Πώς μπορώ να εξαιρεθώ από το Mylife.com

Το MyLife.com συλλέγει τις προσωπικές πληροφορίες των ανθρώπων μέσω των δημόσιων αρχείων τους και τις προβάλλει στον ιστότοπό τους. Οι πληροφορίες που συλλέγει και παρουσιάζει το mylife περιλαμβάνουν το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, την παρούσα και την προηγούμενη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση email, φωτογραφίες, την ηλικία, το φύλο, τους συγγενείς σας, εκπαιδευτικά στοιχεία, μια μίνι βιογραφία σας, οικονομικά αρχεία, ποινικά μητρώα και μια ενότητα προσωπικής κριτικής που ενθαρρύνει άλλα μέλη να αξιολογήσουν ο ένας τον άλλον για τη ζωή μου. Καθώς το MyLife.com είναι μια αμερικανική εταιρεία μεσιτείας πληροφοριών που ιδρύθηκε από τον Jeffery Tinsley το 2002, έτσι έχει τις πληροφορίες σχεδόν όλων των κατοίκων των Ηνωμένων Πολιτειών. Το My Life ισχυρίζεται ότι παρέχει δημόσια δεδομένα ιστορικού για περισσότερες από 325 εκατομμύρια ταυτότητες. Όλες οι δημόσιες σελίδες είναι πλήρως επεξεργάσιμες χωρίς καμία χρέωση. Μερικοί άνθρωποι, δεν νοιάζονται που τα προσωπικά τους στοιχεία βρίσκονται σε κάποιον ιστότοπο εντελώς δωρεάν και ο καθένας μπορεί να τα πάρει εύκολα, αλλά για κάποιους, είναι λίγο ανησυχητικό. Εάν ανησυχείτε για τα προσωπικά σας δεδομένα που αποκαλύπτονται σε κάποιον ιστότοπο, μπορείτε να τα αφαιρέσετε και για να το κάνετε αυτό, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει με αυτό. Αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει σε βήματα για το πώς μπορείτε από το mylife com να εξαιρεθείτε από τα προσωπικά σας στοιχεία, πώς λαμβάνεται από εσάς η αναφορά φήμης mylife και εάν είναι δωρεάν, πώς να αφαιρέσετε τις πληροφορίες σας από το MyLife com και θα σας βοηθήσει να μάθετε γιατί λαμβάνω email από το mylife com.

Πώς μπορώ να εξαιρεθώ από το Mylife.com

Εδώ, έχουμε εξηγήσει λεπτομερώς πώς να αφαιρέσετε τον εαυτό σας από το Mylife.com.

Τι είναι το Mylife Reputation Report;

Το MyLife δημιουργεί μια αναφορά φήμης που περιλαμβάνει όλες τις προσωπικές πληροφορίες για εσάς που έχουν συλλέξει από τα δημόσια αρχεία και με βάση τις προσωπικές σας πληροφορίες και τις κριτικές στο προφίλ σας, το προφίλ σας λαμβάνει βαθμολογία φήμης. Όσο μεγαλύτερη είναι η βαθμολογία της φήμης στο mylife, τόσο πιο ασφαλής και πιο αξιόπιστος άνθρωπος είστε στην πραγματική ζωή και μια χαμηλότερη βαθμολογία φήμης έχει ως αποτέλεσμα περισσότερο πρόβλημα και λιγότερη εμπιστοσύνη. Η αναφορά φήμης Mylife δημιουργείται με βάση δημόσια αρχεία και κριτικές και ορισμένες αναφορές μπορεί να είναι εντελώς αντίθετες από αυτό που είστε στην πραγματική ζωή.

Είναι το MyLife com νόμιμο;

Όχι, η MyLife com δεν είναι απολύτως νόμιμη. Με βάση τις κριτικές των χρηστών που έχουν αναρτηθεί σε διαφορετικούς ιστότοπους, διαπιστώσαμε ότι τις περισσότερες φορές το MyLife com δεν τους έχει δείξει τις πληροφορίες που αναζητούν και αν έδειξε ότι ήταν εντελώς λάθος. Οι χρήστες δημοσίευσαν επίσης ότι η ζωή μου τους έχει χρεώσει για να λάβουν περισσότερες πληροφορίες και μόλις τις πλήρωσαν και πήραν τις πληροφορίες, διαπιστώθηκε ότι ήταν εντελώς ψεύτικο. Το MyLife com δεν είναι καθόλου ψεύτικο, ορισμένοι χρήστες βρίσκουν τις σωστές πληροφορίες και το αρχείο ενός ατόμου που αναζητούν και έχει βοηθήσει επίσης μερικούς ανθρώπους, αλλά με βάση τις κριτικές που το MyLife com διαπίστωσε ότι έχει κακές αξιολογήσεις και κριτικές πελατών.

  Πώς να γράψετε σε πλαίσια κειμένου χρησιμοποιώντας το Apple Pencil σας στο iPad

Είναι το MyLife ένας ιστότοπος γνωριμιών;

Όχι, το MyLife δεν είναι ιστότοπος γνωριμιών. Είναι ένας ιστότοπος που δείχνει τα προσωπικά στοιχεία των ανθρώπων που ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το MyLife συλλέγει τις προσωπικές πληροφορίες ενός ατόμου με βάση τα δημόσια αρχεία και τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης του/της. Το MyLIfe δεν είναι ένας ιστότοπος γνωριμιών, αλλά θα σας βοηθήσει όταν βγαίνετε ραντεβού με κάποιον και θέλετε να μάθετε για αυτό το άτομο ή να πείτε ότι θέλετε να κάνετε έναν έλεγχο ιστορικού για το αν είναι αξιόπιστο ή όχι. Εάν γνωρίζετε το όνομα, τη διεύθυνση ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ενός ατόμου που ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες, τότε μπορείτε να επισκεφθείτε απευθείας το Mylife.com και να εγγραφείτε με έναν λογαριασμό και να κάνετε αναζήτηση με τις διαθέσιμες πληροφορίες, θα λάβετε τα πλήρη στοιχεία αυτού του ατόμου, και για να έχετε πρόσβαση σε κάποιες περισσότερες πληροφορίες πρέπει να πληρώσετε κάποιο ποσό που αναφέρεται στον ιστότοπο.

Είναι δωρεάν η αναφορά MyLife;

Όχι, η αναφορά φήμης myLife δεν είναι εντελώς δωρεάν. Όταν αναζητάτε κάποιον στο MyLife, θα σας δώσει δωρεάν κάποιες πληροφορίες όπως όνομα, email και διεύθυνση και για να μάθετε περισσότερα για το άτομο θα χρειαστεί να πληρώσετε κάποιο ποσό που θα αναφέρεται στον ιστότοπο. Αφού πληρώσετε το ποσό, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις πλήρεις πληροφορίες του ατόμου από το ποινικό του μητρώο έως τα οικονομικά του αρχεία, όλα σε ένα μέρος που είναι το mylife. Οι δωρεάν πληροφορίες που δείχνει το mylife σε ένα άτομο μερικές φορές ποικίλλουν αν λάβατε τις πληροφορίες του ατόμου που ψάχνετε, τότε δεν χρειάζεται να πληρώσετε για αυτό, αλλά αν δεν το κάνετε, πρέπει να το πληρώσετε.

Είναι ακριβής η βαθμολογία MyLife Reputation;

Όχι, η βαθμολογία φήμης MyLife δεν είναι ακριβής με βάση τις κριτικές πελατών. Η βαθμολογία φήμης MyLife κυμαίνεται μεταξύ 1 και 5 και η βαθμολογία δημιουργείται με βάση τα δεδομένα που έχουν. Έτσι, μπορεί να συμβεί ότι για ορισμένα προφίλ η βαθμολογία φήμης είναι απολύτως νόμιμη και για ορισμένα όχι. Σχεδόν το 50 τοις εκατό των χρηστών που χρησιμοποιούν το Mylife διαπίστωσαν ότι οι πληροφορίες που πήραν από τον ιστότοπο είναι εντελώς πλαστές και με βάση αυτές τις πλαστές πληροφορίες δημιουργείται η βαθμολογία φήμης που θα είναι εντελώς εσφαλμένη. Έτσι, δεν μπορείτε να βασιστείτε στη βαθμολογία φήμης MyLife.

Γιατί λαμβάνω email από το Mylife;

Ακολουθούν μερικοί λόγοι για τους οποίους λαμβάνω email από το mylife:

  • Δεν έχετε επιλέξει την επιλογή εξαίρεσης email mylife com για να σταματήσετε να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Έχετε επισκεφτεί το mylife κάποια στιγμή και εκεί έχετε εγγραφεί για να λαμβάνετε email από το mylife.com, παρόλο που δεν έχετε δημιουργήσει λογαριασμό.
  • Διαγράψατε τον λογαριασμό σας στο mylife αλλά δεν καταφέρατε να εξαιρεθείτε από τη λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  Πώς να αλλάξετε το προσωπικό σας αναγνωριστικό σύσκεψης (PMI) στο Zoom

Εάν εξακολουθείτε να λαμβάνετε email από τη ζωή μου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους. Αυτοί είναι όλοι οι λόγοι για τους οποίους λαμβάνω email από το mylife.

Γιατί το Mylife αρνείται να αφαιρέσει τις πληροφορίες μου;

Επικοινωνήσατε με τη mylife για να αφαιρέσετε τα στοιχεία σας από τον ιστότοπό της, αλλά για αυτό, θα πρέπει να υποβάλετε κάποια απόδειξη ταυτότητας, ώστε η mylife να επαληθεύσει ότι είστε εσείς και να καταργήσει τα δεδομένα σας από τον ιστότοπό της. Εάν τα αποδεικτικά στοιχεία που τους παρείχατε δεν ταιριάζουν με τα δεδομένα σας στον ιστότοπό τους, τότε δεν θα μπορούν να αφαιρέσουν τα στοιχεία σας, καθώς δεν είστε εσείς ο κάτοχος αυτών των πληροφοριών. Για να επαληθεύσετε τον εαυτό σας, πρέπει να τους κοινοποιήσετε τις πληροφορίες που ταιριάζουν με τα δικά σας δεδομένα.

Πώς το MyLife έχει τις πληροφορίες μου

Το MyLife συγκεντρώνει όλα τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών των Ηνωμένων Πολιτειών μέσω των δημόσιων αρχείων τους και άλλων πηγών. Τα δεδομένα που συλλέγει το mylife αποτελούνται από το όνομα, την ηλικία, το φύλο, τις διευθύνσεις, τα στοιχεία επικοινωνίας, τα οικονομικά αρχεία και το ποινικό σας μητρώο. Στη συνέχεια, αυτές οι πληροφορίες τακτοποιούνται και δημοσιεύονται στον ιστότοπο MyLife, έτσι ώστε οι χρήστες τους να μπορούν να αναζητήσουν το άτομο και να λάβουν εύκολα τα προσωπικά του στοιχεία. Επίσης, μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν το mylife για να κάνουν έναν έλεγχο ιστορικού στους υπαλλήλους τους.

Πώς το MyLife παίρνει τη βαθμολογία της φήμης σας

Η βαθμολογία φήμης στο MyLife δημιουργείται με βάση τις προσωπικές σας πληροφορίες και τα αρχεία που έχουν για εσάς και τις κριτικές που λαμβάνετε στο προφίλ σας. Η βαθμολογία φήμης κυμαίνεται μεταξύ 1 και 5. Ένα προφίλ με βαθμολογία φήμης μικρότερη από 3 διαπιστώνεται ότι είναι ένα ύποπτο και λιγότερο αξιόπιστο άτομο, ενώ δεν υπάρχει πρόβλημα για όσους έχουν βαθμολογία φήμης μεγαλύτερη από 3. Μόνο να κρίνουμε κάποιον με βάση σχετικά με τη βαθμολογία της φήμης τους δεν είναι δίκαιη, πρέπει να γνωρίζετε πραγματικά αυτό το άτομο εάν θέλετε να το εμπιστευτείτε ή όχι.

Πόσο κοστίζει μια αναφορά MyLife

Η αναφορά MyLife μπορεί να σας κοστίσει περίπου 7,95 $, αυτό είναι ένα μηνιαίο ποσό συνδρομής. Το MyLife προσφέρει μερικές δωρεάν αναφορές, αλλά αυτές οι αναφορές περιέχουν μόνο τις πληροφορίες που ίσως γνωρίζετε ήδη και για να λάβετε πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το άτομο που θα χρειαστείτε για να αγοράσετε το μηνιαίο πρόγραμμα συνδρομής. Μπορείτε να ολοκληρώσετε αυτήν τη συναλλαγή από την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα που υποστηρίζεται στον ιστότοπο.

Βήματα για να εξαιρεθείτε από το Mylife.com

Για να μάθετε πώς μπορώ να εξαιρεθώ από το mylife com, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτές τις μεθόδους:

Μέθοδος 1: Κλήση Υποστήριξης Πελατών MyLife

1. Καλέστε το 1-888-704-1900 από την τηλεφωνική σας συσκευή για να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών MyLife.

  Πώς να δημιουργήσετε με επιτυχία ένα API με το Firebase;

2. Εξηγήστε στο στέλεχος ότι θέλετε να αφαιρέσετε το προφίλ σας που αναφέρεται στο MyLife.com.

3. Το στέλεχος θα σας ζητήσει να επαληθεύσετε το προφίλ σας ζητώντας το όνομα, το email, την ηλικία, τη διεύθυνση, τον αριθμό επικοινωνίας και κάποιες άλλες πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την επαλήθευση.

4. Μόλις το στέλεχος επαληθεύσει και αντιστοιχίσει το προφίλ σας στη βάση δεδομένων του.

5. Το στέλεχος θα προχωρήσει στη διαγραφή ή αφαίρεση του προφίλ σας από το MyLife.

5. Σε λίγες ημέρες, που μπορεί να είναι μεταξύ 4-5 εργάσιμων ημερών, το προφίλ σας θα αφαιρεθεί από το mylife.com.

Μέθοδος 2: Αποστολή αλληλογραφίας στο MyLife

1. Στο πρόγραμμα περιήγησής σας επισκεφθείτε MyLife.com.

2. Κάντε κλικ στη γραμμή αναζήτησης και πληκτρολογήστε το όνομά σας.

3. Αναζητήστε το προφίλ σας που αναφέρεται στον ιστότοπο.

4. Κάντε κλικ στο προφίλ και αντιγράψτε το σύνδεσμο από τη γραμμή διευθύνσεων.

5. Συντάξτε ένα email στο [email protected]

6. Γράψτε στο email ότι θέλετε από το mylife com να εξαιρεθείτε από το προφίλ σας και επισυνάψτε τον σύνδεσμο που έχετε αντιγράψει μαζί με τις υποστηρικτικές πληροφορίες για να επαληθεύσετε ότι είναι το προφίλ σας.

7. Στείλτε το email και σε λίγες μέρες, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης ότι το προφίλ σας έχει αφαιρεθεί από το Mylife.com.

Έτσι μπορείτε από το mylife com να εξαιρεθείτε από το προφίλ και τα δεδομένα σας.

Πώς να αφαιρέσετε τον εαυτό σας από το MyLife

Για να αφαιρέσετε τον εαυτό σας από το MyLife, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα:

Σημείωση: Φροντίστε να είστε έτοιμοι με τα προσωπικά σας στοιχεία.

  • Καλέστε το 1-888-704-1900 από την τηλεφωνική σας συσκευή για να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών MyLife.
  • Εξηγήστε στο στέλεχος ότι θέλετε να αφαιρέσετε το προφίλ σας που αναφέρεται στο MyLife.com.
  • Το στέλεχος θα σας ζητήσει να επαληθεύσετε το προφίλ σας ζητώντας το όνομα, το email, την ηλικία, τη διεύθυνση, τον αριθμό επικοινωνίας και κάποιες άλλες πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την επαλήθευση.
  • Μόλις το στέλεχος επαληθεύσει και αντιστοιχίσει το προφίλ σας στη βάση δεδομένων του.
  • Το στέλεχος θα προχωρήσει στη διαγραφή ή αφαίρεση του προφίλ σας από το MyLife.
  • Σε λίγες ημέρες, που μπορεί να είναι μεταξύ 4-5 εργάσιμων ημερών, το προφίλ σας θα αφαιρεθεί από το mylife.com.

Αυτός είναι ο τρόπος για να αφαιρέσετε τον εαυτό σας από το MyLife.

Πώς να αφαιρέσετε τις πληροφορίες σας από το MyLife

Για να μάθετε πώς να αφαιρέσετε τις πληροφορίες σας από το MyLife, απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

1. Στο πρόγραμμα περιήγησής σας επισκεφθείτε MyLife.com.

2. Κάντε κλικ στη γραμμή αναζήτησης και πληκτρολογήστε το όνομά σας.

3. Αναζητήστε το προφίλ σας που αναφέρεται στον ιστότοπο.

4. Κάντε κλικ στο προφίλ και αντιγράψτε το σύνδεσμο από τη γραμμή διευθύνσεων.

5. Συντάξτε ένα email στο [email protected]

6. Γράψτε στο email ότι θέλετε να αφαιρέσετε τα στοιχεία σας από το mylife.com και επισυνάψτε τον σύνδεσμο που έχετε αντιγράψει μαζί με τις υποστηρικτικές πληροφορίες για να επαληθεύσετε ότι είναι το προφίλ σας.

7. Στείλτε το email και σε λίγες μέρες, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης ότι το προφίλ σας έχει αφαιρεθεί από το Mylife.com.

Αυτός είναι ο τρόπος κατάργησης των πληροφοριών σας από το Mylife, γράφοντάς τους ένα email.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να μάθετε σχετικά με την εξαίρεση από το mylife, τον τρόπο λήψης της αναφοράς φήμης mylife από εσάς και εάν είναι δωρεάν, πώς να αφαιρέσω τις πληροφορίες σας από το MyLife και γιατί λαμβάνω μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το mylife com. Μοιραστείτε την εμπειρία σας διαβάζοντας αυτό το άρθρο και σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή προτάσεις σχετικά με αυτό, παρακαλούμε αφήστε τις στην παρακάτω ενότητα σχολίων.