Πώς να ανοίξετε μια τοποθεσία στους Χάρτες της Apple στους Χάρτες Google

Στο iOS 12, το CarPlay θα υποστηρίζει εφαρμογές τρίτων. Αυτό σημαίνει ότι αν προτιμάτε να χρησιμοποιείτε τους Χάρτες Google για πλοήγηση, μπορείτε να το κάνετε μόλις κυκλοφορήσει το iOS 12. Ένα πράγμα που δεν αλλάζει είναι ότι οι Χάρτες της Apple εξακολουθούν να είναι η προεπιλεγμένη εφαρμογή χαρτών στο iOS. Δεν μπορείτε να αλλάξετε αυτόματα την εφαρμογή χαρτών και οι Χάρτες της Apple δεν σας επιτρέπουν να εξάγετε μια τοποθεσία σε διαφορετική εφαρμογή χαρτών. Αν όμως το απαιτεί η ανάγκη, μπορείτε να ανοίξετε μια τοποθεσία στους Χάρτες της Apple στους Χάρτες Google. Η διαδικασία δεν είναι η πιο διαισθητική.

Τοποθεσία Χαρτών Apple στους Χάρτες Google

Το κόλπο είναι να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες γεωγραφικού μήκους και γεωγραφικού πλάτους. Έτσι λειτουργούν όλοι οι χάρτες. Ανοίξτε τους Χάρτες της Apple και προσθέστε έναν δείκτη στην τοποθεσία που θέλετε να ανοίξετε στους Χάρτες Google. Αφού ρίξετε τον δείκτη, μεταβείτε στις λεπτομέρειες του. Η ενότητα λεπτομερειών σάς παρέχει τις πληροφορίες γεωγραφικού μήκους και γεωγραφικού πλάτους, αλλά δεν μπορείτε να τις αντιγράψετε.

  Τι είναι οι οθόνες εσωτερικού αυτιού και ποιος πρέπει να τις χρησιμοποιεί;

Αντίθετα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Κοινή χρήση. Από το φύλλο κοινής χρήσης, επιλέξτε την επιλογή αντιγραφής συνδέσμου και, στη συνέχεια, επικολλήστε την στο Σημειωματάριο ή σε κάποια άλλη εφαρμογή κειμένου.

Οι πληροφορίες γεωγραφικού μήκους και γεωγραφικού πλάτους θα είναι μέρος του συνδέσμου. Είναι ένα ζευγάρι αριθμών. Αντιγράψτε τα στο πρόχειρό σας και επικολλήστε τα έτσι ώστε να χωρίζονται με κόμμα.

Στη συνέχεια, ανοίξτε τους Χάρτες Google και επικολλήστε τους αριθμούς, π.χ., τους αριθμούς γεωγραφικού μήκους και γεωγραφικού πλάτους μέσα στη γραμμή αναζήτησης. Οι Χάρτες Google θα μπορούν να μεταβούν κατευθείαν στην τοποθεσία.

  Διορθώστε τα iMessages που ελήφθησαν εκτός παραγγελίας

Αυτό λειτουργεί τόσο σε iOS όσο και σε macOS, αλλά δεν είναι απαραίτητο στο macOS, καθώς μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε όποια εφαρμογή χαρτών θέλετε.

Η Apple είναι πιθανό να επιτρέψει στους χρήστες να επιλέξουν τη δική τους εφαρμογή χαρτών στο iOS, αλλά εάν χρησιμοποιείτε το Chrome αντί για το Safari ως πρόγραμμα περιήγησης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους Χάρτες Google για τις αναζητήσεις τοποθεσίας σας. Η Google έχει αντιμετωπίσει τον περιορισμό προσθέτοντας τη δυνατότητα να ανοίγει τις δικές της εφαρμογές. Όλες οι εφαρμογές στο iOS μπορούν να ανοίξουν άλλες εφαρμογές και το Chrome αξιοποιεί αυτό για να επικοινωνεί με τους Χάρτες Google. Έτσι ανοίγει τους συνδέσμους YouTube στην εφαρμογή YouTube.

  Γιατί οι άνθρωποι επαναφέρουν vintage υπολογιστές και πώς μπορείτε επίσης

Οι Χάρτες της Apple έχουν βελτιωθεί σημαντικά από τότε που πρωτοεμφανίστηκαν. Μπορεί να μην έχει τα καλύτερα δεδομένα τοποθεσίας για κάθε χώρα στον κόσμο, αλλά για τις περισσότερες χώρες τα δεδομένα του έχουν βελτιωθεί σημαντικά. Εάν έχετε κουραστεί από την εφαρμογή, αξίζει να δοκιμάσετε ξανά. Εάν ζείτε σε μια χώρα όπου τα δεδομένα χάρτη εξακολουθούν να είναι ανακριβή ή/και ελλιπή, έχετε καλό λόγο να θέλετε να χρησιμοποιήσετε τους Χάρτες Google έναντι των Χαρτών Apple. Είναι λυπηρό που είναι τόσο δύσκολο για τους δύο να επικοινωνήσουν, αλλά έτσι είναι στο iOS.