Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα Horizon Gold στη Walmart;

Οι κάρτες Horizon Gold έχουν κατασκευαστεί για πιστούς και τακτικούς πελάτες. Δεν είναι μια παραδοσιακή κάρτα, είναι διαφορετική από τη δική τους και μπορεί να ονομαστεί κάρτα καταστήματος. Δεδομένου ότι δεν είναι πιστωτική κάρτα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την παρακολούθηση ενός τρέχοντος Απριλίου. Και η κάρτα εξακολουθεί να αναφέρεται σε τουλάχιστον ένα από τα μεγάλα πιστωτικά γραφεία, ενώ σε ποιον αναφέρουν διατηρείται εμπιστευτική. Η κάρτα δεν συνοδεύεται από προσφορές καλωσορίσματος ή πρόγραμμα χωρίς ανταμοιβή και η αγορά περιορίζεται μόνο στα καταστήματα Horizon. Επιπλέον, αυτή η κάρτα είναι επωφελής για τους αγοραστές του καταστήματος Horizon. Εάν είστε πελάτης καταστήματος Horizon και θέλετε να αποκτήσετε μια κάρτα Horizon, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να το μάθετε. Θα σας βοηθήσει να καταλάβετε εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα Horizon gold στη Walmart ή όχι και πού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα σας Horizon. Επίσης, θα μάθετε πού μπορείτε να ξοδέψετε την κάρτα Horizon Gold και πώς να ενεργοποιήσετε την κάρτα σας Horizon.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα Horizon Gold στη Walmart;

Θα μάθετε εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα Horizon Gold στη Walmart περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Είναι το Horizon μια πραγματική πιστωτική κάρτα;

Όχι, η κάρτα Horizon Gold δεν είναι πραγματική πιστωτική κάρτα. Είναι απλώς μια κάρτα καταστήματος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για αγορές σε καταστήματα Horizon που είναι διαθέσιμα στη χώρα. Για να εγγραφείτε για αυτήν την κάρτα, δεν χρειάζεστε πιστωτικό σκορ ή οικονομικές πληροφορίες. Ωστόσο, σας προσφέρει προνόμια όπως μη APR, οδική βοήθεια στον κάτοχο της κάρτας, εκπτώσεις σε συνταγογραφούμενα φάρμακα, προστασία της ιδιωτικής ζωής, νομική βοήθεια και χωρίς πιστωτικό έλεγχο. Εάν δεν είναι η κάρτα για εσάς, μπορείτε να ελέγξετε άλλες κάρτες που προσφέρονται από το Horizon μεταβαίνοντας στο Ιστοσελίδα Horizon Bank.

  9 καλύτεροι προμηθευτές SD-WAN για να επιλέξετε το 2022

Σε ποια καταστήματα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα Horizon;

Οι κάρτες Horizon Gold μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε διαδικτυακά και offline καταστήματα Horizon σε όλη τη χώρα, επειδή είναι κάρτες καταστημάτων. Άλλες χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε στη χώρα και εκτός αυτής. Αυτές οι κάρτες Horizon Gold μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά προϊόντων από ηλεκτρονικά καταστήματα και την αγορά προϊόντων από κοντινά ή μακρινά καταστήματα εκτός σύνδεσης. Επίσης, αυτές οι κάρτες σας προσφέρουν επιπλέον προνόμια σε κάθε αγορά που κάνετε. Μόνο οι πιστωτικές κάρτες χρεώνουν μηνιαίες χρεώσεις, αλλά τα οφέλη τους είναι πολύ περισσότερα από μια χρεωστική κάρτα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα Horizon σας στο Amazon;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα Horizon στο Amazon. Πρέπει να αποθηκεύσετε την κάρτα στον λογαριασμό σας στο Amazon και να τη χρησιμοποιήσετε απρόσκοπτα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάρτες Horizon στο Amazon εκτός από εκείνες που είναι κάρτες καταστήματος και μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε καταστήματα Horizon. Δεδομένου ότι οι κάρτες Horizon είναι οι κάρτες visa και MasterCard, γίνονται δεκτές παντού και οπουδήποτε στη χώρα και εκτός της χώρας. Οι υπηρεσίες σε αυτές τις κάρτες διαφέρουν από κάρτα σε κάρτα, αλλά θα έχετε ενδιαφέροντα οφέλη.

Τι είναι το Horizon Gold Card Services;

Η κάρτα Horizon Gold συνοδεύεται από μηνιαία χρέωση 300 $, η οποία σίγουρα μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το πιστωτικό σας σκορ, καθώς δεν απαιτεί πιστωτικό σκορ για να αποκτήσετε ένα. Χαρακτηριστικά της κάρτας Horizon Gold:

  • 0% ΑΠΡ
  • Πιστωτικό όριο 750 $
  • Οδική βοήθεια μόνο στο άτομο του οποίου το όνομα αναγράφεται στην κάρτα
  • Εκπτώσεις στα συνταγογραφούμενα φάρμακα στα τοπικά φαρμακεία
  • Απεριόριστη προστασία απορρήτου για αγορές με χρήση της κάρτας
  • Δωρεάν νομική βοήθεια από τους καλύτερους δικηγόρους της περιοχής σας
  • Χωρίς πιστωτικό έλεγχο
  Πώς να αλλάξετε το αναγνωριστικό καλούντος στο iPhone

Η κάρτα Horizon Gold δεν είναι πραγματική κάρτα, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες.

Πού μπορείτε να ξοδέψετε την κάρτα Horizon Gold σας;

Μπορείτε να ξοδέψετε την κάρτα Horizon Gold μόνο στα καταστήματα Horizon. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις κάρτες μόνο σε καταστήματα Horizon εκτός σύνδεσης και ηλεκτρονικά καταστήματα για την αγορά μικρών ηλεκτρονικών ειδών, ρούχων, ειδών διακόσμησης σπιτιού, παιχνιδιών και βιβλίων. Δεδομένου ότι δεν είναι πραγματική πιστωτική κάρτα, δεν χρειάζεται να έχετε ελάχιστο πιστωτικό σκορ ή κάποια προϋπόθεση για να πληροίτε τις προϋποθέσεις. Μπορείτε απλώς να επισκεφτείτε την τράπεζα Horizon και να λάβετε την Gold κάρτα σας για αγορές από τα καταστήματα Horizon.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα Horizon Gold στη Walmart;

Όχι. Σε αντίθεση με άλλες πιστωτικές κάρτες, η κάρτα Horizon Gold δεν είναι μια πραγματική πιστωτική κάρτα, αλλά απλώς μια κάρτα καταστήματος με ορισμένες πιστώσεις, που οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο στα Horizon Outlets για τις αγορές τους. Εκτός από αυτό, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί πουθενά. Η κάρτα Horizon Gold έχει έναν δεκαεξαψήφιο αριθμό και την ημερομηνία λήξης ανάγλυφη. Έτσι, ακόμα κι αν μοιάζει με πραγματική πιστωτική κάρτα, μοιάζει περισσότερο με κάρτα καταστήματος και είναι επωφελής για όσους ψωνίζουν τακτικά από τα καταστήματα Horizon. Τώρα, ξέρετε αν μπορείτε ή όχι να χρησιμοποιήσετε την κάρτα Horizon Gold στη Walmart.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε και να προσαρμόσετε τον δρομέα στο iPad σας

Πώς ενεργοποιείτε την κάρτα Horizon;

Αφού μάθετε εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα Horizon Gold στη Walmart, μπορείτε να μάθετε πώς να ενεργοποιείτε την κάρτα Horizon σας με τη βοήθεια των μεθόδων που αναφέρονται παρακάτω:

Μέθοδος 1: Μέσω τηλεφωνικής κλήσης

1. Καθώς λαμβάνετε την κάρτα σας, καλέστε το 800-992-3808 από το τηλέφωνό σας.

2. Επιβεβαιώστε τα στοιχεία της κάρτας σας με το στέλεχος σε κλήση.

3. Ακολουθήστε τις οδηγίες που δίνονται για να ενεργοποιήσετε την κάρτα σας Horizon.

Μέθοδος 2: Μέσω ΑΤΜ

1. Επισκεφθείτε το πλησιέστερο ΑΤΜ.

2. Τοποθετήστε την κάρτα στο μηχάνημα.

3. Εισαγάγετε το PIN της κάρτας σας.

4. Πραγματοποιήστε μια συναλλαγή ή ελέγξτε το υπόλοιπο του λογαριασμού για να ξεκινήσετε τη διαδικασία ενεργοποίησης.

Φωτογραφία του Eduardo Soares στο Unsplash

5. Αφαιρέστε την κάρτα.

Η κάρτα σας θα ενεργοποιηθεί.

Μέθοδος 3: Από τον ιστότοπο Horizon

Σημείωση: Αυτή η μέθοδος είναι μόνο για όσους έχουν εγγραφεί για ηλεκτρονική τραπεζική.

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα Horizon Bank στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Κάντε κλικ στο Online Banking.

3. Εισαγάγετε τον αριθμό μέλους/Όνομα σύνδεσης και τον κωδικό πρόσβασης και κάντε κλικ στο Σύνδεση.

4. Κάντε κλικ στην επιλογή Υπηρεσίες από το αριστερό παράθυρο.

5. Κάντε κλικ στην επιλογή Ενεργοποίηση κάρτας.

6. Εισαγάγετε τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας και την ημερομηνία λήξης και κάντε κλικ στο Ενεργοποίηση.

Οι Υπηρεσίες καρτών Horizon αναφέρονται σε Πιστωτικά Γραφεία;

Ναι, οι υπηρεσίες καρτών Horizon αναφέρονται σε πιστωτικά γραφεία, αλλά δεν αναφέρονται σε κάθε πιστωτικό γραφείο. Αναφέρονται μόνο σε τουλάχιστον ένα μεγάλο πιστωτικό γραφείο και αυτή η αναφορά μπορεί να παρακολουθεί το πιστωτικό σας κτίριο με την πάροδο του χρόνου. Το πιστωτικό γραφείο στο οποίο αναφέρονται οι υπηρεσίες Horizon διατηρείται μυστικό από τους χρήστες και κανείς άλλος εκτός από το Horizon δεν το γνωρίζει. Η μη υποβολή αναφοράς σε κάθε πιστωτικό γραφείο μπορεί να είναι μειονεκτική για τους χρήστες καρτών Horizon, καθώς θα επηρεάσει την ικανότητά τους να υποβάλουν αίτηση για άλλες κάρτες.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα Horizon Gold στη Walmart. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.