Τα καλύτερα προστατευτικά οθόνης Samsung Galaxy S24 του 2024

Πόσοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να πουν ότι δεν έχουν πέσει ποτέ το τηλέφωνό τους; Μόλις είναι ό,τι χρειάζεται για να πέσει στην οθόνη το φανταχτερό νέο σας Samsung Galaxy S24. Για να αποφύγετε ένα ξαφνικό ταξίδι στο συνεργείο και τους ακριβούς λογαριασμούς, είναι απαραίτητο να έχετε ένα προστατευτικό οθόνης.

Καλύτερο προστατευτικό οθόνης Galaxy S24 συνολικά: Καθαρή υπόθεση Temdan

Temdan

Η θήκη Temdan είναι η τέλεια επιλογή αν αναζητάτε πλήρη προστασία και όχι μόνο την οθόνη. Ως προστατευτικό οθόνης και θήκη 2 σε 1, το πρόσωπο του ολοκαίνουργιου Samsung Galaxy S24 προστατεύεται από γρατσουνιές, ενώ το υπόλοιπο διαθέτει προστασία από πτώση στρατιωτικής ποιότητας. Τα πλαϊνά έχουν χοντρούς προφυλακτήρες και αερόσακους στις γωνίες για την περαιτέρω αποφυγή ζημιών.

Η υπόθεση Temdan δεν σταματά στην εξαιρετική προστασία. είναι εξίσου ισχυρό στις καιρικές συνθήκες. Δεδομένου ότι περικλείει καλά το Samsung Galaxy S24 σας, έχει επίσης πιστοποίηση IP68 ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό για να συμπληρώσει επίσης τη βαθμολογία του τηλεφώνου.

Θήκη Temdan για Samsung Galaxy S24

Καλύτερο Συνολικά

$23 $30 Εξοικονομήστε $7

Η θήκη Temdan είναι σαν μια εμπειρία ολόκληρου του σώματος για το Samsung Galaxy S24 σας, προσφέροντας κάτι παραπάνω από ένα προστατευτικό οθόνης αλλά και μια αδιάβροχη θήκη. Είναι επίσης αρκετά λεπτό, με ογκώδη καλύμματα και για τα πλαϊνά κουμπιά.

Πλεονεκτήματα

  • Προστασία πλήρους σώματος, συμπεριλαμβανομένου ενός προστατευτικού οθόνης
  • Πιστοποίηση IP68 ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη
  • Ογκώδη πλαϊνά κουμπιά

Μειονεκτήματα

  • Το μοντέλο διαφανούς θήκης δεν είναι αδιάβροχο

Natbok

Σε περίπτωση που χρειάζεστε μια γρήγορη και εύκολη επιλογή, το Natbook Screen Protector επιτυγχάνει όλες τις σωστές νότες και το κάνει σε εξαιρετική τιμή. Έχοντας βαθμολογία σκληρότητας 9H, το προστατευτικό οθόνης από σκληρυμένο γυαλί είναι απίστευτα δύσκολο να καταστραφεί και οι κοινές γρατσουνιές και γρατσουνιές δεν πρόκειται να σπάσουν την επιφάνεια. Έχετε την ίδια προστασία ακόμη και στον φακό της κάμερας!

  Κατασκευάστε έναν DIY αισθητήρα κατάστασης πόρτας για ασφάλεια σπιτιού

Το Natbook Screen Protector δεν θα εμποδίσει επίσης την καθημερινότητα. Για αρχή, μπορείτε να συνδυάσετε τη δύναμη του προστατευτικού οθόνης με τη σκληρότητα μιας θήκης τηλεφώνου. Και δεν θα έχετε προβλήματα με την απόκριση αφής ή τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Προστατευτικό οθόνης Natbook για Samsung Galaxy S24

Καλύτερος προϋπολογισμός

Το Natbook Screen Protector είναι ένα προσιτό αλλά προστατευτικό προστατευτικό οθόνης για το Galaxy S24. Το σκληρυμένο γυαλί προστατεύει από τις καθημερινές γρατσουνιές, πτώσεις και γρατσουνιές, ενώ εξακολουθεί να είναι φιλικό προς την θήκη.

Πλεονεκτήματα

  • Παίρνετε δύο προστατευτικά οθόνης και φακού κάμερας
  • Ισχυρή, βαθμολογία σκληρότητας 9H
  • Μπορεί ακόμα να χρησιμοποιήσει τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων
  • Φιλικό προς την υπόθεση

Μειονεκτήματα

  • Δεν περιλαμβάνει πλαίσιο εγκατάστασης

Φεριλίνσο

Το Ferilinso Screen Protector διατίθεται σε πακέτο των τεσσάρων, πράγμα που όχι μόνο σημαίνει ότι είναι εξαιρετικό για οικογένειες, αλλά είναι μια πολύ καλή συμφωνία. Αυτό που το κάνει ακόμα πιο δελεαστικό είναι η χρήση γυαλιού και νανοκεραμικής ποιότητας αεροδιαστημικής από την Ferilinso, δημιουργώντας μια απίστευτα σκληρή ασπίδα για την οθόνη του τηλεφώνου σας. Για να γλυκάνετε τη συμφωνία, έχετε το ίδιο είδος προστασίας με τα παρεχόμενα προστατευτικά φακών κάμερας.

Θα εκτιμήσετε επίσης τα μικρά χαρακτηριστικά, όπως το περιλαμβανόμενο πλαίσιο στήριξης που κάνει την εφαρμογή του προστατευτικού οθόνης Ferilinso παιχνιδάκι. Επιπλέον, υπάρχει μια ελαιοφοβική επίστρωση, η οποία μειώνει δραστικά τη συσσώρευση δακτυλικών αποτυπωμάτων και λαδιών και καθιστά αρκετά εύκολο τον καθαρισμό.

Προστατευτικά οθόνης Ferilinso 4-Pack

Καλύτερο Multi-pack

Όντας ένα πακέτο τεσσάρων προστατευτικών οθόνης Ferilinso, μπορείτε να προετοιμάσετε τέσσερα Samsung Galaxy S24 με εξαιρετική προστασία από γρατσουνιές, γρατσουνιές, ακόμη και πτώσεις, ή να έχετε ανταλλακτικά στη διάθεσή σας εάν χρειάζεται. Θα βρείτε επίσης ένα πλαίσιο στήριξης, κιτ καθαρισμού και προστατευτικά φακών κάμερας για να ταιριάξετε.

Πλεονεκτήματα

  • Διατίθεται σε συσκευασία των τεσσάρων
  • Περιλαμβάνει προστατευτικό κάμερας
  • Φιλικό προς την υπόθεση
  • Περιλαμβάνει πλαίσιο τοποθέτησης και κιτ καθαρισμού

Μειονεκτήματα

  • Όχι αρκετά προστασία από άκρη σε άκρη

Μιλόμδοι

Στην εποχή μας, τα smartphone μας είναι πύλες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα email και στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς. Αυτός είναι ακόμη ένας λόγος για να θέλετε το απόρρητο, και για αυτό, θα θέλετε να απευθυνθείτε στο Milomdoi Privacy Screen Protector. Περιορίζοντας το οπτικό πεδίο στις 25 μοίρες, κανείς δεν πρόκειται να δει αυτό που βλέπετε εκτός και αν κοιτάζει ευθεία.

  Ποιο είναι το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου;

Εξίσου σημαντικό είναι το υλικό από σκληρυμένο γυαλί 9H+ του Milomdoi Privacy Screen Protector. Εκτός από το απόρρητο κορυφαίας βαθμίδας, η οθόνη σας μπορεί να αντέξει καθημερινά ατυχήματα όπως πτώσεις, γρατσουνιές και γρατζουνιές, ακόμη και από σκληρά αντικείμενα όπως κλειδιά. Ως μπόνους, υπάρχει επίσης πλαίσιο τοποθέτησης και προστατευτικό οθόνης κάμερας!

Milomdoi Privacy Screen Protector για Samsung Galaxy S24

Το καλύτερο προστατευτικό οθόνης απορρήτου

$8 $10 Εξοικονομήστε $2

Το Milomdoi Privacy Screen Protector είναι μια κορυφαία κατηγορία απορρήτου, χάρη στην πολύ στενότερη γωνία θέασής του, η οποία καθιστά ολοένα και πιο δύσκολο για τους άλλους να κατασκοπεύουν. Λειτουργεί επίσης ως προστατευτικό οθόνης κορυφαίας βαθμίδας, με σκληρυμένο γυαλί 9H και διαθέτει επίσης προστατευτικό κάμερας.

Πλεονεκτήματα

  • Απίστευτα δύσκολο για τους άλλους να δουν την οθόνη σας
  • Εξίσου χρήσιμο για προστασία από γρατσουνιές, γρατσουνιές και πτώση
  • Διατίθεται σε συσκευασία των τεσσάρων
  • Φιλικό προς την υπόθεση

DEERLAMN

Ορισμένα προστατευτικά οθόνης χαμηλότερης ποιότητας τείνουν να παρακάμπτουν μια σημαντική πτυχή: την προστασία του φακού της κάμερας από ζημιά. Αξίζει το ίδιο επίπεδο προστασίας, γι’ αυτό το Deerlamn Camera Lens Protector βρίσκεται στο επίκεντρο. Δεν εφαρμόζετε απλώς ένα στρώμα σκληρυμένου γυαλιού 9H στην κάμερά σας, αλλά είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αποτρέπει τη μείωση της ποιότητας της εικόνας.

Το προστατευτικό φακού κάμερας Deerlamn είναι τέλεια κομμένο για να ταιριάζει στις κάμερες, καθιστώντας το εύκολο στην εγκατάσταση και, παραδόξως, δεν θα σας εμποδίσει να χρησιμοποιήσετε θήκη. Το πιο σημαντικό είναι ότι διαθέτει και αντανάκλαση AR και τεχνολογία οπτικού AR, που στην πράξη σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως οι λάμψεις καταστρέφουν τις φωτογραφίες σας, ούτε θα θολώσουν τη λήψη σας.

Προστατευτικό φακού κάμερας Deerlamn

Το καλύτερο προστατευτικό φακού κάμερας

Όντας τέλεια κομμένο για το Samsung Galaxy S24, το Deerlamn Camera Lens Protector είναι ο τέλειος σύντροφος για ένα εξίσου ισχυρό προστατευτικό οθόνης. Είναι επίσης αρκετά λεπτό ώστε δεν θα έχετε πρόβλημα να γλιστρήσετε πάνω σε μια θήκη.

  Διορθώστε ότι η παράμετρος είναι λανθασμένη

Πλεονεκτήματα

  • Πραγματικά εύκολο στην εγκατάσταση και η κόλλα δεν βγάζει φυσαλίδες
  • Διατίθεται σε συσκευασία των τριών
  • Ισχυρό, σκληρυμένο γυαλί 9H
  • Δεν θα μειώσει την ποιότητα της εικόνας

Μειονεκτήματα

  • Δεν υπάρχουν οδηγίες εγκατάστασης

FAQ

Ε: Χρειάζομαι προστατευτικό οθόνης για το Galaxy S24 μου;

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το Samsung Galaxy S24 είναι ακριβό και υπάρχει πιθανότητα να αφήσετε το τηλέφωνό σας κάποια στιγμή, θα ήταν φρόνιμο να έχετε ένα. Εκτός από το γεγονός ότι λειτουργεί ως προστατευτικό έναντι γρατσουνιών και γρατσουνιών, τα περισσότερα έχουν μια ελαιοφοβική επίστρωση για να αποτρέψουν τη συσσώρευση δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Ε: Μπορώ να χρησιμοποιήσω θήκη με ενεργοποιημένο το προστατευτικό οθόνης;

Τις περισσότερες φορές, ναι. Φροντίστε να ελέγξετε ξανά, ωστόσο. Εάν δεν λέει ότι είναι φιλικό προς την περίπτωση, τότε το πιθανότερο είναι ότι δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια θήκη ταυτόχρονα. Κάθε προστατευτικό οθόνης στη λίστα μας είναι φιλικό προς τις θήκες.

Ε: Τι είναι η θερμοπλαστική πολυουρεθάνη (TPU);

Το TPU είναι απλώς ένα είδος πλαστικού. Ο λόγος που το βλέπετε τόσο συχνά σε θήκες και προστατευτικά οθόνης είναι ότι είναι πραγματικά δύσκολο να μουτζουρωθεί και αρκετά ελαστικό. Είναι επίσης μάλλον εύπλαστο, γι’ αυτό και οι θήκες από θερμοπλαστική πολυουρεθάνη λυγίζονται πολύ εύκολα ενώ ταυτόχρονα είναι μαλακές στην αφή.

Ε: Θα ταιριάζει κάποιο προστατευτικό οθόνης σε οποιοδήποτε μοντέλο Galaxy S24;

Όχι. Μία από τις βασικές διαφορές μεταξύ κάθε μοντέλου—των Galaxy S24, S24 Plus και S24 Ultra—είναι το μέγεθος της οθόνης. Φυσικά, ένα προστατευτικό οθόνης για το S24 θα είναι πολύ μικρό για το S24 Plus και το S24 Ultra.

Ε: Πώς μπορώ να εφαρμόσω ένα προστατευτικό οθόνης χωρίς να δημιουργηθούν φυσαλίδες;

Η διαδικασία είναι σίγουρα κουραστική, αλλά με μερικά κόλπα, μπορείτε να αποφύγετε εντελώς τις φυσαλίδες. Αυτός που είναι αναμφισβήτητα ο ευκολότερος τρόπος είναι:

  • Καθαρίστε καλά την οθόνη και, στη συνέχεια, σκουπίστε την με ένα πανί από μικροΐνες. Το υλικό του υφάσματος είναι σημαντικό καθώς δεν θέλετε να αφήσετε πίσω σας υπολείμματα.
  • Εφαρμόστε το προστατευτικό οθόνης. Προσπαθήστε να το κρατήσετε στο κέντρο και αποφύγετε όσο το δυνατόν περισσότερες φυσαλίδες. Αν δεις λίγα, μην το ιδρώσεις!
  • Πάρτε μια κάρτα, όπως την άδεια ή την πιστωτική σας κάρτα. Χρησιμοποιήστε την επίπεδη άκρη της κάρτας για να σπρώξετε τις φυσαλίδες αέρα προς τα έξω.
  • Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται! Εάν θέλετε να δοκιμάσετε άλλες μεθόδους, έχουμε έναν οδηγό που εστιάζει στους τρόπους εφαρμογής ενός προστατευτικού οθόνης.