Πώς να γίνετε συνεργάτης στο Twitch και να βελτιώσετε την καριέρα σας στη ροή

Με τις κατάλληλες δεξιότητες και πάθος, το να γίνετε streamer του Twitch δεν θα είναι μεγάλο έργο για εσάς. Είναι ένα σκαλοπάτι για τη δημιουργία μιας εκπληκτικής καριέρας streaming.

Το να αφιερώνεις πολύ χρόνο ως streamer πλήρους απασχόλησης στο Twitch μπορεί να είναι τρομακτικό. Αλλά τα οφέλη που θα έχετε ως συνεργάτης, εκτός από τη δυνατότητα δημιουργίας εσόδων από το κανάλι σας, είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικά.

Η πλατφόρμα ροής προσφέρει προγράμματα συνεργασίας μόνο σε εκείνα τα άτομα που είναι αφοσιωμένα στη ροή και έχουν αναπτύξει μια τεράστια κοινότητα.

Έτσι, αν θέλετε να γίνετε Συνεργάτης του Twitch και μετά Συνεργάτης του Twitch, ο δρόμος δεν θα είναι ένα κρεβάτι με τριαντάφυλλα. Θα είχε και κάτι αγκάθια.

Και δεν υπάρχει εγγυημένη μέθοδος για να γίνετε συνεργάτης του Twitch, ακόμα κι αν ακολουθήσετε όλες τις οδηγίες.

Ας μάθουμε πώς να γίνετε συνεργάτης στο Twitch και να βελτιώσετε την καριέρα σας στη ροή.

Τι είναι το Πρόγραμμα Συνεργατών Twitch;

Το Twitch Partner Program είναι ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα όπου η εταιρεία ροής σας αναγνωρίζει ως κορυφαίο πρόγραμμα ροής περιεχομένου στην πλατφόρμα της.

Ο συνεργάτης του Twitch είναι ένα εξαιρετικά διακεκριμένο status που δίνεται από το Twitch, όπου όχι μόνο μπορείτε να γίνετε επίσημο μέρος του οργανισμού, αλλά έχετε επίσης την ευκαιρία να κερδίσετε καλά χρήματα από τις ροές σας. Επιπλέον, μπορείτε να κερδίσετε καλύτερα μερίδια εσόδων από Συνεργάτες και υψηλές επιλογές διαφήμισης.

Όσον αφορά το πρόγραμμα συνεργασίας, ο οργανισμός είναι αρκετά ιδιαίτερος και προσφέρει το πρόγραμμα μόνο σε εκείνους τους streamers που είναι Συνεργάτες και δημιουργούν περιεχόμενο υψηλής ποιότητας. Τα κριτήρια για να γίνεις Συνεργάτης είναι αρκετά περίπλοκα και συγκεκριμένα, και ακόμη και πολλοί δημοφιλείς ραδιοτηλεοπτικοί φορείς του Twitch Affiliate δεν τα κατάφεραν.

Ακόμα κι αν είστε διάσημος streamer και μεταδίδετε μόνο περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, αν οι υπεύθυνοι πιστεύουν ότι το περιεχόμενό σας δεν αξίζει το Twitch, μπορεί να αντιμετωπίσετε μια οπισθοδρόμηση. Ωστόσο, εάν είστε καλά προετοιμασμένοι και έχετε τη δυνατότητα και το ζήλο να ανεβείτε επίπεδο, τότε ίσως μπορέσετε να μπείτε στο πρόγραμμα και να ενταχθείτε στην ελίτ των streamers.

Ως μέρος του προγράμματος Partner, θα αποκτήσετε πρόσβαση σε ορισμένες από τις premium λειτουργίες και εργαλεία, που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε το κανάλι σας με καλύτερο τρόπο. Επιπλέον, λαμβάνετε πολλές άλλες ευκαιρίες και προνόμια που θα σας βοηθήσουν τελικά να βελτιώσετε την καριέρα σας στη ροή.

Οφέλη από το να γίνετε συνεργάτης στο Twitch

Με το να γίνετε συνεργάτης του Twitch, μπορείτε να κερδίσετε μια διακεκριμένη θέση στον κόσμο της ροής και να αποκομίσετε άλλα οφέλη που έχει ο οργανισμός ως αποκλειστικό απόθεμα για τους Συνεργάτες. Εδώ είναι τα οφέλη που μπορείτε να απολαύσετε:

Υψηλό κέρδος από το κανάλι

Όταν γίνετε συνεργάτης του Twitch, ανοίγει πολλές πόρτες για τη δημιουργία εσόδων από το περιεχόμενο ροής σας. Έχετε την επιλογή να κερδίσετε χρήματα μέσω συνδρομών που λαμβάνουν οι θεατές σας. Οι συνδρομές προσφέρονται σε τρία επίπεδα: Tier 1, Tier 2 και Tier 3. Οι θεατές μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τη συνδρομή Prime Gaming.

  Διορθώστε την εφαρμογή Twitch που δεν ανιχνεύει το παιχνίδι και τα πρόσθετα WOW

Bits: Η λήψη επευφημιών από τους θεατές μέσω των Bits είναι ένας άλλος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα. Τα bit είναι γενικά εικονικά νομίσματα που οι θεατές μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να σας επευφημήσουν και για κάθε Bit, το Twitch θα σας ανταμείψει με 1 σεντ. Ως συνεργάτης, μπορείτε να κερδίσετε πολλά έσοδα από διαφημίσεις που παίζονται στο κανάλι σας.

Προσαρμοσμένο κανάλι

Μόλις προωθηθείτε στο πρόγραμμα Twitch Partner, έχετε την επιλογή να προσαρμόσετε το κανάλι έτσι ώστε οι θεατές σας να αισθάνονται ξεχωριστοί.

Μέσω του καναλιού σας, μπορείτε να δημιουργήσετε έως και 50 εξατομικευμένα emoticon ανάλογα με τους πόντους συνδρομητών σας και επίσης να έχετε ένα προσαρμόσιμο πρόθεμα emoticon. Για να κάνετε τον συνδρομητή σας να αισθάνεται ξεχωριστός, έχετε την επιλογή να επινοήσετε μοναδικά σήματα για τους συνδρομητές σας ανάλογα με τις συνδρομές και τις συνεισφορές τους.

Δια βίου συνδρομή

Ως Twitch Partner, θα λαμβάνετε συνδρομές τριών ζωών για τα μέλη της οικογένειας και τους φίλους σας. Μόλις εκχωρήσετε αυτήν τη συνδρομή στα μέλη της οικογένειάς σας, δεν μπορεί ούτε να ακυρωθεί ούτε να μεταφερθεί. Επιπλέον, λαμβάνετε επίσης μια ισόβια συνδρομή καναλιού για το chatbot σας.

Αποκλειστική υποστήριξη

Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα που μπορείτε να κερδίσετε από ένα πρόγραμμα Συνεργατών είναι μια ειδική ομάδα υποστήριξης. Το Twitch, για όλους τους Συνεργάτες του, έχει ορίσει μια ειδική ομάδα υποστήριξης που μπορεί να λύσει αποτελεσματικά οποιοδήποτε από τα προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε. Η ομάδα υποστήριξης είναι πολύ χρήσιμη όταν αντιμετωπίζετε ένα εμπόδιο στη μέση της ροής.

VOD

Το Twitch διατηρεί επίσης τα VOD των Partners αποθηκευμένα στην πλατφόρμα για 60 ημέρες. Είναι επωφελές όταν διευθύνετε μια μεγάλη κοινότητα όπου οι συνδρομητές σας μπορούν να απολαμβάνουν το περιεχόμενο όποτε θέλουν.

Μέσω αυτού του προγράμματος, μπορείτε επίσης να αναμεταδώσετε παλιό περιεχόμενο και να κάνετε πρεμιέρες σε συγκεκριμένες ώρες για να αποκαλύψετε το νέο σας περιεχόμενο.

Ευκαιρίες μόνο για συνεργάτες

Ως μέρος του προγράμματος Συνεργατών, θα λάβετε υπόψη πολλές ειδικές προσφορές, όπως Προβολείς συνεργατών, Συναντήσεις και χαιρετισμούς, Ζώνες ροής, Πάνελ συνεργατών και άλλες. Θα έχετε την επιλογή να καθυστερήσετε τη μετάδοσή σας κατά 15 λεπτά για να κατανοήσετε τα ανταγωνιστικά παιχνίδια.

Μετακωδικοποίηση βίντεο

Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε την επιλογή ποιότητας του καναλιού σας. Αυτό σημαίνει ότι οι θεατές σας μπορούν να προσαρμόσουν την ποιότητα της ροής και να ορίσουν την ποιότητα που τους ταιριάζει περισσότερο. Είναι πολύ κατάλληλο για θεατές που αντιμετωπίζουν ξαφνική απώλεια εύρους ζώνης Διαδικτύου, καθώς μπορούν να προσαρμόσουν ανάλογα την ποιότητα ροής.

Πώς να γίνετε συνεργάτης του Twitch

Το να γίνεις συνεργάτης στο Twitch είναι μια πρόκληση και πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο. Πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας για να γίνετε συνεργάτης του Twitch, πρέπει να είστε Συνεργάτης του Twitch, για αρχή.

Ο γίγαντας της ροής, το Twitch προωθεί έναν Συνεργάτη σε έναν Συνεργάτη μόνο όταν πιστεύει ότι μπορείτε να λειτουργήσετε ως πρότυπο σε μια τεράστια κοινότητα και να προσελκύσετε μεγάλο αριθμό θεατών όποτε κάνετε streaming. Θα πρέπει να είστε δημιουργικοί με τη μετάδοση, ώστε να μπορεί να προσελκύσει πολλούς θεατές.

Εάν είστε δημοφιλής ραδιοτηλεοπτικός φορέας στο Twitch, ο δρόμος προς το πρόγραμμα Partner μπορεί να φαίνεται ευκολότερος, καθώς θα πρέπει να ακολουθήσετε συγκεκριμένες οδηγίες, αλλά δεν υπάρχει ακόμα καμία εγγύηση.

Ως δημιουργός, θα πρέπει να αφοσιωθείτε και να μεταδώσετε πολύ περιεχόμενο υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των προτύπων του Twitch. Επιπλέον, θα πρέπει να διατηρήσετε έναν αξιοπρεπή μέσο όρο ταυτόχρονης τηλεθέασης σε διάστημα 30 ημερών για να αποκτήσετε τα προσόντα για να υποβάλετε αίτηση για αίτηση για πρόγραμμα Συνεργασίας.

  Πώς να αποκτήσετε συντομεύσεις πληκτρολογίου για το πρόγραμμα αναπαραγωγής TwitchTV [Firefox]

Βασικά, η ικανοποίηση της ελάχιστης απαίτησης του Twitch θα πρέπει να είναι ο πρωταρχικός σας στόχος. Επιπλέον, μπορείτε να διαγωνιστείτε στον διαγωνισμό Path of Partner και να δώσετε στον εαυτό σας ένα ισχυρό πλεονέκτημα έναντι των άλλων όσον αφορά την είσοδο στο πρόγραμμα συνεργασίας.

Όταν ολοκληρώσετε το Path to Partner, το κουμπί υποβολής αίτησης για Partner θα ξεκλειδωθεί στον Πίνακα ελέγχου επιτευγμάτων και θα έχετε επίσης προτεραιότητα στη διαδικασία ελέγχου της αίτησής σας.

Ελάχιστες απαιτήσεις για συνεργάτη Twitch

Το πρόγραμμα Twitch Partner χρειάζεται να πληροίτε πολλές απαιτήσεις εάν θέλετε να εγγραφείτε στο πάνελ της ελίτ.

Για να πληροίτε τα προσόντα για να συμπληρώσετε την αίτηση για ένα πρόγραμμα συνεργατών, οι ακόλουθες είναι οι ελάχιστες απαιτήσεις:

  • Ελάχιστη ταυτόχρονη μέση τηλεθέαση 75 σε μια χρονική περίοδο 30 ημερών. Η τηλεθέαση δεν θα μετρηθεί εάν προέρχεται από επιδρομές, Προβολείς στην πρώτη σελίδα, ροές συνδρομητών, πρεμιέρες, οικοδεσπότες και επαναλήψεις.
  • Θα πρέπει να κάνετε ροή περιεχομένου υψηλής ποιότητας σε 12 διαφορετικές ημέρες σε μια χρονική περίοδο 30 ημερών.
  • Απαιτούνται είκοσι πέντε ώρες ροής εντός των τελευταίων 30 ημερών.
  • Πρέπει πρώτα να είστε Συνεργάτης του Twitch πριν υποβάλετε αίτηση για να γίνετε Συνεργάτης.
  • Όλο το περιεχόμενο πρέπει να συμμορφώνεται με τα πρότυπα ποιότητας, τις οδηγίες κοινότητας, τις οδηγίες DMCA και τους όρους παροχής υπηρεσιών του Twitch.
  • Θα πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα.

Ωστόσο, δεν πρέπει να περιορίζεστε σε αυτές τις ελάχιστες απαιτήσεις, καθώς αυτά τα κριτήρια χρησιμεύουν μόνο ως βασικές απαιτήσεις. Θα πρέπει να κάνετε καλύτερα και να πετύχετε περισσότερα από το ελάχιστο δυνατό για να έχετε περισσότερες πιθανότητες να γίνετε αποδεκτοί ως Twitch Partner.

Βέλτιστες πρακτικές για να γίνετε συνεργάτης στο Twitch

Το να γίνετε Συνεργάτης του Twitch είναι μια μεγάλη πρόκληση, αλλά η επίτευξη της ιδιότητας Partner είναι ένα εντελώς διαφορετικό εμπόδιο.

Το Twitch έχει διατηρήσει υψηλά τα πρότυπα για το πρόγραμμα συνεργατών, έτσι ώστε όταν αποκτήσετε το καθεστώς, να μπορείτε να εκπροσωπείτε σωστά τον οργανισμό και επίσης να αναπτύσσετε την κοινότητά του. Ακολουθούν ορισμένες βέλτιστες πρακτικές που μπορείτε να ακολουθήσετε, οι οποίες θα αυξήσουν τις πιθανότητές σας να γίνετε συνεργάτης του Twitch:

Δημιουργήστε μια σταθερή, αφοσιωμένη κοινότητα

Μία από τις κύριες πτυχές που εξετάζει το Twitch σε όλους τους Συνεργάτες του είναι η κοινότητα που έχουν δημιουργήσει. Μια ισχυρή και αφοσιωμένη κοινότητα θα σας βοηθήσει να έχετε περισσότερες ευκαιρίες να επιτύχετε τη διακεκριμένη κατάσταση ροής από το Twitch.

Μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα για να δημιουργήσετε την κοινότητά σας:

  • Μπορείτε να ξεκινήσετε μια κοινότητα Discord και εκεί μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με τους θεατές σας σε διάφορες πτυχές της ζωής. Κατά τη διάρκεια των ροών, μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με τους θεατές σας στη συζήτηση και θα σας βοηθήσει να συνεχίσετε να συμμετέχετε στη ροή.
  • Μπορείτε ακόμη και να διοργανώσετε βραδιές παιχνιδιών κοινότητας παίζοντας παιχνίδια όπως το Fortnite, το CS: GO ή το Minecraft με τους θεατές σας για να δημιουργήσετε μια ισχυρή σχέση μαζί τους. Η κύρια προσπάθειά σας πρέπει να είναι να μετατρέψετε τους θεατές σας σε συνδρομητές.

Επικεντρωθείτε σε Μικρότερους Στόχους

Είναι καλή πρακτική να σπάτε τα μεγάλα ορόσημα του Twitch και να επικεντρώνεστε σε μικρότερους στόχους, οι οποίοι θα σας φαίνονται επιτεύξιμοι σε λιγότερο χρόνο. Είναι πολύ χρήσιμο γιατί μπορείτε να παραμείνετε παρακινημένοι ενώ επιτυγχάνετε μικρούς στόχους που έχετε θέσει. Όταν επιτυγχάνετε τους μικρούς σας στόχους, θα πρέπει να τους γιορτάζετε με την κοινότητά σας και να τους ευχαριστείτε που σας βοήθησαν.

  Πώς να συνομιλήσετε σε ροές Twitch στην επιφάνεια εργασίας Linux με το Chatterino

Διατηρήστε υψηλή ποιότητα ροής

Παρόλο που το Twitch έχει μεγάλη απαίτηση για τον αριθμό των θεατών και τον χρόνο ροής, θα πρέπει πάντα να προσπαθείτε να διατηρείτε υψηλή ποιότητα ροής. Η ποιότητα του περιεχομένου σας παίζει καθοριστικό παράγοντα για τους υπαλλήλους του Twitch Partner κατά την μη αυτόματη εξέταση της εφαρμογής Partner.

Φροντίστε να εστιάζετε πάντα στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα και να επενδύετε σε επικαλύψεις Twitch και άλλα γραφικά για να βελτιώσετε την ποιότητα ροής. Η δημιουργία προσαρμοσμένων συναισθημάτων για την κοινότητά σας και η προσθήκη ηχητικής ειδοποίησης είναι μια άλλη καλή πρακτική για τη βελτίωση της ποιότητας.

Μετάδοση ψυχαγωγικών ροών

Εάν οι ροές σας δεν είναι διασκεδαστικές, δεν θα μπορείτε να προσελκύσετε τους θεατές σας ή να προσελκύσετε νέους. Θα πρέπει να συνεχίσετε να αλληλεπιδράτε στις ροές σας, ώστε οι συνδρομητές σας να μπορούν να παραμείνουν αφοσιωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της μετάδοσης.

Να δοκιμάζετε πάντα κάτι νέο με ροές, ειδικά με κόγχες, ώστε να μπορεί να προσελκύει θεατές από άλλες παρόμοιες κατηγορίες. Μπορείτε να δοκιμάσετε να παίξετε παιχνίδια με τους θεατές σας και να προσθέσετε skins ή mods στο παιχνίδι, έτσι ώστε οι θεατές σας να διασκεδάσουν. Με τον καιρό θα πρέπει να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στα παιχνίδια και σίγουρα θα εντυπωσιάσει τους θεατές σας.

Επιλέξτε ένα δημοφιλές παιχνίδι με λιγότερο ανταγωνισμό

Τα περισσότερα από τα δημοφιλή παιχνίδια σε διαφορετικές κατηγορίες έχουν υψηλό ανταγωνισμό και είναι πολύ δύσκολο να αποκτήσετε μεγάλη τηλεθέαση κατά τη ροή.

Επομένως, αναζητήστε παιχνίδια που δεν μεταδίδουν πολλοί άνθρωποι αλλά έχουν μεγάλη δημοτικότητα μεταξύ των λάτρεις του gaming. Μπορείτε να συνδυάσετε και να ταιριάξετε τις ροές σας με όλα τα είδη παιχνιδιών, κάτι που θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε ένα ευρύ φάσμα θεατών.

Δημιουργήστε ένα ισχυρό δίκτυο

Μπορεί να μην φαίνεται χρήσιμο σε όλους, αλλά η δημιουργία ενός καναλιού με τον διαχειριστή του λογαριασμού συνεργασίας σας είναι μια σημαντική πτυχή. Όταν γνωρίζετε, τα άτομα που είναι υπεύθυνα για την έγκριση μιας αίτησης Partner μπορούν να βοηθήσουν την αίτησή σας να εξεταστεί.

Υψηλή συχνότητα ροής

Είναι επιτακτική ανάγκη να διατηρήσετε υψηλή συχνότητα ροής εάν θέλετε να γίνετε συνεργάτης του Twitch. Όσο περισσότερες ποιοτικές ροές μεταδίδετε, τόσο καλύτερες θα είναι οι πιθανότητες να αναγνωριστείτε από τους διαχειριστές λογαριασμών συνεργασίας.

Επιπλέον, εάν διατηρείτε υψηλή συχνότητα ροής, μπορείτε να προσελκύσετε πολλούς θεατές, κάτι που θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε την κοινότητά σας. Αυτή είναι μια σημαντική απαίτηση για το Πρόγραμμα συνεργατών Twitch.

Χρησιμοποιήστε άλλες πλατφόρμες

Η χρήση άλλων πλατφορμών ροής είναι μια συμφέρουσα στρατηγική για την ανάπτυξη της κοινότητάς σας και την κάλυψη των απαιτήσεων του Twitch. Μπορείτε να δημοσιεύσετε το περιεχόμενό σας στο YouTube, στο TikTok, στο Instagram, στο Twitter κ.λπ. και να δημιουργήσετε πολλούς ακόλουθους που μπορείτε να κατευθύνετε στο κανάλι σας στο Twitch.

Θα πρέπει επίσης να ανακαλύψετε τους μοντέρνους τρόπους για να προσελκύσετε νέους θεατές στο περιεχόμενό σας, κάτι που θα σας βοηθήσει τελικά να δημιουργήσετε την κοινότητά σας στο Twitch πιο γρήγορα.

συμπέρασμα

Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα Συνεργατών Twitch είναι ένα όνειρο πολλών streamers που αφιερώνουν πολύ χρόνο και προσπάθεια για να εγκρίνουν την αίτησή τους για Partner. Ακόμα κι αν γίνετε Συνεργάτης του Twitch, το να γίνετε Συνεργάτης είναι δύσκολο και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Ωστόσο, αν έχετε το κίνητρο, τη δημιουργικότητα, τον χρόνο και την καλή στρατηγική, μπορείτε να γίνετε συνεργάτης του Twitch. Θα εκτοξεύσει την καριέρα σας στο streaming σε νέο ύψος. Όχι μόνο αυτό θα είναι ένα τεράστιο ορόσημο στην καριέρα σας, αλλά προσφέρει επίσης πολλά οφέλη και σας επιτρέπει να αναπτυχθείτε και να επεκτείνετε το κανάλι σας.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε μερικά καλύτερα εργαλεία νημάτων Twitter για να γίνετε viral.