Πώς να ακούσετε το Spotify εκτός σύνδεσης σε ένα ρολόι Samsung

Τα έξυπνα ρολόγια μπορεί να είναι πολύ βολικά όταν σας επιτρέπουν να αφήσετε πίσω το smartphone σας. Τα ρολόγια Samsung Galaxy περιλαμβάνουν πολλές δυνατότητες που το καθιστούν δυνατό, συμπεριλαμβανομένης της αναπαραγωγής μουσικής του Spotify εκτός σύνδεσης. Θα σας δείξουμε πώς να το ρυθμίσετε στο ρολόι σας.

Η λήψη μουσικής για ακρόαση εκτός σύνδεσης είναι ιδανική για τρέξιμο και γυμναστική. Μπορείτε να συνδέσετε ένα ζευγάρι ακουστικά Bluetooth και να ακούσετε μελωδίες χωρίς το τηλέφωνό σας. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην εξοικονόμηση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας εάν το ρολόι Samsung σας είναι εξοπλισμένο με LTE.

Πριν ξεκινήσουμε, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η ακρόαση του Spotify εκτός σύνδεσης (σε ρολόι ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή) απαιτεί premium συνδρομή.

  Πώς να αναφέρετε εικόνες στο PowerPoint

Πρώτα, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή Spotify στη συσκευή σας Ρολόι Samsung Galaxy και σου iPhone ή Android συσκευή.

Ανάλογα με το ρολόι Samsung Galaxy που διαθέτετε, η διαδικασία σύνδεσης για το Spotify μπορεί να είναι λίγο διαφορετική. Η εφαρμογή ρολογιού είτε θα συνδεθεί αυτόματα με την εφαρμογή Spotify στο τηλέφωνό σας, θα σας ζητήσει να κάνετε σύζευξη ή θα σας ζητήσει να πληκτρολογήσετε τα διαπιστευτήριά σας.

Μόλις συνδεθούμε, πρέπει να αλλάξουμε το Spotify από “Απομακρυσμένη” σε “Ανεξάρτητη”. Στην εφαρμογή ρολογιού Spotify, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε “Ρυθμίσεις”.

Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή «Αναπαραγωγή».

  Πώς να αποθηκεύσετε μια ιστοσελίδα ως PDF στον Microsoft Edge

Επιλέξτε τη ρύθμιση “Ανεξάρτητη”. Ενδέχεται να σας ζητηθεί να κάνετε “Σύζευξη” με το τηλέφωνό σας σε αυτό το σημείο.

Τώρα, μπορούμε να βρούμε μουσική για λήψη για ακρόαση εκτός σύνδεσης. Μπορείτε να αναζητήσετε τη μουσική βιβλιοθήκη σας, να περιηγηθείτε στις επιλεγμένες λίστες του Spotify ή να κάνετε “Αναζήτηση” για κάτι συγκεκριμένο.

Μπορείτε να βρείτε όλες τις λίστες αναπαραγωγής σας στην ενότητα “Η μουσική σας”. Στην κορυφή μιας λίστας αναπαραγωγής, αλλάξτε το διακόπτη στη “Λήψη” για να αποθηκεύσετε ολόκληρη τη λίστα αναπαραγωγής στο smartwatch σας.

Για να αποθηκεύσετε ένα μεμονωμένο τραγούδι, ανοίξτε το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων και, στη συνέχεια, πατήστε τις τρεις τελείες στο κάτω μέρος της διεπαφής.

  Πώς να αποθηκεύσετε ένα φύλλο Excel ως PDF

Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί “Αποθήκευση”.

Αυτό θα προσθέσει το τραγούδι στη “Συλλογή σας”, το οποίο βρίσκεται στην ενότητα “Η μουσική μου”. Ενεργοποιήστε την επιλογή “Λήψη” για αυτόματη λήψη ό,τι αποθηκεύετε στη Συλλογή σας για ακρόαση εκτός σύνδεσης.

Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει σε αυτό. Όταν ανοίγετε την εφαρμογή Spotify στο ρολόι Samsung Galaxy σας χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο, τα τραγούδια που δεν είναι διαθέσιμα εκτός σύνδεσης θα είναι γκρι. Ωστόσο, θα μπορείτε να παίξετε οτιδήποτε κατεβάσατε.