Πώς να απενεργοποιήσετε πλήρως όλους τους κραδασμούς στο iPhone σας

Μερικοί άνθρωποι είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι στους κραδασμούς από το iPhone τους, είτε για προσωπικούς είτε για ιατρικούς λόγους. Χάρη σε μια ειδική δυνατότητα προσβασιμότητας, μπορείτε να απενεργοποιήσετε πλήρως όλες τις δονήσεις στο iPhone σας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προκαλούνται από ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης. Να πώς.

Πρώτον, μια αποποίηση ευθύνης

Κανονικά, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις περισσότερες δονήσεις στο iPhone σας στην εφαρμογή “Ρυθμίσεις” στην ενότητα “Ήχος και απτικά”. Εκεί μπορείτε να αποφασίσετε εάν θέλετε το iPhone σας να κάνει “Δόνηση κατά τον ήχο” ή “Δόνηση σε αθόρυβο”. Αλλά ακόμα κι αν τα απενεργοποιήσετε, το iPhone σας μπορεί να δονείται εάν λάβετε ειδοποίηση έκτακτης ανάγκης για ακραίο καιρικό συμβάν, φυσική καταστροφή ή αγνοούμενο άτομο.

  Πώς να αφαιρέσετε την κατάσταση "Προστατευμένη προβολή" από ένα αρχείο στο Microsoft Office

Οι ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης μπορούν να απενεργοποιηθούν ξεχωριστά, αλλά για ορισμένα άτομα που μπορεί να θέλουν να τις αφήσουν ενεργοποιημένες, οποιαδήποτε δόνηση μπορεί να είναι ενοχλητική και περιττή. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να απενεργοποιήσετε πλήρως όλες τις δονήσεις στο iPhone σας. Απλώς να γνωρίζετε ότι μόλις τα απενεργοποιήσετε, δεν θα λαμβάνετε πλέον προειδοποιητικές δονήσεις από ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης.

https://www.wdzwdz.com/232505/how-to-disable-emergency-alerts-on-your-smartphone/

Πώς να απενεργοποιήσετε πλήρως όλους τους κραδασμούς στο iPhone

Αρχικά, ανοίξτε τις “Ρυθμίσεις”.

Πατήστε το

Στις Ρυθμίσεις, μεταβείτε στην “Προσβασιμότητα”.

Στην Προσβασιμότητα, πατήστε “Άγγιγμα”.

Στις ρυθμίσεις αφής, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε τον διακόπτη με την ένδειξη “Δόνηση” για να τον απενεργοποιήσετε.

  Πώς να παρακολουθήσετε το Disney+ από απόσταση με φίλους χρησιμοποιώντας το GroupWatch

Στις Ρυθμίσεις iPhone, πατήστε το

Μετά από αυτό, το iPhone σας δεν θα δονείται πλέον ανεξάρτητα από την αιτία. Εάν θέλετε ποτέ να επιστρέψουν οι κραδασμοί, απλώς επισκεφτείτε ξανά τον διακόπτη “Δόνηση” στις ρυθμίσεις “Άγγιγμα” και ενεργοποιήστε τον ξανά.

Λάβετε υπόψη ότι αυτή η ρύθμιση δεν επηρεάζει τα μικροκουνήματα και τους κραδασμούς που προκαλούνται από την απτική ανάδραση στο iPhone. Εάν πρόκειται για πρόβλημα, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα απτικά μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Ήχοι και απτικά και απενεργοποιώντας το διακόπτη δίπλα στο “System Haptics” κοντά στο κάτω μέρος της σελίδας.