Πώς να αποθηκεύσετε βίντεο TikTok στο τηλέφωνό σας

Το TikTok είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές αυτή τη στιγμή και αυξάνεται συνεχώς. Μπορείτε να συνδεθείτε με εκατομμύρια άτομα σε αυτό και να παρακολουθήσετε τα βίντεό τους. Ο αριθμός των βίντεο σε αυτή τη γιγάντια πλατφόρμα ανέρχεται επίσης σε εκατοντάδες εκατομμύρια.

Μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε τα βίντεό σας στο TikTok, αλλά και βίντεο από άλλα άτομα. Αν θέλετε να μάθετε πώς να αποθηκεύετε βίντεο TikTok στο τηλέφωνό σας, βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

Διαβάστε παρακάτω και μάθετε για διάφορες μεθόδους αποθήκευσης βίντεο από το TikTok, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας εγγενούς αποθήκευσης.

Εγγενής λειτουργία αποθήκευσης εφαρμογής TikTok

Η αποθήκευση βίντεο TikTok στο Camera Roll είναι εύκολη με τον ειδικό επίσημο Google Play Store ή Apple App Store εφαρμογές. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τους συνδέσμους για λήψη ή ενημέρωση της εφαρμογής στην πιο πρόσφατη έκδοση.

Αφού εγγραφείτε για έναν λογαριασμό, θα μπορείτε να κάνετε εγγραφή, κοινή χρήση και αποθήκευση TikToks (έτσι ονομάζονται τα βίντεο στο TikTok). Η εφαρμογή TikTok έχει μια εγγενή επιλογή για τη λήψη των βίντεό σας, αλλά μερικές φορές δεν επιτρέπει την αποθήκευση βίντεο που έχουν δημιουργηθεί από άλλους. Θα το καλύψουμε αρκετά σύντομα, αλλά εδώ τα βήματα για τη λήψη των βίντεο TikTok στο Camera Roll:

  • Εκκινήστε το TikTok στο smartphone ή το tablet Android ή iOS.
  • Εάν θέλετε να κατεβάσετε ένα βίντεο που έχουν δημιουργηθεί από άλλους, βρείτε το χρησιμοποιώντας τη γραμμή αναζήτησης και παίξτε το. Εάν πρόκειται να λάβετε το βίντεό σας, επισκεφτείτε τη σελίδα του προφίλ σας και παίξτε το βίντεο.
  • Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο Κοινή χρήση (βέλος) στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης σας.
  • Στη συνέχεια, επιλέξτε Αποθήκευση βίντεο (εικονίδιο λήψης).
  • Όταν ολοκληρωθεί η λήψη, θα έχετε πρόσβαση στο βίντεο από το Camera Roll (Gallery) στη συσκευή σας. Μπορείτε να το βρείτε κάτω από το όνομα του άλμπουμ TikTok που δημιουργήθηκε στο Camera Roll.
  Τι είναι το Πρόγραμμα Δημιουργού TikTok; Θα πρέπει να εγγραφείτε;

Αποθήκευση βίντεο που δεν είναι δυνατή η λήψη

Αυτό δεν έχει νόημα. Πώς κατεβάζετε ένα βίντεο από το TikTok εάν ένας χρήστης που το δημοσίευσε περιόρισε όλες τις λήψεις; Υπάρχει μια λύση και εδώ είναι τα βήματα για να το κάνετε:

  • Εκκινήστε το TikTok στη συσκευή σας.
  • Βρείτε το βίντεο που θέλετε να αποθηκεύσετε στο Camera Roll.
  • Επιλέξτε Κοινή χρήση όπως κάνατε πριν.
  • Επιλέξτε Κοινή χρήση ως GIF, δεξιά από την επιλογή Αποθήκευση βίντεο.
  • Το TikTok θα μετατρέψει το βίντεο σε GIF. Περιμένετε μέχρι το τηλέφωνό σας να αποθηκεύσει το GIF.
  • Αποκτήστε πρόσβαση στο GIF από το άλμπουμ TikTok στο Camera Roll.
  Πώς να δημιουργήσετε μια δημοσκόπηση στο TikTok

Μέχρι τώρα, πιθανότατα γνωρίζετε ότι το TikTok έχει ένα χρονικό όριο για όλα τα TikToks (15 δευτερόλεπτα). Επειδή τα αρχεία βίντεο δεν είναι τόσο μεγάλα, το TikTok μπορεί εύκολα να τα μετατρέψει σε GIF.

Εναλλακτικές λύσεις και αποθήκευση βίντεο TikTok σε υπολογιστή

Η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών TikTok χρησιμοποιούν iPhone ή τηλέφωνα Android για πρόσβαση στο TikTok. Ο καλύτερος τρόπος για να αποθηκεύσετε βίντεο στο Camera Roll σας είναι απευθείας μέσω του TikTok, χωρίς τη χρήση εξωτερικών εφαρμογών ή ιστότοπων.

Πολλές εφαρμογές στο App Store και στο Play Store προσφέρουν δωρεάν εγγραφή ή λήψη βίντεο. Εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα από αυτά, λάβετε ένα με τις καλύτερες κριτικές και πολλά σχόλια από τους χρήστες. Υπάρχει επίσης μια ιστοσελίδα που ονομάζεται musicallydown.comτο οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για λήψη βίντεο TikTok στον υπολογιστή σας.

  Πώς να καταλάβετε εάν κάποιος είδε το προφίλ σας στο TikTok και να το ελέγξετε

Απλώς επικολλήστε τον σύνδεσμο του βίντεο που θέλετε στο κατάλληλο πεδίο στον ιστότοπο και κάντε κλικ στο Λήψη. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να διατηρήσετε ή να αφαιρέσετε το υδατογράφημα TikTok. Όλα τα βίντεο στο TikTok έχουν υδατογραφήματα για προστασία του χρήστη.

Εάν θέλετε να μεταφέρετε βίντεο TikTok από το Camera Roll στον υπολογιστή σας, μπορείτε να το κάνετε ελεύθερα, μέσω καλωδιακής σύνδεσης και του εγγενούς λογισμικού της συσκευής σας.

Απολαύστε τη νέα σας συλλογή βίντεο TikTok

Εάν βρίσκεστε στο TikTok, γνωρίζετε ότι το TikTok είναι ένα μέρος με μιμίδια, τραγούδια και δροσερές χορευτικές κινήσεις. Το TikTok σάς επιτρέπει να μοιράζεστε εύκολα το περιεχόμενό του με άλλους, αλλά μερικές φορές θέλετε να αποθηκεύσετε μερικές αξέχαστες στιγμές μόνο για εσάς.

Με τις συμβουλές που σας δείξαμε, αυτό δεν πρέπει να είναι πλέον πρόβλημα. Ποιος είναι ο αγαπημένος σας τύπος βίντεο στο TikTok; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Μπορείτε επίσης να μας πείτε για τους αγαπημένους σας TikTokers, influencers, χορευτές, τραγουδιστές κ.λπ.