Πώς να χρησιμοποιήσετε το eBay Live

Για χρόνια, το eBay παρέχει μια αγορά με εκατομμύρια μεταχειρισμένα και νέα αγαθά για προσφορά. Είναι εύκολο να βρείτε οτιδήποτε θέλετε στο eBay και να φύγετε με ένα απίστευτο κλέψιμο. Αν και οι δημοπρασίες δεν είναι κάτι καινούργιο, το eBay Live διευρύνει ό,τι παρέχει ο ιστότοπος, προσφέροντάς σας μια αναζωογονητική και διαδραστική εμπειρία καθώς αναζητάτε τις καλύτερες προσφορές.

Τι είναι το eBay Live;

Το eBay Live εισήχθη για να επιτρέψει στους πωλητές να επωφεληθούν από την όλο και πιο κοινωνική ψηφιακή αγορά. Αντί να καταχωρούν αντικείμενα και να περιμένουν να πουληθούν, μπορούν να προσφέρουν αντικείμενα στον πλειοδότη σε μια δημοπρασία σε πραγματικό χρόνο—και ως αποτέλεσμα θα απολαμβάνετε πρόσβαση σε απίστευτα μοναδικά αντικείμενα και θεαματικές προσφορές.

Αρχικά, το eBay Live κυκλοφόρησε με έμφαση σε προϊόντα όπως συλλεκτικές κάρτες συναλλαγών και ειδώλια. Έκτοτε έχει διευρυνθεί και περιλαμβάνει προϊόντα όπως πολυτελή ρούχα και αξεσουάρ, νομίσματα και αθλητικά παπούτσια. Επί του παρόντος, όλες οι δημοπρασίες στο eBay Live είναι επιμελημένες — αλλά είναι πιθανό η υπηρεσία να είναι ανοιχτή σε όλους τους πωλητές στο μέλλον.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη συνάρτηση TRUNC στο Excel

Όταν συμμετέχετε σε μια δημοπρασία στο eBay Live, πρέπει να εγγραφείτε στη ζωντανή ροή την προγραμματισμένη ώρα. Κάθε εκδήλωση δημοπρασίας θα επικεντρώνεται σε μια κατηγορία αντικειμένων, όπως τσάντες επώνυμων σχεδιαστών, και περιλαμβάνει κάθε κομμάτι που δημοπρατείται ένα προς ένα.

Οι χρήστες δεν μπορούν να κάνουν προεπισκόπηση των συγκεκριμένων αντικειμένων που δημοπρατούνται, επομένως είναι πιθανό να συναντήσετε κάτι εκπληκτικό όταν συμμετέχετε σε μια δημοπρασία. Ο ανταγωνισμός για κάθε είδος είναι πιθανό να είναι χαμηλότερος χάρη στον τρόπο δομής των ζωντανών δημοπρασιών. Ως αποτέλεσμα, πολλά είδη στο eBay Live είναι φθηνότερα από ό,τι θα ήταν στην παραδοσιακή αγορά.

Σε ολόκληρη τη ζωντανή ροή, θα έχετε επίσης πρόσβαση σε μια ενότητα σχολίων όπου μπορείτε να συνομιλήσετε με άλλους θεατές. Εάν θέλετε να συζητήσετε για ενδιαφέροντα αντικείμενα και να δεσμευτείτε για κοινά ενδιαφέροντα με άλλους πλειοδότες, πιθανότατα θα διαπιστώσετε ότι το eBay Live γίνεται μια από τις αγαπημένες σας πλατφόρμες.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο eBay Live

Το eBay Live εξακολουθεί να είναι ένα αναδυόμενο χαρακτηριστικό, και ως εκ τούτου, δεν είναι πολύ εύκολο να καταλάβουμε πώς να το προσεγγίσουμε. Είτε έχετε πρόσβαση σε αυτό μέσω του ιστού είτε μέσω του αξιόπιστου smartphone σας, ωστόσο, είναι εύκολο να μεταβείτε στο eBay Live όταν γνωρίζετε τα σωστά βήματα.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τις κάρτες Amiibo στο "Animal Crossing: New Horizons"

Αποκτήστε πρόσβαση στο eBay Live μέσω του Ιστού

Μπορείτε να πλοηγηθείτε στο eBay Live μέσω του ιστότοπου του eBay μεταβαίνοντας στην αρχική σελίδα και τοποθετώντας το δείκτη του ποντικιού πάνω από την επιλογή μενού Περισσότερα. Επιλέξτε eBay Live από τη λίστα που εμφανίζεται. Θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα που εμφανίζει banner για όλες τις επερχόμενες επιλογές.

Δεν θα μπορείτε να συμμετέχετε σε ζωντανές δημοπρασίες μέσω του ιστότοπου του eBay, δυστυχώς. Μόλις βρείτε μια δημοπρασία που σας ενδιαφέρει να δείτε, μπορείτε να σαρώσετε τον κωδικό QR μέσω της εφαρμογής κάμερας για να τον φορτώσετε εύκολα στο τηλέφωνό σας.

Αγορά στο eBay Live με το Smartphone σας

Εκτός από τη σάρωση του κωδικού QR μιας δημοπρασίας, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο eBay Live στο smartphone σας ανοίγοντας την εφαρμογή eBay και κάνοντας κύλιση στις επιλογές ακριβώς κάτω από τη γραμμή αναζήτησης μέχρι να βρείτε το κουμπί eBay Live. Επιλέξτε το και περιμένετε να φορτώσει η λίστα με τις δημοπρασίες.

Μπορείτε να δείτε μια ζωντανή δημοπρασία κάνοντας κλικ στο εικονίδιο banner της. Το eBay θα σας υπενθυμίσει ότι τα σχόλιά σας είναι δημόσια και ότι οι προσφορές που κερδίζουν είναι σοβαρές δεσμεύσεις. Θα μπορείτε να δείτε τη ζωντανή ροή του πωλητή καθώς και τα σχόλια άλλων θεατών. Καλα να περνας!

  Πώς να παίξετε το Roblox στο σχολικό Chromebook

Πώς να πουλήσετε στο eBay Live

Δυστυχώς, δεν είναι ακόμα δυνατή η απευθείας εγγραφή στο eBay Live. Επί του παρόντος, η πλατφόρμα δίνει έμφαση σε ένα επιμελημένο σύνολο δημοπρασιών, προκειμένου να προσφέρει στους αγοραστές την καλύτερη εμπειρία. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψετε εντελώς την ιδέα.

Το eBay προσφέρει μια φόρμα Ιστού για πωλητές που ενδιαφέρονται να φιλοξενήσουν δημοπρασίες eBay Live. Εάν κάνετε αίτηση στο eBay ιστότοπο, θα ειδοποιηθείτε μόλις πληροίτε τις προϋποθέσεις για να ξεκινήσετε τις πωλήσεις—και αν είστε τυχεροί, μπορεί ακόμη και να επιλεγείτε όσο είναι ακόμα σε έκδοση beta!

Μία από τις πιο χρήσιμες επιλογές που προσφέρει το eBay Live είναι οι ειδοποιήσεις όταν δημοπρασίες που σας ενδιαφέρουν γίνονται ζωντανές. Εάν θέλετε να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο eBay και μεταβείτε στην αρχική σελίδα του eBay Live.

Μπορείτε να εγγραφείτε για να ειδοποιηθείτε για μια συγκεκριμένη ενέργεια στον ιστότοπο του eBay κάνοντας κλικ στο καμπανάκι ειδοποίησης στην επάνω δεξιά γωνία του διαφημιστικού banner μιας δημοπρασίας. Ομοίως, μπορείτε να εγγραφείτε για ειδοποιήσεις στην εφαρμογή smartphone κάνοντας κύλιση στη δημοπρασία που σας ενδιαφέρει και κάνοντας κλικ στο εικονίδιο ειδοποίησης.

Αγορά σε πραγματικό χρόνο με το eBay Live

Το eBay Live προσφέρει μια απίστευτη, καθηλωτική εμπειρία για αφοσιωμένους πλειοδότες—και το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή eBay. Αν ψάχνετε για έναν νέο τρόπο για να βρείτε εκπληκτικές προσφορές σε συλλεκτικά αντικείμενα, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να δοκιμάσετε μια από τις επόμενες δημοπρασίες τους.