Διορθώστε τα iMessages που ελήφθησαν εκτός παραγγελίας

Το iOS 11 μπορεί να μείνει στην ιστορία ως ένα από τα πιο buggy OS που έχει κυκλοφορήσει η Apple. Υπάρχει ένα ολοκαίνουργιο σφάλμα στο iOS 11 που επηρεάζει τα iMessages. Το σφάλμα προκαλεί τη λήψη μηνυμάτων εκτός λειτουργίας. Αποστέλλονται σε πραγματικό χρόνο, αλλά δεν εμφανίζονται με τη σωστή σειρά στην εφαρμογή Μηνύματα. Για παράδειγμα, εάν κάνετε μια ερώτηση σε κάποιον μέσω iMessages και αυτός απαντήσει, η απάντησή του μπορεί να εμφανίζεται πάνω από το μήνυμα με την ερώτηση. Μέχρι στιγμής, φαίνεται να επηρεάζει μόνο τα iMessages και όχι τα κανονικά μηνύματα κειμένου. Υπάρχει ήδη ένα Reddit νήμα των χρηστών που το βιώνουν. Δείτε πώς μπορείτε να διορθώσετε τα iMessages που ελήφθησαν εκτός λειτουργίας στο iOS 11.

Αυτό είναι ένα ανομολόγητο σφάλμα και ως εκ τούτου, δεν υπάρχει σαφής λόγος πίσω από το τι το προκαλεί. Οι λύσεις που αναφέρονται παρακάτω δεν αποτελούν μόνιμη επίλυση του προβλήματος. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το σφάλμα θα εμφανιστεί ξανά, οπότε θα πρέπει να εκτελέσετε μια διόρθωση για αυτό. Η πραγματική, μόνιμη επιδιόρθωση, πρέπει να προέρχεται από την Apple. Περισσότερα για αυτό αργότερα.

  Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων Bluetooth σε Mac

Κλείστε την εφαρμογή Μηνύματα

Οι εφαρμογές που δεν βρίσκονται στο προσκήνιο στο iOS δεν εκτελούνται στην πραγματικότητα. Το iOS τα αναστέλλει σχεδόν αμέσως. Όταν λέμε “Έξοδος από την εφαρμογή Μηνύματα”, εννοούμε μεταβείτε στη λειτουργία πολλαπλών εργασιών και σύρετε προς τα επάνω στην εφαρμογή Μηνύματα για να την καταργήσετε.

Επανεκκινήστε τη συσκευή

Δοκιμάστε να επανεκκινήσετε το iPhone σας. Σπάνια επανεκκινούμε τα τηλέφωνά μας και η μόνη φορά που σβήνουν είναι όταν αδειάσει η μπαταρία. Αυτό δεν ήταν ποτέ ξανά πρόβλημα, αλλά αυτό είναι το iOS 11 και έχει γίνει συνώνυμο με προβλήματα. Επανεκκινήστε τη συσκευή σας και τα μηνύματά σας ενδέχεται να αρχίσουν να φτάνουν με τη σειρά.

  Πώς να κλείσετε και να επανεκκινήσετε τις εφαρμογές iPhone και iPad

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ: Το καλύτερο VPN για iPhone – κρατήστε τα δεδομένα σας ασφαλή και ιδιωτικά.

Σκληρή επαναφορά

Δοκιμάστε μια σκληρή επαναφορά της συσκευής σας. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί ύπνου/αφύπνισης και το κουμπί αρχικής οθόνης μέχρι να δείτε το λογότυπο της Apple. Αφήστε το και αφήστε τη συσκευή σας να ξεκινήσει ξανά. Στο iPhone 7, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί ύπνου/αφύπνισης και μείωσης της έντασης του ήχου. Σε iPhone 8 και iPhone X, πατήστε και αφήστε το κουμπί αύξησης της έντασης ήχου, μετά πατήστε και αφήστε το κουμπί μείωσης της έντασης και, τέλος, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ύπνου/αφύπνισης μέχρι να δείτε το λογότυπο της Apple.

  Πώς να προσθέσετε φίλους στο Spotify

Πιθανές αιτίες

Η Apple είπε ότι το iMessages θα συγχρονιστεί μέσω iCloud. Αυτή είναι μια δυνατότητα που προοριζόταν να είναι μέρος του iOS 11, αλλά εξακολουθεί να μην εμφανίζεται. Μερικοί χρήστες εικάζουν ότι ίσως η δυνατότητα θα κυκλοφορήσει στο iOS 11.3, αν και δεν υπάρχει πραγματικός λόγος να πιστεύουμε ότι αυτό είναι αλήθεια. Είναι πιθανό ότι η βασική εργασία για τη λειτουργία έχει ήδη προστεθεί στο iOS 11.2, όταν εμφανίστηκε αυτό το σφάλμα, και είναι αυτό που απορρίπτει τη σειρά με την οποία λαμβάνονται τα μηνύματα. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το πρόβλημα θα εμφανιστεί ξανά και θα χρειαστείτε για να εκτελέσετε ξανά όλες αυτές τις διορθώσεις. Μάζεψε, Apple.