Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Costco

Η Costco είναι κορυφαίος αμερικανικός λιανοπωλητής από την ίδρυσή της το 1976. Χρησιμοποιεί μια ειδική επιχειρηματική στρατηγική μόνο με συνδρομή για να παρέχει στους πελάτες μαζικές αγορές τροφίμων, ρούχων και άλλων ειδών σπιτιού με έκπτωση. Χιλιάδες Αμερικανοί κατέχουν συνδρομές για να επωφεληθούν από αυτές τις οικονομίες, οι οποίες ξεπερνούν κατά πολύ το κόστος μιας συνδρομής. Η Costco είναι ο ειδικός στο να παρέχει στους πελάτες τη μεγαλύτερη αξία για τα χρήματά τους, πουλώντας τα πάντα, από κοσμήματα αρραβώνων μέχρι είδη παντοπωλείου. Αν αναζητάτε συμβουλές για το πώς να αποκτήσετε την Κάρτα Μέλους Costco στο τηλέφωνό σας, διαβάστε παρακάτω. Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας δείξουμε επίσης πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Costco και, αν μπορείτε, να ακυρώσετε τη συνδρομή Costco και να διατηρήσετε την κάρτα Citi.

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Costco

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή Costco λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Πώς να προσαρμόσετε τη γραμμή αφής σε MacBook Pro

Για πόσο καιρό είναι καλή η συνδρομή στην Costco;

Η συνδρομή στην Costco ισχύει για ένα έτος από την ημερομηνία αγοράς. Η Costco προσφέρει πολλές επιλογές για τη διαχείριση της ανανέωσης της συνδρομής σας online ή στο κατάστημα.

Αξίζει τον κόπο να έχετε μια συνδρομή στην Costco;

Ναι, με την Costco έχετε πρόσβαση σε ποιοτικά είδη σε χαμηλές τιμές που μπορείτε να αγοράσετε χύμα και να λάβετε προσφορές με έκπτωση και άλλες ανταμοιβές. Η τιμή συνδρομής Costco μπορεί να είναι κάπως υψηλότερη, αλλά αξίζει τον κόπο για μαζικές αγορές. Επιπλέον, παρέχουν μια φιλελεύθερη πολιτική επιστροφής με πλήρη επιστροφή χρημάτων. Διαβάστε περισσότερα για να μάθετε πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Costco.

Η Costco απαλλάσσεται από τη συνδρομή;

Όχι, η Costco δεν έχει απαλλαγεί από τις συνδρομές της και εξακολουθεί να έχει τις συμφωνίες μελών της, δηλαδή τις συνδρομές Gold, Executive και Business.

Εκτελεστικό Μέλος:

  • 120,00 $ Ετήσια συνδρομή μέλους (60 $ συνδρομή συνδρομής συν 60 $ χρέωση αναβάθμισης) *
  • Περιλαμβάνει μια δωρεάν Οικιακή Κάρτα
  • Ισχύει σε όλες τις τοποθεσίες της Costco παγκοσμίως
  • Ετήσια ανταμοιβή 2% για τις κατάλληλες αγορές Costco (ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)
  • Πρόσθετα οφέλη και μεγαλύτερη εξοικονόμηση Υπηρεσίες Costco
  • Επιπλέον προνόμια σε επιλεγμένα προϊόντα Costco Travel

Επιχειρηματική συνδρομή:

  • $60,00 Ετήσια συνδρομή μέλους*
  • Περιλαμβάνει μια δωρεάν Οικιακή Κάρτα
  • Προσθέστε κατόχους καρτών συνεργατών για 60 $ έκαστος*
  • Ισχύει σε όλες τις τοποθεσίες της Costco παγκοσμίως
  • Αγορά για μεταπώληση
  • Τα μέλη της επιχείρησης πρέπει να παρέχουν στην Costco τις κατάλληλες πληροφορίες μεταπώλησης
  Πώς να δημιουργήσετε αυτοκόλλητα iMessage στυλ Prisma από τις selfies σας

Συνδρομή Gold Star:

  • $60,00 Ετήσια συνδρομή μέλους*
  • Περιλαμβάνει μια δωρεάν Οικιακή Κάρτα
  • Ισχύει σε όλες τις τοποθεσίες της Costco παγκοσμίως

Ποιο είναι το όφελος μιας εκτελεστικής ιδιότητας μέλους της Costco;

Πριν μάθουμε πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή στην Costco, θα μάθουμε για τα οφέλη. Τα πλεονεκτήματα μιας εκτελεστικής ιδιότητας μέλους της Costco περιλαμβάνουν τη λήψη ετήσιας ανταμοιβής 2%, η οποία είναι έως και $1000 για σχεδόν κάθε επιλέξιμη υπηρεσία της Costco. Λαμβάνετε 3% επιστροφή μετρητών στο Costco Travels εκτός από αποκλειστικές προσφορές και εξοικονομήσεις. Κάθε μέλος της Costco έχει πρόσβαση σε προνόμια όπως:

  • Φακοί επαφής με έκπτωση
  • Πακέτα διακοπών
  • Τα εκτελεστικά μέλη έχουν ακόμη περισσότερες οικονομίες σε υπηρεσίες Costco και συγκεκριμένα πακέτα διακοπών.

Πώς να αποκτήσετε την κάρτα μέλους Costco στο τηλέφωνό σας;

Για να αποκτήσετε την Κάρτα Μέλους Costco στο τηλέφωνό σας, πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Ανοίξτε το Costco εφαρμογή στο τηλέφωνό σας.

2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας με τα διαπιστευτήρια μέλους.

3. Επαληθεύστε τη συνδρομή σας στην Costco και πατήστε στην καρτέλα Κάρτα για να την προβάλετε.

Πώς μπορείτε να κλείσετε τον λογαριασμό σας στην Costco;

Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας στην Costco ή να κλείσετε τον λογαριασμό Costco, πρέπει είτε να μπείτε στην αποθήκη της Costco και να συμβουλευτείτε το γραφείο μέλους ή μπορείτε να καλέσετε τους Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Costco. Η συνομιλία με ένα μέλος του προσωπικού στο κατάστημα είναι ένας βολικός τρόπος για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας εάν μένετε κοντά σε μια αποθήκη της Costco. Ωστόσο, εάν πρέπει να περιμένετε περισσότερο ή για οποιονδήποτε λόγο μετακομίσατε κάπου αλλού, θα μπορούσατε πάντα να προτιμάτε να τους τηλεφωνείτε.

  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα Horizon Gold στη Walmart;

Είναι εύκολο να ακυρώσετε το Costco;

Ναι, η επίσκεψη οποιουδήποτε θαλάμου μέλους αποθήκης θα σας επιτρέψει να τερματίσετε εύκολα τη συνδρομή σας με πλήρη επιστροφή χρημάτων ανά πάσα στιγμή.

Πώς μπορείτε να κλείσετε τον λογαριασμό σας Costco στο Διαδίκτυο;

Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στην Costco στο διαδίκτυο. Μπορεί να γίνει μόνο από:

  • Καλώντας το Κέντρο Εξυπηρέτησης Μελών στο 1-800-774-2678 ή
  • Επίσκεψη στην αποθήκη Costco

Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή Costco και να διατηρήσετε την κάρτα Citi;

Όχι. Δεν υπάρχει τρόπος να ακυρώσετε τη συνδρομή Costco και να διατηρήσετε την κάρτα Citi. Η Costco Anywhere Visa Card της Citi θα ακυρωθεί επίσης εάν αποφασίσετε να διακόψετε τη συνδρομή σας και η πιστωτική σας βαθμολογία ενδέχεται να επηρεαστεί με κάποιο τρόπο από αυτό. Δυστυχώς θα χάσετε την κάρτα Costco Citi εάν τερματίσετε τη συνδρομή σας στην Costco.

Θα ακυρώσει η Costco τη συνδρομή σας εάν επιστρέψετε πάρα πολύ;

Ναί. Είναι γνωστό ότι η Costco προσφέρει σχετικά επιεικές πολιτικές επιστροφών. Εάν ένα μέλος δεν είναι ικανοποιημένο με ένα προϊόν, μπορεί γενικά να το επιστρέψει ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, εάν κάνετε επανειλημμένα ταξίδια πίσω, η κατάσταση μέλους σας μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο. Ο αριθμός των επιστροφών που μπορεί να κάνει ένας καταναλωτής είναι απεριόριστος, σύμφωνα με την Costco, αλλά αν καταχραστείτε τα προνόμια των μελών, όπως η επιστροφή μεταχειρισμένων ή καθυστερημένες επιστροφές, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να ανακληθεί η συνδρομή σας.

Πώς μπορείτε να ακυρώσετε την αυτόματη ανανέωση Costco;

Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στην Costco μιλώντας με έναν εκπρόσωπο σε οποιοδήποτε γκισέ συνδρομής αποθήκης για να λάβετε επιστροφή χρημάτων αμέσως ή καλέστε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Μελών στο 1-800-774-2678.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή Costco. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.