόρων περιεχομένων από το Twitch. Αυτός ο ιστότοπος λειτουργεί ως η καλύτερη εναλλακτική επιλογή για τη δημιουργία εφεδρικών βίντεο.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Είναι το Twitch Leecher νόμιμο;

Απ. Ναι, το Twitch Leecher είναι ένα νόμιμο και ασφαλές πρόγραμμα. Αυτό το λογισμικό είναι μια φανταστική επιλογή για λήψη βίντεο για παρακολούθηση εκτός σύνδεσης. Είναι γνωστά για την αξιοπιστία τους. Λειτουργεί γρήγορα και χρησιμοποιείται κυρίως για σκοπούς δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Ε2. Είναι το Twitch Leecher συμβατό με κινητό τηλέφωνο;

Απ. Δυστυχώς, το Twitch Leecher δεν λειτουργεί στα κινητά σας τηλέφωνα. Είναι συμβατό μόνο με Windows 10/8/7.

***

Ενημερώστε μας ποια μέθοδος εφαρμόστηκε για να διορθώσετε το σφάλμα λήψης του Twitch leecher. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιεσδήποτε προτάσεις ή απορίες μέσω της ενότητας σχολίων που δίνεται παρακάτω.

  Πώς να συνομιλήσετε σε ροές Twitch στην επιφάνεια εργασίας Linux με το Chatterino