Πώς να κάνετε streaming παιχνίδια iPhone σε Twitch

Το Twitch έχει μια εφαρμογή για iOS και η εφαρμογή διαθέτει δυνατότητα ζωντανής ροής. Δυστυχώς, δεν σας επιτρέπει να κάνετε streaming παιχνίδια iPhone στο Twitch. Αντίθετα, συνδέεται με την κάμερα της συσκευής σας και εκπέμπει από αυτήν, ζωντανά. Τα παιχνίδια μένουν εντελώς εκτός αυτής της δυνατότητας. Τώρα, οι περισσότεροι θα έλεγαν ότι τα παιχνίδια iPhone δεν είναι πραγματικά παιχνίδια, αλλά αυτό είναι ένα επιχείρημα για μια διαφορετική μέρα. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ροή ενός παιχνιδιού iPhone στο Twitch, κάτι που η επίσημη εφαρμογή Twitch δεν μας επιτρέπει να κάνουμε. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε ακόμα να κάνετε ροή παιχνίδια iPhone στο Twitch αν δεν σας πειράζει να χρησιμοποιήσετε μια διαφορετική εφαρμογή.

Απαιτήσεις

Για να κάνετε ροή παιχνιδιών iPhone στο Twitch χρειάζεστε:

  Πώς να παρακολουθήσετε τα Twitch Streams χωρίς πρόγραμμα περιήγησης στο Linux

Ρύθμιση

Εγκαταστήστε την εφαρμογή Mobcrush στο iPhone σας και συνδεθείτε. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Mobcrush ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Facebook ή το Google ID σας για να συνδεθείτε.

Μόλις συνδεθείτε στο Mobcrush, πρέπει να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Twitch. Πατήστε το εικονίδιο του χάμπουργκερ στην κορυφή και από το συρτάρι πλοήγησης επιλέξτε «Μετάδοση». Στην ενότητα “Ροή παιχνιδιού σε”, πατήστε Twitch και συνδέστε τον λογαριασμό σας. Το Mobcrush θα ζητήσει πρόσβαση στο streamkey σας και χωρίς αυτό, δεν μπορείτε να κάνετε ροή παιχνίδια iPhone στο Twitch.

Προσθέστε το νέο εργαλείο εγγραφής οθόνης στο iOS 11 στο Κέντρο Ελέγχου από την εφαρμογή Ρυθμίσεις. Μεταβείτε στο Κέντρο Ελέγχου> Προσαρμογή και προσθέστε το.

  Πώς να δείτε ποιος παρακολουθεί στο Twitch

Χρειάζεστε το παιχνίδι που θέλετε να κάνετε streaming εγκατεστημένο στο iPhone σας. Αυτό λειτουργεί ανεξάρτητα αν το παιχνίδι είναι πλήρους οθόνης ή όχι. Εάν κάνετε streaming ενός παιχνιδιού πλήρους οθόνης, δεν θα δείτε καμία ένδειξη ότι μεταδίδεται, αλλά να είστε σίγουροι ότι λειτουργεί ακριβώς το ίδιο.

Μεταδώστε ροή παιχνιδιών iPhone για Twitch

Ανοίξτε το παιχνίδι που θέλετε να κάνετε streaming στο Twitch. Σύρετε προς τα επάνω στη συσκευή σας για να ανοίξετε το Κέντρο Ελέγχου. Πατήστε τη γραμμή κατάστασης στην επάνω δεξιά γωνία, ανοίξτε το Κέντρο ελέγχου στο iPhone X. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί της οθόνης εγγραφής.

Στο μενού της οθόνης εγγραφής, αλλάξτε την επιλογή αποθήκευση σε από Ρολό κάμερας σε Mobcrush. Πατήστε Start Broadcast και κλείστε το κέντρο ελέγχου. Ξεκινήστε να παίζετε το παιχνίδι σας και θα μεταδοθεί στο κανάλι σας στο Twitch.

  Πώς να εγγραφείτε σε ένα Twitch Streamer χρησιμοποιώντας το Amazon Prime

Το Mobcrush θα προσαρμόσει αυτόματα τον προσανατολισμό της ροής σύμφωνα με το παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι ένα παιχνίδι που παίζει σε οριζόντια λειτουργία μεταδίδεται σε κατακόρυφη λειτουργία. Επίσης, δεν χρειάζεται να απενεργοποιήσετε το κλείδωμα προσανατολισμού. Η εφαρμογή μπορεί να τα χειριστεί όλα.

Εάν θέλετε ο ήχος του παιχνιδιού σας να μεταδίδεται με τη ροή, βεβαιωθείτε ότι το μικρόφωνό σας είναι ενεργοποιημένο και ότι το iPhone σας δεν βρίσκεται σε αθόρυβη λειτουργία. Χρησιμοποιήστε το διακόπτη στην αριστερή πλευρά της συσκευής σας για να ενεργοποιήσετε τον ήχο. Η μετάδοση ενός παιχνιδιού από το iPhone σας θα καταναλώσει αρκετά μπαταρία, επομένως αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να κάνετε εν κινήσει ή εάν η μπαταρία σας είναι χαμηλή.