Πώς να ανοίξετε τη ροή που ακολουθεί στο TikTok

Βασικά Takeaways

  • Ανοίξτε την καρτέλα “Ακολουθούν” στο TikTok σύροντας προς τα δεξιά ή πατώντας “Ακολουθώ” στο επάνω μέρος της οθόνης σας.
  • Η ροή “Ακολουθούν” εμφανίζει αναρτήσεις από λογαριασμούς που ακολουθείτε, ενώ η ροή “Φίλοι” εμφανίζει αναρτήσεις από λογαριασμούς που σας ακολουθούν.
  • Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις της παρακάτω λίστας και καταστήστε το ιδιωτικό για να ελέγχετε ποιος μπορεί να δει τους λογαριασμούς που ακολουθείτε. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τις ειδοποιήσεις ανάρτησης.

Η προεπιλεγμένη ροή του TikTok σάς δείχνει τόσο προτεινόμενες αναρτήσεις όσο και αναρτήσεις από αυτές που ακολουθείτε. Τι γίνεται όμως αν θέλετε απλώς να βλέπετε αναρτήσεις από άτομα που ακολουθείτε; Δείτε πώς μπορείτε να βρείτε την ακόλουθη ροή σας στο TikTok.

Πώς να ανοίξετε την ακόλουθη ροή σας στο TikTok

Όταν ανοίξετε το TikTok, θα ξεκινήσετε από τη σελίδα For You (FYP). Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να μεταβείτε στην παρακάτω καρτέλα:

  Πώς να κάνετε μεγαλύτερα κλιπ στο TikTok
  • Ανοίξτε το TikTok και σύρετε προς τα δεξιά μέχρι να μεταβείτε στην καρτέλα Ακολουθούν. Ο αριθμός των φορών που θα χρειαστεί να σύρετε θα εξαρτηθεί από το εάν το TikTok Shop είναι διαθέσιμο στην περιοχή σας.
  • Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης απλά να πατήσετε Ακολουθώντας στο επάνω μέρος της οθόνης σας. Είναι με γκρι διαφανή γράμματα πάνω από το βίντεο που παρακολουθείτε.
  • Τώρα μπορείτε να κάνετε κύλιση σε μια λίστα αναρτήσεων από λογαριασμούς που ακολουθείτε.
  • Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της ροής που ακολουθεί TikTok και της ροής φίλων;

    Η ροή που ακολουθείτε στο TikTok θα σας εμφανίζει δημοσιεύσεις από όλους τους λογαριασμούς που ακολουθείτε. Η ροή των φίλων σας θα εμφανίζει αναρτήσεις από λογαριασμούς που σας ακολουθούν.

    Αν κοιτάξετε τους ακόλουθούς σας ή τη λίστα με τους ακόλουθους, θα δείτε ορισμένους λογαριασμούς να γράφουν “Φίλοι” στα δεξιά. Αν και η ροή “Ακολουθούν” μπορεί επίσης να περιλαμβάνει αναρτήσεις από τους φίλους σας TikTok, η ροή φίλων σας δεν θα εμφανίζει αναρτήσεις από λογαριασμούς που δεν σας ακολουθούν.

    Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη ροή φίλων πατώντας την καρτέλα Φίλοι στο κάτω μενού της εφαρμογής.

      Πώς να αποθηκεύσετε βίντεο TikTok στο τηλέφωνό σας

    Λάβετε υπόψη ότι όλες οι ροές σας στο TikTok θα εξακολουθούν να σας εμφανίζουν διαφημίσεις, αναδημοσιεύσεις και περιστασιακά προτεινόμενο περιεχόμενο. Αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό μερικές φορές, αλλά είναι επίσης ένας χρήσιμος τρόπος για να ανακαλύψετε νέο περιεχόμενο.

    Πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της παρακάτω λίστας TikTok

    Μπορείτε να προσαρμόσετε ορισμένες από τις ρυθμίσεις της παρακάτω λίστας, όπως να την κάνετε ιδιωτική και να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων.

    Φυσικά, εάν θέλετε απλώς να επεκτείνετε ή να συρρικνώσετε τη λίστα που ακολουθεί, μπορείτε να ακολουθήσετε ή να καταργήσετε την παρακολούθηση χρηστών στο TikTok.

    Πώς να κάνετε την ακόλουθη λίστα σας ιδιωτική στο TikTok

    Κατά την προβολή του προφίλ σας, οι άλλοι μπορούν να πατήσουν στη λίστα που ακολουθεί για να δουν ποιους ακολουθείτε. Τι γίνεται όμως αν δεν θέλετε να δημοσιοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες; Μπορείτε να κάνετε την ακόλουθη λίστα σας ιδιωτική, ώστε άλλα άτομα να μην μπορούν να πατήσουν για να την προβάλουν.

    Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να κάνετε την παρακάτω λίστα ιδιωτική.

  • Ανοίξτε το TikTok και μεταβείτε στο Προφίλ σας.
  • Πατήστε τις τρεις γραμμές στην επάνω δεξιά γωνία του προφίλ σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ρυθμίσεις και απόρρητο.
  • Πατήστε Απόρρητο και, στη συνέχεια, Λίστα ακολουθιών.
  • Επιλέξτε Μόνο εγώ.
  •   Δεν υπάρχει TikTok Wrapped 2023 (αλλά μπορείτε να κάνετε ρολό μόνοι σας)

    Μπορείτε επίσης να ορίσετε ολόκληρο τον λογαριασμό σας στο TikTok σε ιδιωτικό, εάν θέλετε το πρόσθετο απόρρητο.

    Πώς να αλλάξετε τις ειδοποιήσεις αναρτήσεων για λογαριασμούς που ακολουθείτε

    Το TikTok μπορεί να σας στέλνει ειδοποιήσεις όταν οι λογαριασμοί που παρακολουθείτε αναρτούν ή μεταδίδουν ζωντανά, για παράδειγμα. Για να προσαρμόσετε αυτές τις ειδοποιήσεις, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις ράβδους στην επάνω δεξιά γωνία του προφίλ σας.
  • Πατήστε Ρυθμίσεις και απόρρητο και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ειδοποιήσεις.
  • Επιλέξτε Αναρτήσεις από λογαριασμούς που ακολουθείτε. Στη συνέχεια, μπορείτε να αλλάξετε τις ειδοποιήσεις για μεμονωμένους λογαριασμούς ή την επιλογή Λήψη ειδοποιήσεων ανάρτησης από λογαριασμούς που ακολουθείτε.
  • Τις περισσότερες φορές, οι χρήστες αλλάζουν τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων επειδή προσπαθούν να απαλλαγούν από τις ενοχλητικές ειδοποιήσεις TikTok. Ευτυχώς, το TikTok διευκολύνει την επεξεργασία αυτών των ρυθμίσεων απευθείας στην εφαρμογή.

    Η παρακάτω ροή διευκολύνει την παρακολούθηση των ακριβών TikToks που ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη ροή για τον εαυτό σας. Και η πρόσβαση στη ροή είναι εύκολη απευθείας από την κύρια σελίδα σας για εσάς, ώστε να μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των δύο όταν θέλετε να αλλάξετε τα πράγματα.

    Η χρήση των διαφορετικών ροών μπορεί να κάνει τη χρήση του TikTok πιο διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα. Και δεδομένου του πόσο εύκολο είναι να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους, γιατί να μην το κάνετε;