Πώς να αντικαταστήσετε το Emoji του Facebook Messenger με το Emoji του συστήματος

Το Facebook Messenger έχει τη δική του απόδοση emojis. Όταν χρησιμοποιείτε είτε την εφαρμογή iOS είτε την εφαρμογή Android, το Facebook Messenger αντικαθιστά το τυπικό emoji συστήματος με τη δική του απόδοση. Παίρνετε ακριβώς το ίδιο σύνολο emoji που θα λαμβάνατε, αλλά όταν τα στέλνετε, φαίνονται διαφορετικά. Εάν δεν σας αρέσει η απόδοση του emoji από το Facebook Messenger, μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Να πώς.

Ανοίξτε το Facebook Messenger. Πατήστε την εικόνα του προφίλ σας στο επάνω μέρος της καρτέλας Αρχική σελίδα. Στο εσωτερικό, πατήστε “Φωτογραφίες, βίντεο και emoji”. Στην οθόνη Φωτογραφίες, Βίντεο & Emoji, απενεργοποιήστε τον διακόπτη “Messenger Emoji”.

  Πώς να διαγράψετε μια ιστορία στο Facebook

Κλείστε την εφαρμογή και μετά ξεκινήστε την ξανά. Όλα τα emoji που αποστέλλονται σε όλα τα νήματα συνομιλίας θα αντικατασταθούν με το emoji του συστήματος. Δείτε πώς φαίνονται πριν και αφού κάνετε την αλλαγή σε μια συσκευή iOS.

Το Facebook Messenger ενημερώνεται σχεδόν κάθε δύο εβδομάδες και οι νέες παραδόσεις emoji μπορεί να έχουν προστεθεί ως μέρος μιας τέτοιας ενημέρωσης ρουτίνας. Η επιλογή απενεργοποίησής τους παρουσιάστηκε πριν από μια πιο πρόσφατη ενημέρωση. Η επιλογή, μέχρι στιγμής, είναι διαθέσιμη μόνο σε iOS και όχι σε Android. Πιθανότατα θα κυκλοφορήσει και στους χρήστες Android στο εγγύς μέλλον.

  Πώς να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης της εφαρμογής Facebook

Τα emoji του Messenger δεν είναι σαν τα χρώματα της συνομιλίας. Δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν/απενεργοποιηθούν για μεμονωμένα νήματα συνομιλίας και η αλλαγή που κάνετε στη συσκευή σας δεν αντικατοπτρίζεται στην πλευρά της επαφής σας.

Μερικοί χρήστες μπορεί να πιστεύουν ότι το Messenger emoji είναι μια επιπόλαιη προσπάθεια του Facebook να επωνυμήσει τα δικά του μικρά κεφάλια κινουμένων σχεδίων, αλλά για οποιονδήποτε χρησιμοποιεί μια συσκευή με κακή υποστήριξη για emoji, π.χ. ένα πρόγραμμα περιήγησης επιτραπέζιου υπολογιστή, αυτά τα emoji το κάνουν έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε και να κατανοήσετε ένα emoji που αποστέλλεται στο είσαι από τηλέφωνο. Βοηθά επίσης όταν έχετε χρήστες σε διαφορετικές πλατφόρμες, π.χ. iOS και Android που στέλνουν emoji. Το emoji στα τηλέφωνα Android είναι διαφορετικό από ό,τι στο iOS. Μια μεμονωμένη απόδοση που εμφανίζεται και στις δύο πλευρές σίγουρα βοηθά τους χρήστες να αποφύγουν να στείλουν το λάθος είδος emoji σε μια συνομιλία.

  Αναζητήστε Hashtags στο Facebook, το Twitter και το Google Plus