Πώς να κάνετε μεγαλύτερα κλιπ στο TikTok

Το TikTok είναι μια σύντομη πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο όπου οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν σύντομα βίντεο με τραγούδια, διαλόγους ταινιών ή ακόμα και βίντεο δίνοντας στους θεατές τους οποιαδήποτε πληροφορία. Είναι η πιο διάσημη πλατφόρμα για τη δημιουργία lip-sync βίντεο. Πολλοί άνθρωποι έχουν δημιουργήσει τη σταδιοδρομία τους με επηρεασμό μέσω του TikTok. Επιπλέον, το TikTok άρχισε να επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν ένα μικρό βίντεο διάρκειας 15 δευτερολέπτων. Στη συνέχεια, καθώς οι άνθρωποι άρχισαν να απολαμβάνουν αυτήν την πλατφόρμα, η διάρκεια του βίντεο αυξήθηκε στα 60 δευτερόλεπτα. Επί του παρόντος, το TikTok υποστηρίζει βίντεο 3 λεπτών. Για να κάνετε τα κλιπ μεγαλύτερα στο TikTok ή να προσαρμόσετε το μήκος του κλιπ στο TikTok, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ρυθμιστικό στην οθόνη επεξεργασίας. Για να δείτε τα λεπτομερή βήματα, συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος.

Πώς να κάνετε μεγαλύτερα κλιπ στο TikTok

Μπορείτε να κάνετε περισσότερα κλιπ στο TikTok επιλέγοντας την επιλογή 3m από την οθόνη της κάμερας TikTok. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που δείχνουν το ίδιο λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Ποια είναι η μέση διάρκεια των βίντεο TikTok;

Τα βίντεο TikTok νωρίτερα υποστήριζαν μόνο βίντεο 15 δευτερολέπτων. Ωστόσο, από την τρέχουσα κατάσταση, τα βίντεο TikTok μπορούν να δημιουργηθούν με μέσο χρόνο 60 δευτερολέπτων για κάθε βίντεο. Το TikTok δοκιμάζει επίσης την επέκταση των βίντεο TikTok έως και 10 λεπτών, αλλά αυτή η δοκιμή γίνεται σε συσκευές περιορισμένου χρήστη.

  Πώς να αλλάξετε τοποθεσία ή περιοχή στο TikTok

Γιατί το TikTok συντομεύει τα κλιπ μου; Γιατί το TikTok κόβει τα κλιπ μου σύντομα;

Υπάρχει ένας μόνο λόγος για τον οποίο το TikTok μειώνει τα κλιπ σας και αυτός είναι ότι τα τραγούδια που χρησιμοποιείτε για τα βίντεό σας έχουν καθορισμένο χρονικό όριο. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να δημιουργήσετε ένα βίντεο μεγαλύτερο από 20 δευτερόλεπτα με τα ίδια 20 δευτερόλεπτα ήχου. Εάν προσπαθήσετε να το κάνετε αυτό, το TikTok θα κόψει ή θα περικόψει τα κλιπ σας για 20 δευτερόλεπτα. Εάν δημιουργείτε τα δικά σας φωνητικά βίντεο χωρίς ήχο, μπορείτε να δημιουργήσετε τα κλιπ σας έως και 3 λεπτά.

Μπορείτε να κάνετε περισσότερα κλιπ στο TikTok;

Ναι, μπορείτε να δημιουργήσετε μεγαλύτερα κλιπ στο TikTok, αλλά υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις που πρέπει να τις ακολουθήσετε. Οι προϋποθέσεις συζητούνται παρακάτω:

  • Από τώρα, δεν μπορείτε να δημιουργήσετε κλιπ διάρκειας άνω των 3 λεπτών.
  • Εάν χρησιμοποιείτε οποιονδήποτε ήχο φόντου, τότε η διάρκεια του κλιπ σας θα εξαρτηθεί από τη διάρκεια του ήχου που χρησιμοποιείτε. Δεν μπορείτε να κάνετε βίντεο μεγαλύτερη από τη διάρκεια του ήχου.

Μπορείτε να αναδιατάξετε τα κλιπ στο TikTok;

Ναι, μπορείτε να αναδιατάξετε τα κλιπ σας στο TikTok. Μπορείτε να πατήσετε παρατεταμένα τα βίντεο κλιπ και στη συνέχεια να τα σύρετε προς τα εμπρός ή προς τα πίσω στην οθόνη επεξεργασίας του βίντεο TikTok. Μπορείτε επίσης να διαγράψετε οποιοδήποτε κλιπ εάν θέλετε.

Πώς να κάνετε περισσότερα κλιπ στο TikTok; Πώς να κάνετε μεγαλύτερο βίντεο στο TikTok;

Για να δημιουργήσετε μεγαλύτερα βίντεο στο TikTok, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

Σημείωση: Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε βίντεο διάρκειας άνω των 3 λεπτών από τον Ιούλιο του 2022. Πρέπει να είστε στην πιο πρόσφατη έκδοση του TikTok, για να δημιουργήσετε ένα βίντεο 3 λεπτών.

  Πώς μπορώ να αλλάξω την εικόνα προφίλ μου στο TikTok

1. Εκκινήστε την εφαρμογή TikTok στη συσκευή σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο + από το κάτω μέρος της οθόνης σας, όπως επισημαίνεται παρακάτω.

3. Στη συνέχεια, κάτω από το κουμπί εγγραφής, πατήστε στο 3 μ για εγγραφή βίντεο έως και 3 λεπτών.

4. Πατήστε το κουμπί εγγραφής για να εγγράψετε το βίντεό σας.

Σημείωση 1: Μπορείτε να επιλέξετε το προηχογραφημένο βίντεό σας πατώντας στην επιλογή Μεταφόρτωση δίπλα στο κουμπί εγγραφής.

Σημείωση 2: Εάν ανεβάζετε ένα προηχογραφημένο βίντεο και η ώρα έχει οριστεί στα 60 δευτερόλεπτα, το βίντεο που θα επιλέξετε θα πρέπει να έχει διάρκεια μόνο 59 δευτερόλεπτα.

5. Όταν ολοκληρώσετε την εγγραφή, πατήστε το κουμπί εγγραφής > εικονίδιο επιλογής.

Πώς να κάνετε περισσότερα κλιπ στο TikTok Sound Sync;

Για να δημιουργήσετε μεγαλύτερα κλιπ στον συγχρονισμό ήχου TikTok, είναι σημαντικό να επιλέξετε ήχους μεγαλύτερου μήκους και στη συνέχεια να δημιουργήσετε βίντεο σε αυτούς.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή TikTok και πατήστε στο εικονίδιο + από την κάτω γραμμή.

2. Επιλέξτε το μέγιστο μήκος από αυτά που φαίνονται κάτω από το κουμπί εγγραφής. Για παράδειγμα, θα ήταν 3 μέτρα, όπως φαίνεται παρακάτω.

Σημείωση: Εάν η εφαρμογή TikTok έχει τα 60s ως το υψηλότερο όριο διάρκειας βίντεο, θα εξακολουθεί να καταγράφει το βίντεο για έως και 3 λεπτά.

3. Πατήστε το κουμπί εγγραφής για να εγγράψετε το βίντεο TikTok.

4. Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή, πατήστε στο εικονίδιο επιλογής για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.

5. Πατήστε στην επιλογή Ήχοι στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε έναν ήχο μεγαλύτερο από το βίντεο που έχετε εγγράψει στο TikTok.

6. Κόψτε τα απαιτούμενα μέρη τραγουδιού και πατήστε το εικονίδιο επιλογής για να επιβεβαιώσετε την αλλαγή.

Πώς να προσαρμόσετε το μήκος των μεταφορτωμένων κλιπ στο TikTok;

Μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να προσαρμόσετε το μήκος των αποσπασμάτων που έχετε ανεβάσει στο TikTok:

1. Ανοίξτε το TikTok και πατήστε στην επιλογή Μεταφόρτωση.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να εγγράψετε το βίντεο πατώντας στο κουμπί εγγραφής.

  Πώς να αποκτήσετε περισσότερα νομίσματα στο TikTok

2. Επιλέξτε το επιθυμητό βίντεο που θέλετε να ανεβάσετε από τη συλλογή του τηλεφώνου σας και πατήστε Επόμενο.

3. Χρησιμοποιήστε το ρυθμιστικό από το κάτω μέρος για να περικόψετε το βίντεό σας.

4. Αφού προσαρμόσετε το βίντεο στην επιθυμητή διάρκεια, πατήστε Αποθήκευση.

5. Τέλος, προσθέστε την επιθυμητή λεζάντα και πατήστε Δημοσίευση ή Αποθήκευση στη συσκευή, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Πώς να ρυθμίσετε το μήκος κλιπ στο TikTok από το ρολό κάμερας;

Για να προσαρμόσετε το μήκος του κλιπ στο TikTok από το ρολό της κάμερας, πρέπει πρώτα να ανεβάσετε αυτό το κλιπ στο TikTok. Μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για το ίδιο:

1. Πατήστε στην επιλογή Μεταφόρτωση στην εφαρμογή TikTok.

2. Επιλέξτε το επιθυμητό βίντεο από το ρολό της κάμερας και πατήστε Επόμενο.

3. Προσαρμόστε το ρυθμιστικό από το κάτω μέρος για να αλλάξετε τη διάρκεια του κλιπ του βίντεο TikTok και πατήστε Αποθήκευση.

Σημείωση: Από προεπιλογή, το βίντεό σας θα περικοπεί σε 60 δευτερόλεπτα, αλλά χρησιμοποιώντας το ρυθμιστικό, μπορείτε να το σύρετε έως και 3 λεπτά.

Πώς να προσαρμόσετε τα κλιπ στο TikTok με ήχο;

Για να προσαρμόσετε τα κλιπ στο TikTok με ήχο, πρέπει να περικόψετε τον ήχο. Μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για το ίδιο:

1. Εγγράψτε το βίντεό σας στην κάμερα του τηλεφώνου σας με τη φωνή σας.

2. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στη συσκευή σας.

3. Πατήστε στο εικονίδιο + από το κάτω μέρος της οθόνης.

4. Πατήστε στην επιλογή Μεταφόρτωση και επιλέξτε το εγγεγραμμένο βίντεο.

5. Στη συνέχεια, πατήστε Ήχοι από την κάτω αριστερή γωνία.

6. Επιλέξτε τον επιθυμητό ήχο για το βίντεο.

7. Στη συνέχεια, πατήστε στο Τακτοποίηση επιλογή στη δεξιά πλευρά της οθόνης.

8. Τώρα, περικόψτε τον επιλεγμένο ήχο με τη βοήθεια του ρυθμιστικού και πατήστε Τέλος.

9. Στη συνέχεια, πατήστε Επόμενο.

10. Επιπλέον, δημοσιεύστε το βίντεο στο προφίλ σας στο TikTok ή Αποθήκευση στη συσκευή.

Γιατί λείπει το κουμπί Adjust Clips;

Το κουμπί προσαρμογής κλιπ αφαιρείται για τα βίντεο που λαμβάνονται από το ρολό της κάμερας από το TikTok. Αντ’ αυτού, μπορείτε να εγγράψετε το βίντεο και στη συνέχεια να προσαρμόσετε το κλιπ με την επιλογή Προσαρμογή κλιπ στην οθόνη επεξεργασίας.

***

Σε αυτό το άρθρο, εξετάσαμε πώς να κάνετε τα κλιπ μεγαλύτερα στο TikTok. Ελπίζουμε να έχουμε λύσει όλες τις απορίες σας σχετικά με το ίδιο σε αυτό το άρθρο. Ρίξτε τις ερωτήσεις ή τις προτάσεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.