Πώς να παρακολουθείτε μια τοποθεσία λογαριασμού Instagram

Κάθε χρόνο, δισεκατομμύρια άτομα χρησιμοποιούν τη γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Instagram. Κάθε δευτερόλεπτο, προστίθεται ένας νέος λογαριασμός. Το Instagram είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα κοινωνικών μέσων που χρησιμοποιείται από πολλούς ανθρώπους παγκοσμίως. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να θέλετε να μάθετε πώς να παρακολουθείτε μια τοποθεσία λογαριασμού Instagram ή να βρείτε την τοποθεσία ενός χρήστη Instagram ή να παρακολουθείτε τις δραστηριότητές του. Εάν είστε κάποιος που αναζητά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο παρακολούθησης ενός λογαριασμού Instagram, θα σας δείξουμε πώς να το κάνετε και θα λύσουμε όλες τις αμφιβολίες και τις απορίες σας.

Πώς να παρακολουθείτε μια τοποθεσία λογαριασμού Instagram

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς να παρακολουθείτε μια τοποθεσία λογαριασμού Instagram και να βρείτε λεπτομερώς την τοποθεσία ενός χρήστη Instagram με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Μπορείτε να μάθετε ποιος είναι ιδιοκτήτης ενός λογαριασμού Instagram;

Όχι, δεν υπάρχει σαφής τρόπος να προσδιοριστεί σε ποιον ανήκει ο λογαριασμός με πάνω από 1,2 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως στο Instagram. Δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί λογαριασμοί Instagram στην πλατφόρμα. Κατά τη δημιουργία του προφίλ τους, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν οποιοδήποτε όνομα και όνομα χρήστη θέλουν για τον λογαριασμό τους, γεγονός που καθιστά εύκολη τη δημιουργία ενός ψεύτικο λογαριασμό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν υπάρχει οριστικός τρόπος για να μάθετε ποιος είναι ιδιοκτήτης ενός λογαριασμού Instagram. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες μέθοδοι που θα γνωρίσετε καθώς συνεχίζετε να διαβάζετε το άρθρο μέχρι το τέλος.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη διεύθυνση IP ενός διαγραμμένου λογαριασμού Instagram; Μπορείτε να εντοπίσετε έναν λογαριασμό Instagram;

Όχι, δεν υπάρχει τρόπος να παρακολουθήσετε τα στοιχεία ενός διαγραμμένου λογαριασμού IG. Εάν είστε κρατική υπηρεσία, μπορείτε να ζητήσετε από τη Meta (η οποία είναι η μητρική εταιρεία του Instagram), αλλά η λήψη πληροφοριών δεν είναι τόσο σίγουρο. Ακόμα κι αν καταφέρατε να εντοπίσετε αυτήν την τοποθεσία, θα αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα καθώς πρέπει να ψάξετε ένα ολόκληρο κτίριο, με χιλιάδες συσκευές, κάτι που απαιτεί πολύ χρόνο. Είναι επίσης ακριβό και συνήθως απαιτεί δικαστική απόφαση με απόδειξη. Ωστόσο, μπορείτε να εντοπίσετε έναν ζωντανό λογαριασμό Instagram. Για περισσότερες πληροφορίες, πρέπει να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο για να κατανοήσετε πώς να παρακολουθείτε μια τοποθεσία λογαριασμού Instagram.

  Πώς να ενεργοποιήσετε το μικρόφωνο στο Instagram

Πώς να παρακολουθείτε μια τοποθεσία λογαριασμού Instagram; Πώς βρίσκετε την τοποθεσία κάποιου στο Instagram;

Οι άνθρωποι έχουν τον λόγο τους να εντοπίζουν την τοποθεσία κάποιου στο Instagram, δεν θέλουμε να συζητήσουμε τη συμπεριφορά και εστιάζουμε μόνο στον τρόπο παρακολούθησης μιας τοποθεσίας λογαριασμού Instagram. Υπάρχουν τρόποι για να εντοπίσετε την τοποθεσία κάποιου.

Μέθοδος 1: Ελέγξτε τη θέση των αναρτήσεων

Το Instagram προσφέρει μια χρήσιμη ενσωματωμένη δυνατότητα αναζήτησης τοποθεσίας που επιτρέπει στους χρήστες να τοποθετούν την τοποθεσία τους σε φωτογραφίες και ιστορίες όταν δημοσιεύουν δωρεάν στους λογαριασμούς τους στο Instagram. Μπορείτε να δείτε πολλές αναρτήσεις να έχουν μια επιλογή τοποθεσίας όπου ο χρήστης μπορεί να εμφανίσει την τοποθεσία στη φωτογραφία και τις ιστορίες του. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή εάν κάνετε τα ακόλουθα απλά βήματα:

Σημείωση: Αυτή η μέθοδος είναι για δημόσιους λογαριασμούς. Αν θέλεις για να δείτε έναν ιδιωτικό λογαριασμό στο Instagram, πρέπει να στείλετε ένα αίτημα παρακολούθησης και να περιμένετε να εγκριθεί.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο δικό σας Android και iOS συσκευές.

2. Πατήστε στην καρτέλα αναζήτησης από την κάτω γραμμή.

3. Εισαγάγετε το επιθυμητό όνομα χρήστη του λογαριασμού του οποίου την τοποθεσία θέλετε να μάθετε.

4. Πατήστε στις πιο πρόσφατες φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει και μπορείτε να δείτε την τοποθεσία τους κάτω από το όνομα χρήστη τους.

Επομένως, είναι πολύ εύκολο να παρακολουθείτε την τοποθεσία του λογαριασμού κάποιου στο Instagram ελέγχοντας τις πρόσφατες αναρτήσεις και τις ενημερώσεις ιστοριών του.

  Πώς να βρείτε τα σχόλια κάποιου στο Instagram

Μέθοδος 2: Χρησιμοποιήστε εφαρμογές τρίτων

Πολλά εργαλεία τρίτων σάς επιτρέπουν να εντοπίσετε την τοποθεσία κάποιου στο Instagram στην αγορά. Μερικοί από αυτούς θα ζητήσουν ανθρώπινη επαλήθευση και έρευνα. Ακολουθούν μερικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε εάν θέλετε να μάθετε πώς να λάβετε μια διεύθυνση IP από τον λογαριασμό σας στο Instagram.

Σημείωση: Για επίδειξη, χρησιμοποιήσαμε ένα εργαλείο IP Logger.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram στη συσκευή σας.

2. Μεταβείτε στο επιθυμητό προφίλ του χρήστη Instagram του οποίου την IP θέλετε να μάθετε. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες δίπλα στο όνομα χρήστη τους.

3. Πατήστε Αντιγραφή διεύθυνσης URL προφίλ.

4. Πηγαίνετε στο Καταγραφέας IP ή παρόμοιους ιστότοπους.

5. Επικολλήστε τον σύνδεσμο στη γραμμή και πατήστε Δημιουργία σύντομου συνδέσμου. Μετά από αυτό, θα δημιουργηθεί ένας νέος σύνδεσμος.

Στείλτε τον σύνδεσμο στο άτομο του οποίου την τοποθεσία θέλετε να μάθετε και θα ήταν σοφό να του πείτε ότι θέλετε να δει μια υπέροχη εικόνα σε αυτόν τον σύνδεσμο. Όταν κάνουν κλικ σε αυτό, ανανεώστε τη σελίδα στους ιστότοπους καταγραφής που χρησιμοποιήσατε και θα λάβετε τη διεύθυνση IP αυτού του χρήστη Instagram.

Σημείωση: Ίσως χρειαστεί να ενεργοποιήσετε την επιλογή απόκρυψης bots για να λάβετε τη μοναδική τους πραγματική IP.

Με αυτά τα απλά βήματα, ξέρετε πώς να λάβετε μια διεύθυνση IP από τον λογαριασμό σας στο Instagram.

Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στο Instagram με αριθμό τηλεφώνου;

Ναι, όλοι πρέπει να γνωρίζετε το γεγονός ότι μπορούμε να βρούμε φίλους στο Instagram μέσω της γραμμής αναζήτησης πληκτρολογώντας απλώς τα ονόματα χρήστη τους. Τι γίνεται όμως αν δεν γνωρίζετε το όνομα χρήστη του ατόμου; Είναι αρκετά δύσκολο να βρεις ένα άτομο στο Instagram χωρίς να ξέρεις το όνομά του.

Οι περισσότεροι από εμάς δεν γνωρίζουμε ότι το Instagram μας επιτρέπει επίσης να αναζητούμε τους φίλους μας μέσω του αριθμού τηλεφώνου. Αλλά η αναζήτηση θα είναι επιτυχής μόνο εάν ο λογαριασμός του ατόμου είναι συνδεδεμένος με τον αριθμό. Αναρωτιέστε πώς;

Ακολουθούν μερικά βήματα για να αναζητήσετε έναν χρήστη IG με αριθμό τηλεφώνου.

  Πώς να δείτε τους κυλίνδρους που σας αρέσουν στο Instagram

1. Μεταβείτε στο προφίλ σας στο Instagram και πατήστε το εικονίδιο του χάμπουργκερ από τη δεξιά γωνία.

2. Πατήστε Ρυθμίσεις.

3. Τώρα, επιλέξτε Λογαριασμός.

4. Πατήστε στο Συγχρονισμός επαφών.

5. Ενεργοποιήστε το διακόπτη για την επιλογή Σύνδεση επαφών.

6. Κλείστε την εφαρμογή και μετά μεταβείτε ξανά στις Ρυθμίσεις όπως εξηγήθηκε παραπάνω.

7. Τώρα, ανοίξτε το Instagram και πατήστε το εικονίδιο Ανακάλυψη ατόμων από την οθόνη του προφίλ σας.

8. Εδώ μπορείτε να δείτε τα άτομα που έχουν συγχρονίσει τους λογαριασμούς τους με τους αριθμούς που έχετε στις επαφές σας.

Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε πώς να βρείτε την τοποθεσία ενός χρήστη Instagram.

Πώς βρίσκετε τον αριθμό τηλεφώνου πίσω από έναν λογαριασμό Instagram;

Πολλές φορές κάποιος που γνωρίζουμε μπορεί να χρησιμοποιεί έναν λογαριασμό καύσης απλώς για να ενημερώνεται για το τι κάνουμε στο Instagram. Δεν θα ήταν ωραίο να γνωρίζουμε ποιος είναι ο κάτοχος του λογαριασμού Instagram; Διαβάστε τον οδηγό μας Πώς να λάβετε τον αριθμό τηλεφώνου κάποιου από το Instagram για να μάθετε για τη διαδικασία λεπτομερώς.

Πώς να παρακολουθείτε τους κατόχους λογαριασμών Instagram;

Όταν θέλετε να μάθετε ποιος δημιούργησε ή κατέχει έναν λογαριασμό Instagram, υπάρχουν μερικές μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Παρακάτω παρατίθενται οι μέθοδοι που μπορείτε να δοκιμάσετε να μάθετε για τους κατόχους λογαριασμών Instagram.

  • Ζητώντας τους απευθείας ή περιηγείστε στο προφίλ τους για ενδείξεις, χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση email ή τον αριθμό τηλεφώνου του λογαριασμού για να προσπαθήσετε να μάθετε ποιος είναι ο κάτοχος.

  • Χρησιμοποιώντας τις μηχανές αναζήτησης ανθρώπων. Μπορείτε να μάθετε για το άτομο που ψάχνετε. Διαβάστε τον οδηγό μας για τους 10 καλύτερους ιστότοπους αναζήτησης ατόμων για να μάθετε για το άτομο που ψάχνετε.
  • Χρησιμοποιήστε άλλους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης για να μάθετε γι’ αυτούς. Όπως συμβαίνει μερικές φορές οι άνθρωποι αλλάζουν το όνομά τους μέσω του Instagram. Επομένως, η αναζήτηση σε άλλους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε για αυτό το άτομο.
  • Χρησιμοποιώντας την αντίστροφη αναζήτηση εικόνων. Αυτό θα σας δώσει μια υπόδειξη σχετικά με το προφίλ του ατόμου ως προς το ποιος είναι. Μπορείτε να διαβάσετε τον οδηγό μας σχετικά με το Πώς να αντιστρέψετε την αναζήτηση εικόνων στο Instagram για να μάθετε περισσότερα.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να παρακολουθείτε μια τοποθεσία λογαριασμού Instagram και να βρίσκετε την τοποθεσία ενός χρήστη Instagram. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.