Πώς να ακυρώσετε τα κανάλια Premium στο Prime Video

Δεν βρήκατε κανάλια Prime Video Premium μέχρι το σημείο; Υπάρχει μια τεράστια συλλογή περιεχομένου στο Prime Video, όπως σειρές Amazon Original, κλασικές ταινίες από διάφορους οίκους παραγωγής και εκπομπές σε κάθε κατηγορία για όλες τις ηλικίες. Επιπλέον, το Amazon Prime Video μας επιτρέπει επίσης να εγγραφούμε σε πρόσθετα premium καναλιών εντός της πλατφόρμας OTT με επιπλέον χρέωση. Αυτά τα κανάλια διανέμουν μερικές αποκλειστικές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στο Prime Video. Ωστόσο, δεν έχουν όλα τα κανάλια μια ελκυστική συλλογή που σημαίνει ότι είναι καλύτερο να τερματίσετε τη συνδρομή σας. Επομένως, δημιούργησα αυτόν τον οδηγό για να δείξω πώς μπορείτε να ακυρώσετε κανάλια premium στο Prime Video. Λοιπόν, χωρίς άλλη καθυστέρηση, ας ξεκινήσουμε.

Πώς να ακυρώσετε κανάλια στο Amazon Prime Video (2022)

Παρόμοια με τον κατάλογο περιεχομένου, τα premium κανάλια που είναι διαθέσιμα στην περιοχή σας είναι επίσης διαφορετικά. Μπορείτε ακόμα να εγγραφείτε σε ένα κανάλι από άλλη περιοχή χρησιμοποιώντας ένα VPN. Διαβάστε τον λεπτομερή οδηγό μας για την αλλαγή χωρών στο Amazon για να μάθετε περισσότερα. Θα δούμε πώς λειτουργούν αυτά τα κανάλια και γιατί το Prime Video έχει αυτήν την επιλογή. Τέλος, θα δούμε πώς να ακυρώσετε ένα τέτοιο κανάλι από τον λογαριασμό σας στο Amazon Prime Video, εάν δεν προσθέτει αξία στο πακέτο.

  Απενεργοποιήστε και αποσυνδέστε τον λογαριασμό σας σε ανεπιθύμητες συσκευές στο Netlifx

Τι είναι τα Prime Video Channels;

Τα Prime Video Channels παρέχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας που διανέμεται από διάφορους οίκους παραγωγής. Για παράδειγμα, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα Discovery+, MUBI, HBO, Paramount+, Lionsgate και άλλα. Επιπλέον, σας επιτρέπει επίσης να παρακολουθείτε ζωντανή τηλεόραση από τον λογαριασμό Prime Video σας. Η συνδρομή σε αυτά τα κανάλια λειτουργεί διαφορετικά όταν την αγοράζετε από το Prime Video. Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή μόνο από τον λογαριασμό Amazon. Ομοίως, δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά τα κανάλια από την αρχική εφαρμογή. Για παράδειγμα, εάν αγοράσετε μια συνδρομή καναλιού MUBI από το Prime Video, δεν μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε από τον ιστότοπο MUBI.

Αυτά τα πρόσθετα βοηθούν πλατφόρμες όπως το MUBI, το Starz και άλλες να προσεγγίσουν πολλές συσκευές χωρίς να δημιουργήσουν την εφαρμογή τους. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτά τα κανάλια σε οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει εφαρμογή Prime Video. Ωστόσο, σας δεσμεύει επίσης να διατηρήσετε ενεργή τη συνδρομή σας Prime. Ακολουθούν μερικά σημεία που πρέπει να θυμάστε σχετικά με την ακύρωση αυτών των καναλιών.

  • Η συνδρομή σε ένα κανάλι ακυρώνεται αυτόματα όταν ακυρώσετε τη συνδρομή στον Prime Account.
  • Η ακύρωση μιας συνδρομής premium καναλιού δεν θα ακυρώσει τη συνδρομή σας στο Prime.
  • Μπορείτε ακόμα να παρακολουθήσετε τις εκπομπές στο premium κανάλι μέχρι την τελευταία ημέρα του κύκλου χρέωσής σας, ακόμη και μετά την ακύρωση της συνδρομής.
  • Η Amazon δεν δίνει καμία επιστροφή χρημάτων όταν ακυρώνετε ένα ενεργό κανάλι υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.
  • Μπορείτε να αφαιρέσετε κάθε κανάλι ξεχωριστά από τη συνδρομή σας.
  • Η συνδρομή καναλιού συνεχίζεται ακόμα και αν ο λογαριασμός σας Prime Membership έχει λήξει. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα κανάλια χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Prime Video.

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή καναλιού στο Prime Video χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης Ιστού

Ο πιο απλός τρόπος για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στα premium κανάλια του Prime Video είναι μέσω ενός προγράμματος περιήγησης. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις ρυθμίσεις που σχετίζονται με τον λογαριασμό βίντεο Prime σας από εδώ. Επομένως, είτε ένα κανάλι έχει χάσει την έκκλησή του είτε θέλετε να τερματίσετε μια δοκιμαστική περίοδο προτού πληρώσετε τις χρεώσεις, δείτε πώς μπορείτε να ακυρώσετε μια συνδρομή καναλιού από τον λογαριασμό Prime Video σας από ένα πρόγραμμα περιήγησης.

  • Ανοίξτε τον ιστότοπο του Prime Video και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
  Πού μπορείτε να μεταδώσετε τις αγαπημένες σας χριστουγεννιάτικες προσφορές

  • Τώρα, κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία και μεταβείτε στο Λογαριασμός και τις Ρυθμίσεις.

  • Εδώ, ανοίξτε την ενότητα Κανάλια.

  • Κάντε κλικ στο κουμπί Ακύρωση καναλιού.

  • Τέλος, επιβεβαιώστε την επιλογή σας στο επόμενο αναδυόμενο παράθυρο.

Θα μπλοκάρει την αυτόματη ανανέωση για το κανάλι και δεν θα χρεωθείτε επιπλέον. Το αναδυόμενο παράθυρο εμφανίζει επίσης την τελευταία ημερομηνία της περιόδου συνδρομής σας. Μπορείτε να απολαύσετε τη συνδρομή μέχρι την τελευταία ημερομηνία για να παρακολουθήσετε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας.

Πώς να ακυρώσετε τα κανάλια Prime Video από Smartphone

Σε αντίθεση με το Netflix, το Amazon σάς επιτρέπει να αλλάξετε διάφορες ρυθμίσεις χρησιμοποιώντας εφαρμογές smartphone. Είναι χρήσιμο αν ταξιδεύετε και δεν έχετε φορητό υπολογιστή στη διάθεσή σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο smartphone σας και να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω ή να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω βήματα για να καταργήσετε μια συνδρομή καναλιού χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Prime Video smartphone.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Prime Video στο τηλέφωνό σας.
  • Κάντε κλικ στο My Stuff από την κάτω δεξιά γωνία.

  • Τώρα, επιλέξτε το εικονίδιο με το γρανάζι για να ανοίξετε τις ρυθμίσεις Prime Video.

  • Κάντε κλικ στο Manage your Prime Video Channels και εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας για να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας.
  Πώς να ξεκινήσετε με το Procreate για iPad Pro

  • Στο παρακάτω παράθυρο θα εμφανιστούν όλα τα ενεργά κανάλια με την τελευταία ημέρα της συνδρομής. Κάντε κλικ στο κουμπί Ακύρωση καναλιού.

  • Τέλος, επιβεβαιώστε την επιλογή σας στο αναδυόμενο παράθυρο πατώντας ξανά Cancel Channel.

Αυτό είναι όλο. Τερματίσατε επιτυχώς τη συνδρομή καναλιού στο Prime Video από το smartphone σας. Μπορείτε επίσης να τερματίσετε τη συνδρομή σας στο Prime Video για να ακυρώσετε ταυτόχρονα τη συνδρομή καναλιού και τον λογαριασμό Prime.

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί δεν μπορώ να βρω ένα συγκεκριμένο κανάλι στο Prime Video;

Το Prime Video φιλοξενεί διαφορετικά κανάλια σε κάθε χώρα. Επομένως, μπορείτε να εγγραφείτε μόνο σε αυτά τα διαθέσιμα κανάλια στην περιοχή σας. Διαφορετικά, είναι πιθανό το κανάλι να μην είναι πλέον διαθέσιμο για ροή από το Prime Video.

Το κανάλι από το Prime Video κοστίζει διαφορετικά από την αυτόνομη συνδρομή;

Όχι, το κόστος για μια υπηρεσία ροής, ας πούμε το MUBI είναι το ίδιο είτε εγγραφείτε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Prime Video είτε την αυτόνομη εφαρμογή. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να λάβετε μια πρόσθετη έκπτωση κατά την εγγραφή σας σε μια αυτόνομη υπηρεσία ροής. Ωστόσο, η προσφορά μπορεί να διαφέρει για κάθε χώρα και δεν θα είναι διαθέσιμη κάθε φορά. Ένα άλλο πλεονέκτημα της χρήσης του Prime Video είναι το πρόσθετο περιεχόμενο, η ευκολία χρήσης και η υποστήριξη πολλών συσκευών.

Μπορώ να απολαμβάνω κανάλια Prime χωρίς συνδρομή στο Prime Video;

Είναι λίγο δύσκολο να απαντήσω. Η συνδρομή του καναλιού σας θα συνεχιστεί μέχρι την τελευταία ημέρα του κύκλου χρέωσης, ακόμη και αν η συνδρομή σας στο Prime έχει λήξει. Ωστόσο, πρέπει πρώτα να έχετε έναν λογαριασμό Prime Video για να εγγραφείτε σε ένα κανάλι.

Ακυρώστε γρήγορα τη συνδρομή στο κανάλι Prime Video

Εκτός από την πληθώρα περιεχομένου, την ταχύτερη παράδοση, την απεριόριστη μουσική και πολλά άλλα, η Prime Subscription προσθέτει συνεχώς νέες δυνατότητες και υπηρεσίες στο πακέτο. Μια τέτοια υπηρεσία είναι η Συνδρομή καναλιού στο Prime Video, η οποία σας επιτρέπει να εγγραφείτε σε πρόσθετες υπηρεσίες ροής μέσω του λογαριασμού σας Prime Video. Είδαμε πώς να ακυρώσετε ένα τέτοιο κανάλι αν δεν θέλετε να συνεχίσετε. Ελπίζω να βρείτε το άρθρο χρήσιμο. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, μη διστάσετε να σχολιάσετε παρακάτω.