Δεν υπάρχει TikTok Wrapped 2023 (αλλά μπορείτε να κάνετε ρολό μόνοι σας)

Γρήγοροι Σύνδεσμοι

Βασικά Takeaways

  • Δεν υπάρχει επίσημο TikTok Wrapped για το 2023, αλλά το Wrapped for TikTok είναι ένα εργαλείο τρίτου κατασκευαστή που μπορεί να συνοψίσει και να αναλύσει τα στατιστικά του TikTok χωρίς να απαιτεί τα στοιχεία σύνδεσής σας.
  • Για να λάβετε τα στατιστικά σας, θα χρειαστεί να κάνετε λήψη των δεδομένων TikTok ως αρχείο JSON και να τα επεξεργαστείτε με τον κώδικα του Visual Studio για να αφαιρέσετε τυχόν ευαίσθητες πληροφορίες.
  • Μπορείτε να ανεβάσετε ένα καθαρισμένο αρχείο JSON στο Wrapped for TikTok για μια παρουσίαση στατιστικών στοιχείων.

Τα τυλιγμένα στιγμιότυπα οθόνης και τα βίντεο για διάφορες πλατφόρμες κάνουν τον γύρο των ροών όλων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, αν θέλετε να δείτε πώς μοιάζει το 2023 στο TikTok, ίσως απογοητευτείτε όταν μάθετε ότι δεν υπάρχει TikTok Wrapped για το 2023. Τουλάχιστον επίσημα. Αλλά υπάρχει ένα εργαλείο τρίτου μέρους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δείτε μια επισκόπηση των στατιστικών σας στο TikTok.

Βρήκαμε έναν ιστότοπο για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε το δικό σας TikTok τυλιγμένο με διασκεδαστικό, συναρπαστικό τρόπο. Μπορείτε να δείτε πόσο καιρό έχετε αφιερώσει παρακολουθώντας βίντεο, τι είδους προσωπικότητα TikTok έχετε με βάση τις αλληλεπιδράσεις σας, τα αγαπημένα σας emoji και πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα σχετικά με το πώς χρησιμοποιήσατε το TikTok το 2023.

  Πώς να θολώσετε το φόντο σας για βίντεο TikTok

Πώς να δείτε τα στατιστικά σας στο TikTok με τυλιγμένο για το TikTok

Συσκευασμένο για TikTok είναι ένας ιστότοπος τρίτου μέρους που σας επιτρέπει να ανεβάσετε τα δεδομένα σας TikTok για να λάβετε μια σύνοψη των στατιστικών σας. Και, για όσους γνωρίζουν την ασφάλεια ανάμεσά σας, δεν απαιτείται να δώσετε τα στοιχεία σύνδεσής σας στο TikTok.

Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε τα δεδομένα του TikTok, ώστε να αποκλείεται οτιδήποτε ευαίσθητο, κάτι που συνιστούμε ανεπιφύλακτα. Δείτε πώς μπορείτε να λάβετε τη σύνοψή σας με το Wrapped για το TikTok.

1. Ζητήστε και πραγματοποιήστε λήψη των δεδομένων σας TikTok σε ένα αρχείο JSON

Επειδή δεν υπάρχει τρόπος να συνδέσετε τον λογαριασμό σας TikTok με τον ιστότοπο που θα μεταφέρει το Wrapped σας, πρέπει να κάνετε λήψη των δεδομένων σας από το TikTok. Συνιστούμε να το κάνετε αυτό σε υπολογιστή, επειδή διευκολύνει πολύ την επεξεργασία του αρχείου JSON. Ίσως θελήσετε να το επεξεργαστείτε για να αφαιρέσετε ευαίσθητα δεδομένα πριν το ανεβάσετε σε άλλο ιστότοπο.

Δείτε πώς μπορείτε να ζητήσετε και να κάνετε λήψη των δεδομένων σας TikTok:

  Πόσοι ακόλουθοι στο TikTok για να πληρωθείτε
  • Ανοιξε Τικ Τοκ στο πρόγραμμα περιήγησής σας και κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας επάνω δεξιά.
  • Επιλέξτε Ρυθμίσεις και μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα Δεδομένα στην ενότητα Απόρρητο.
  • Επιλέξτε Λήψη των δεδομένων σας.
  • Όταν φορτωθεί η νέα σελίδα, θα δείτε ένα μενού για να ζητήσετε τα δεδομένα σας. Επιλέξτε την εναλλαγή JSON και κάντε κλικ στην επιλογή Αίτημα δεδομένων.
  • Θα περιμένετε λίγο για να επεξεργαστεί το αίτημά σας το TikTok.
  • Όταν τελειώσετε, μεταβείτε στη Λήψη δεδομένων στο επάνω μέρος του παραθύρου και πραγματοποιήστε λήψη των δεδομένων σας από εκεί.
  • Εάν δεν βλέπετε το κουμπί Αίτημα δεδομένων ενώ βρίσκεστε στον ιστότοπο του TikTok, θα πρέπει να κάνετε σμίκρυνση στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Ανατρέξτε σε αυτόν τον οδηγό για τη διαχείριση προσαρμοσμένων επιπέδων ζουμ στο Chrome, εάν χρειάζεστε βοήθεια με αυτό.

    Μπορείτε επίσης να επαναλάβετε αυτήν τη διαδικασία στο τηλέφωνό σας μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις και απόρρητο από το μενού προφίλ.

    2. Καθαρίστε το αρχείο JSON για ευαίσθητες πληροφορίες (προαιρετικό)

    Ο ιστότοπος Wrapped ισχυρίζεται ότι δεν θα ανεβάσει το αρχείο σας σε κανένα διακομιστή και ότι όλα γίνονται με ασφάλεια στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Ωστόσο, για να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, θα μπορούσατε να καθαρίσετε τυχόν ευαίσθητες πληροφορίες τοποθετώντας το αρχείο σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας. Συνιστούμε τη χρήση Κωδικός Visual Studio για να γινει αυτο; είναι δωρεάν και εύκολο στη χρήση.

    Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να καθαρίσετε το αρχείο TikTok JSON:

      Πώς να χρησιμοποιήσετε τους Γονικούς ελέγχους του TikTok
  • Εκκινήστε τον κώδικα του Visual Studio και σύρετε το αρχείο JSON στο πρόγραμμα επεξεργασίας από τη διαχείριση αρχείων του υπολογιστή σας.
  • Πατήστε Command + F ή Control + F για να ανοίξετε το πλαίσιο αναζήτησης και πληκτρολογήστε Προφίλ.
  • Κάντε κύλιση κοντά στο πρώτο αποτέλεσμα για να δείτε αν υπάρχουν το όνομα, η πόλη, η διεύθυνση, ο ταχυδρομικός κώδικας κ.λπ.
  • Στο τμήμα Πληροφορίες προφίλ, θα δείτε την ημερομηνία γέννησής σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Θα πρέπει να τα διαγράψετε αν δεν τα θέλετε εκεί.
  • Αφαιρέστε μόνο τις πληροφορίες σε εισαγωγικά και αφήστε τα εισαγωγικά κενά.
  • Κρατήστε πατημένο το Command + S ή το Control + S για να το αποθηκεύσετε.
  • 3. Ανεβάστε το αρχείο TikTok JSON στο Wrapped για το TikTok

    Μόλις τα δεδομένα σας καθαριστούν, το αρχείο σας είναι έτοιμο για επεξεργασία.

  • Επίσκεψη Συσκευασμένο για TikTok και κάντε κλικ στην επιλογή Έχω την εξαγωγή δεδομένων TikTok, πάμε!
  • Επιλέξτε Επιλογή αρχείου, βρείτε το αρχείο JSON και ανεβάστε το.
  • Περιμένετε να τελειώσει src=”https://wilku.top/wp-content/uploads/2023/12/1702218130_237_Theres-No-TikTok-Wrapped-2023-but-You-Can-Roll-Your.jpg”/>
  • Θα τρέξει μια παρουσίαση των στατιστικών σας με λίγη μουσική στο παρασκήνιο.
  • Όταν ολοκληρωθεί η παρουσίαση, θα μείνετε με πολλά άλλα στατιστικά στοιχεία σε μια λίστα.
  • Δεν μπορείτε να μοιραστείτε το βίντεό σας στο TikTok εκτός και αν πραγματοποιήσετε εγγραφή οθόνης, αλλά μπορείτε να μοιραστείτε μια εικόνα που το συνοψίζει. Κάντε κύλιση στο κάτω μέρος της λίστας και κάντε κλικ στο Κοινή χρήση εικόνας για λήψη ενός αρχείου PNG που περιέχει τα πιο σημαντικά στατιστικά σας.

    Και αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να αποκτήσετε τη δική σας έκδοση του TikTok Wrapped. Ας ελπίσουμε ότι το TikTok θα επαναφέρει τη δυνατότητα το επόμενο έτος, ώστε οι χρήστες να μην χρειάζεται πλέον να βασίζονται σε εργαλεία τρίτων.