Πώς να χρησιμοποιήσετε τη μουσική του Amazon σε ζωντανές ροές Twitch

Η επέκταση Amazon Music για το Twitch επιτρέπει στους streamers να επιλέξουν από μια μεγάλη ποικιλία μουσικής για αναπαραγωγή σαν ραδιοφωνικός σταθμός κατά τη διάρκεια των ζωντανών ροών τους. Οι συνδρομητές Prime (ή Amazon Music Unlimited) μπορούν να συντονιστούν και να αλληλεπιδράσουν με τη μουσική καθώς μεταδίδετε ροή.

Μόνο οι streamers που είναι μέλη του Twitch Prime ή συνδρομητές του Amazon Music Unlimited μπορούν να χρησιμοποιούν την επέκταση Amazon Music κατά τη διάρκεια των ζωντανών ροών τους στο Twitch. Οι θεατές που δεν είναι συνδρομητές σε αυτές τις υπηρεσίες δεν μπορούν να ακούσουν τη μουσική που παίζεται στη ροή με αυτόν τον τρόπο. απλά θα ακούσουν τον βασικό ήχο της ροής.

Εκτός από τη μουσική χωρίς διαφημίσεις, η επέκταση του Amazon Music είναι επίσης εγκεκριμένη από DMCA, πράγμα που σημαίνει ότι η μουσική που παίζετε δεν θα επισημαίνεται ως υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Φυσικά, η μουσική δεν θα αποθηκευτεί στα κλιπ σας ή σε μεταγενέστερη προβολή, αλλά τουλάχιστον δεν θα χτυπηθείτε με αξίωση πνευματικών δικαιωμάτων.

Για να εγκαταστήσετε την επέκταση Amazon Music στη ροή σας στο Twitch, πρώτα μεταβείτε στο Ο ιστότοπος του Twitch, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και μεταβείτε στον Πίνακα ελέγχου δημιουργού. Αυτό το αναπτυσσόμενο μενού μπορεί να βρεθεί κάνοντας κλικ στην εικόνα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία και, στη συνέχεια, επιλέγοντας «Πίνακας ελέγχου δημιουργού».

  Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη δημιουργία κλιπ στο Twitch

Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στον Πίνακα ελέγχου δημιουργών, αλλά η επέκταση Μουσικής Amazon βρίσκεται στην καρτέλα Επεκτάσεις. Σε αυτήν τη σελίδα, επιλέξτε “Επεκτάσεις”.

Θα δείτε μια επιλογή από επεκτάσεις για να διαλέξετε. Μπορείτε να φιλτράρετε τις επιλογές χρησιμοποιώντας τη γραμμή αναζήτησης. Στη γραμμή αναζήτησης, πληκτρολογήστε «Amazon» (ή «Amazon Music») και μετά πατήστε το πλήκτρο «Enter» ή «Return» στο πληκτρολόγιό σας.

Η επέκταση Amazon Music θα εμφανιστεί στην κορυφή της λίστας. Κάντε κλικ στην «Εγκατάσταση» όταν είστε έτοιμοι. Θα εμφανιστεί ένας οδηγός εγκατάστασης και θα σας ζητήσει να τον ενεργοποιήσετε πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την επέκταση. Προχωρήστε και επιλέξτε “Διαμόρφωση” για να συνεχίσετε στο επόμενο βήμα.

Θα ανοίξει μια νέα σελίδα και μια προτροπή εγκατάστασης θα σας δείξει έναν γρήγορο, βήμα προς βήμα εκμάθηση για τα απαραίτητα βήματα για τη σύνδεση της επέκτασης Amazon Music με τον λογαριασμό σας στο Twitch. Αυτό θα ρυθμίσει την επέκταση για εσάς.

  Πώς να φιλοξενήσετε τη ροή κάποιου άλλου στο κανάλι σας στο Twitch

Κάντε κλικ στα μηνύματα προτροπής και μεταβείτε στην καρτέλα Επεκτάσεις. Επιλέξτε «Οι επεκτάσεις μου» και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί «Ενεργοποίηση» στον πίνακα της Amazon Music.

Αφού επιλέξετε “Ενεργοποίηση”, επιλέξτε “Ορισμός ως επικάλυψης 1” (ο αριθμός επικάλυψης μπορεί να αλλάξει εάν έχετε άλλες ενεργές επικαλύψεις, αλλά η σειρά δεν έχει σημασία) από το αναπτυσσόμενο μενού. Η επέκταση Amazon Music θα μεταφερθεί στη λίστα σας με τις “Ενεργοποιημένες επεκτάσεις”.

Στη συνέχεια, μεταβείτε στην καρτέλα “Διαχείριση ροής” και επιλέξτε την επέκταση Μουσικής Amazon από τον πίνακα “Γρήγορες ενέργειες”.

Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο με πρόσθετες οδηγίες ρύθμισης. Αρχικά, πρέπει να επαληθεύσετε ότι η επέκταση της Amazon Music δεν παίζει μέσω της ροής. Η επέκταση του Amazon Music προεπιλογή για αναπαραγωγή μουσικής μέσω της επέκτασης, επομένως δεν χρειάζεται να ρυθμιστεί τίποτα εδώ.

Πατήστε «Συνέχεια» και «Όχι, ευχαριστώ, όχι τώρα». Επιλέγοντας «Άνοιγμα Web Player», το Twitch θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο με το πρόγραμμα αναπαραγωγής ιστού Amazon Music.

Για να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα αναπαραγωγής ιστού, πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon Prime που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της καρτέλας που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Εάν δεν έχετε τον λογαριασμό σας στο Amazon Prime συνδεδεμένο με τον λογαριασμό σας στο Twitch, έχουμε έναν εξαιρετικό οδηγό για το πώς να το κάνετε αυτό σε αυτήν την ανάρτηση, απλώς αναζητήστε την ενότητα “Σύνδεση των λογαριασμών σας στο Twitch και στο Amazon Prime”.

  Πώς να συνομιλήσετε σε ροές Twitch στην επιφάνεια εργασίας Linux με το Chatterino

Αφού επιλέξετε ένα τραγούδι για αναπαραγωγή, οι θεατές του Amazon Prime ή του Amazon Music Unlimited μπορούν να συντονιστούν για να ακούσουν κατά τη διάρκεια της μετάδοσής σας, επιλέγοντας την επικάλυψη Amazon Music στη μετάδοσή σας. Εάν ένας θεατής συνδεθεί στο δικό του προφίλ Amazon Music, η μουσική αρχικά θα τεθεί σε σίγαση και ο θεατής θα έχει την επιλογή να καταργήσει τη σίγαση του ήχου, ο οποίος αναπαράγεται μέσω της ίδιας της επέκτασης και όχι ως ήχος μέσω της πραγματικής μετάδοσης.

Οι θεατές μπορούν να επιλέξουν να επιλέξουν και να ακούσουν τη μουσική, ώστε να έχουν τον απόλυτο έλεγχο οποιασδήποτε μουσικής που αναπαράγεται, εάν υπάρχει. Εάν ο θεατής δεν είναι μέλος του Amazon Prime ή συνδρομητής του Amazon Music, οι θεατές μπορούν να ξεκλειδώσουν μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών μέσω του λογαριασμού τους στο Amazon.