Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στο Twitch

Όλοι έχουν δημιουργήσει ένα ενοχλητικό όνομα χρήστη στη ζωή τους για το οποίο έχουν μετανιώσει. Είτε έχετε ένα άβολο όνομα χρήστη πριν από 5 χρόνια είτε απλά γράψατε κάτι λάθος, δείτε πώς μπορείτε να επιστρέψετε και να το αλλάξετε στο Twitch.

Προηγουμένως, εάν θέλατε ένα νέο όνομα χρήστη στο Twitch, θα έπρεπε να δημιουργήσετε έναν εντελώς νέο λογαριασμό. Η δημιουργία ενός νέου καναλιού ήταν ένα πρόβλημα για πολλούς λόγους—όχι μόνο οι streamers θα έχαναν μια ολόκληρη λίστα ακολούθων και συνδρομητών στο πρώτο τους κανάλι, αλλά θα χάνονταν και όλες οι ρυθμίσεις και οι προτιμήσεις τους.

  Πώς να κάνετε streaming παιχνίδια iPhone σε Twitch

Τώρα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ σε μερικά απλά βήματα για να αλλάξετε το όνομα του λογαριασμού σας. Αυτό μπορεί να γίνει μία φορά κάθε 60 ημέρες.

Ξεκινήστε κάνοντας είσοδο στο δικό σας Τράβηγμα λογαριασμός. Από την Αρχική σελίδα, κάντε κλικ στο όνομα χρήστη σας στην επάνω δεξιά γωνία και, στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή «Ρυθμίσεις» από το αναπτυσσόμενο μενού.

Από τη σελίδα “Ρυθμίσεις προφίλ”, εντοπίστε τις ενότητες κειμένου αλλαγής “Όνομα χρήστη” και “Εμφανιζόμενο όνομα”. Εδώ μπορείτε επίσης να αλλάξετε το βιογραφικό σας (την ενότητα “Σχετικά με εμένα” στο κανάλι σας στο Twitch).

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη μουσική του Amazon σε ζωντανές ροές Twitch

Το νέο σας όνομα χρήστη θα τεθεί σε ισχύ αμέσως αφού κάνετε αλλαγές στην ενότητα Ρυθμίσεις προφίλ. Οι ακόλουθοι και οι συνδρομητές σας ζωντανής ροής θα δουν ότι το όνομά σας άλλαξε στο κανάλι σας στο Twitch.

Η χρήση κεφαλαίων του εμφανιζόμενου ονόματος μπορεί να προσαρμοστεί ελεύθερα, αλλά πρέπει να είναι η ίδια ορθογραφία με το όνομα χρήστη σας. Το εμφανιζόμενο όνομά σας στο Twitch θα εμφανίζεται δίπλα στα σχόλια και θα εμφανίζεται στο προφίλ σας.

Σύμφωνα με α Ανάρτηση ιστολογίου Twitch, αφού αλλάξετε το όνομα χρήστη σας, το εγκαταλειμμένο όνομα χρήστη θα διατηρείται στην πλατφόρμα για τουλάχιστον 6 μήνες. Μετά από αυτό, το Twitch θα επιστρέψει το όνομα χρήστη στη δεξαμενή των διαθέσιμων επιλογών για να επιλέξουν η κοινότητα και οι νέοι χρήστες, με εξαίρεση τα ονόματα χρήστη Twitch Partner που θα ανακυκλωθούν μόνο υπό ειδικές συνθήκες.

  Πώς να παρακολουθήσετε τα Twitch Streams χωρίς πρόγραμμα περιήγησης στο Linux