Δοκιμάστε τις γνώσεις σας για την ασφάλεια των πτήσεων και μάθετε να επιβιώνετε από μια αεροπορική καταστροφή

Η εκπαίδευση για την ασφάλεια πτήσεων είναι ζωτικής σημασίας για όλους σε ένα αεροπλάνο, αλλά πολλοί από εμάς μετά βίας ακούμε τις οδηγίες ασφαλείας που δίνονται στην αρχή κάθε πτήσης. Η παθητική ακρόαση των οδηγιών σημαίνει ότι διατηρούμε πολύ λίγες από αυτές και εάν επέλθει καταστροφή, είναι πιο πιθανό να ξεσπάσει χάος παρά τάξη, δεδομένου του αριθμού των ατόμων που βρίσκονται συνήθως σε ένα αεροπλάνο. Το Prepare for Impact είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για iOS και Android που σας κάνει κουίζ σχετικά με τα βασικά στοιχεία της αεροπορικής ασφάλειας και σας επιτρέπει να περάσετε από προσομοιώσεις αεροπορικών καταστροφών για να ελέγξετε αν ξέρετε τι να κάνετε σε αυτές. Δοκιμάζει κυριολεκτικά όλα όσα σας λένε το πλήρωμα αεροπορίας πριν απογειωθείτε. Το κουίζ είναι προαιρετικό και μπορείτε να επιλέξετε να παίξετε τις πολλές προσομοιώσεις καταστροφών. Στις προσομοιώσεις, πρέπει να ανταποκριθείτε στην επείγουσα ανάγκη και να εκκενώσετε το αεροπλάνο χωρίς να πεθάνετε.

  Πώς να υπολογίσετε την πυκνότητα PPI της οθόνης σας

Εγκαταστήστε το Prepare for Impact και επιλέξτε εάν θέλετε να συμμετάσχετε ή όχι στο κουίζ. Θα συνιστούσαμε προσωπικά να το πάρετε για να αξιολογήσετε πόσο καλά γνωρίζετε τις ασκήσεις ασφαλείας και εάν σημειώσετε χαμηλή βαθμολογία, μπορείτε να καλύψετε τα κενά.

Το τεστ είναι μια σειρά από δώδεκα ερωτήσεις που όλες στοχεύουν να αξιολογήσουν εάν γνωρίζετε ή όχι ποια είναι η σωστή πορεία δράσης σε μια δεδομένη κατάσταση. Πάρτε ως παράδειγμα την ερώτηση στην παρακάτω εικόνα. Ελέγχει εάν γνωρίζετε ή όχι ποια έξοδο να χρησιμοποιήσετε και υπογραμμίζει επίσης τη σημασία του να γνωρίζετε ποια είναι η πλησιέστερη έξοδός σας.

  Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Gmail, εντελώς: Οδηγός βήμα προς βήμα

Μόλις ολοκληρώσετε το κουίζ και λάβετε τη βαθμολογία σας, μπορείτε να αρχίσετε να παίζετε τις πολλές προσομοιώσεις αεροπορικών καταστροφών. Το πρώτο προσομοιώνει μια υπέρβαση διαδρόμου που ουσιαστικά είναι το αεροπλάνο που γλιστρά και γλιστράει από το διάδρομο μέχρι την ποδιά ή ακόμα πιο μακριά κατά την προσγείωση ή την απογείωση. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε κακές καιρικές συνθήκες. Ξεκινάτε με μια βασική προσομοίωση που θα σας διδάξει πώς να πλοηγείστε στην εφαρμογή προτού προχωρήσετε σε πραγματικές προσομοιώσεις καταστροφών.

Θα σας δοθεί ένας στόχος με κάθε προσομοίωση. Το παρακάτω δείχνει ξανά πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζετε ποια είναι η πλησιέστερη έξοδός σας και τι να κάνετε εάν αυτή η έξοδος δεν είναι διαθέσιμη. Κατά τη διάρκεια της προσομοίωσης, μια έξοδος παίρνει φωτιά και δοκιμάζει τις γνώσεις σας για το πού βρίσκονται οι έξοδοι καθώς και πώς να πλοηγηθείτε σε ένα αεροπλάνο που έχει γεμίσει καπνό.

  Πώς να δείτε ποια προγράμματα χρησιμοποιούν όλη τη μνήμη του Mac σας

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να κάνετε τα πάντα, από το να σηκωθείτε, να καθίσετε, να σκύψετε και να σέρνεστε, να δέσετε και να λύσετε τις ζώνες ασφαλείας σας, διασφαλίζοντας ότι θα περάσετε συνειδητά όλα όσα θα χρειαστεί να κάνετε σε περίπτωση καταστροφής. Εάν πετάτε για πρώτη φορά ή προσπαθείτε να εκπαιδεύσετε παιδιά σχετικά με την ασφάλεια των αεροσκαφών, το Prepare for Impact είναι ένας καλός τρόπος για να το κάνετε.

Εγκαταστήστε το Prepare For Impact από το App Store

Εγκαταστήστε το Prepare For Impact από το Google Play Store