Πώς μπορώ να επαναφέρω το Arlo Essential Video Doorbell

Εάν το Arlo Video Doorbell σας δεν λειτουργεί σωστά, ίσως χρειαστεί να το επαναφέρετε. Το κουδούνι Arlo μπορεί να μηδενιστεί εύκολα και γρήγορα μέσα σε λίγα λεπτά. Εάν επαναφέρετε το κουδούνι της πόρτας Arlo, όλες οι προηγούμενες ρυθμίσεις σας θα χαθούν, γι’ αυτό προσέξτε να καταγράψετε τις τροποποιήσεις σας πριν συνεχίσετε. Είναι σημαντικό να επαναφέρετε το κουδούνι της πόρτας Arlo για μερικούς λόγους. Πρώτα απ ‘όλα, η επανεκκίνηση του Arlo Video Doorbell μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση τυχόν προβλημάτων που μπορεί να αντιμετωπίζετε. Το Reset Arlo Video Doorbell μπορεί επίσης να βελτιώσει τη λειτουργικότητά του και ίσως να διορθώσει προβλήματα σύνδεσης. Το Arlo Video Doorbell μπορεί επίσης να επαναφερθεί για να αφαιρεθούν τυχόν παλιά δεδομένα ή ρυθμίσεις που προκαλούν προβλήματα. Εάν είστε χρήστης του Arlo Video Doorbell, αναρωτιέστε πώς να επαναφέρετε το Arlo Video Doorbell; Εάν είστε κάποιος που αναζητά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Arlo Video Doorbell, σας προσφέρουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα λύσει όλες τις αμφιβολίες και τις απορίες σας σχετικά με το πώς μπορείτε να επανεκκινήσετε το Arlo Doorbell.

Πώς μπορώ να επαναφέρω το Arlo Essential Video Doorbell

Συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο για να μάθετε πώς να επαναφέρετε και να επανεκκινήσετε το Arlo Video Doorbell λεπτομερώς.

Γιατί το κουδούνι μου Arlo δεν λειτουργεί;

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους το κουδούνι Arlo δεν λειτουργεί:

  • Λανθασμένη εγκατάσταση: Το ενσύρματο κουδούνι βίντεο Arlo πρέπει να συνδεθεί σε ένα υπάρχον κουδούνι πόρτας όταν εγκατασταθεί.

  • Λανθασμένες ρυθμίσεις εφαρμογής Arlo: Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι ρυθμίσεις της εφαρμογής Arlo μπορούν να καθορίσουν εάν θα χτυπήσει ή όχι το κουδούνι Arlo Video Doorbe.

  • Η θερμοκρασία του κουδουνιού της πόρτας είναι πολύ υψηλή: Εάν η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή, το Arlo Video Doorbell δεν θα λειτουργήσει σωστά.

  • Μη συμβατό κιβώτιο κουδουνίσματος: Είναι τρομερό το γεγονός ότι ένα ασύμβατο κιβώτιο ηχητικών ειδών στο σπίτι σας μπορεί να εμποδίσει το κουδούνισμα όταν το χρειάζεστε.

Γιατί το Arlo μου δεν συνδέεται στο Διαδίκτυο;

Το Arlo Video Doorbell σας δεν είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο για διάφορους λόγους. Αρχικά, προσδιορίστε εάν υπάρχει διακοπή ρεύματος στη γειτονιά σας. Εάν δεν υπάρχει διακοπή λειτουργίας, το πρόβλημα μπορεί να είναι η σύνδεση WiFi ή ο δρομολογητής σας. Η επανεκκίνηση του μόντεμ και/ή του δρομολογητή σας μπορεί να βοηθήσει. Προσπαθήστε να επαναφέρετε το κουδούνι της πόρτας Arlo, εάν αυτό δεν λειτουργεί. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί επαναφοράς για 10 δευτερόλεπτα για να το πετύχετε. Εάν δοκιμάσατε όλες τις εναλλακτικές λύσεις και η συσκευή σας εξακολουθεί να είναι εκτός σύνδεσης, αφαιρέστε την από την εφαρμογή Arlo Secure, επαναφέρετέ την στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και εγκαταστήστε την ξανά στον λογαριασμό σας. Εάν το κουδούνι της πόρτας Arlo εξακολουθεί να μην λειτουργεί, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών.

Πού βρίσκεται το κουμπί συγχρονισμού στο κουδούνι βίντεο Arlo;

Το κουμπί συγχρονισμού βρίσκεται στο πίσω μέρος ή στο πλάι του σταθμού βάσης του Arlo Video Doorbell.

Τι συμβαίνει όταν επανεκκινείτε το κουδούνι της πόρτας Arlo;

Όταν κάνετε επανεκκίνηση του Arlo Video Doorbell, μπορεί να σας βοηθήσει αν αντιμετωπίζετε προβλήματα σύνδεσης σε αυτό ή αντιμετωπίζετε προβλήματα απόδοσης. Η επανεκκίνηση της κάμερας Arlo θα βοηθήσει επίσης στην εξάλειψη τυχόν προσωρινών δυσκολιών ή δυσλειτουργιών στη μνήμη που μπορεί να προκαλούν προβλήματα. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η επανεκκίνηση της κάμεράς σας μπορεί να σας βοηθήσει να εγγυηθείτε ότι το λογισμικό της είναι ενημερωμένο και λειτουργεί σωστά.

Πώς να αφαιρέσετε την μπαταρία Arlo Doorbell

Για να φορτίσετε το ασύρματο κουδούνι Arlo Video Doorbell, πρέπει να αφαιρέσετε το κουδούνι της πόρτας από τον τοίχο. Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς να αφαιρέσετε την μπαταρία του κουδουνιού Arlo με μερικά απλά βήματα:

1. Αναζητήστε τον πείρο απελευθέρωσης στο χωρίς καλώδιο Arlo Video Doorbell που περιλαμβάνεται. Μια εναλλακτική λύση θα ήταν η χρήση συνδετήρα ή κάτι παρόμοιο.

2. Τοποθετήστε τον πείρο απελευθέρωσης στην οπή στο επάνω μέρος της βάσης του κουδουνιού πόρτας που έχει σχεδιαστεί για αυτόν τον σκοπό. Το κουδούνι της πόρτας ξεκλειδώνεται από τη βάση του με ένα κλικ.

3. Σηκώστε και τραβήξτε το κουδούνι της πόρτας μακριά από τη βάση.

4. Πάρτε το κουδούνι της πόρτας μέσα.

5. Αφαιρέστε την μπαταρία του κουδουνιού της πόρτας.

Πώς επαναφέρετε χειροκίνητα το κουδούνι πόρτας Arlo

Οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις αποκαθίστανται αφού επαναφέρετε το Arlo Essential Video Doorbell. Όταν το επαναφέρετε, το Arlo Essential Video Doorbell διαγράφεται επίσης από τον λογαριασμό σας Arlo. Αυτό σημαίνει ότι μετά από επαναφορά, πρέπει να ολοκληρώσετε τη διαδικασία ρύθμισης εντός εφαρμογής για να χρησιμοποιήσετε το κουδούνι της πόρτας σας. Ακολουθεί ένας οδηγός σχετικά με τον τρόπο μη αυτόματης επαναφοράς του Arlo Video Doorbell σε μερικά απλά βήματα:

1. Εντοπίστε την ακίδα απελευθέρωσης που συνοδεύει το Arlo Video Doorbell σας. Ένας συνδετήρας ή άλλο παρόμοιο αντικείμενο είναι μια άλλη επιλογή.

2. Για περίπου 15 δευτερόλεπτα, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί επαναφοράς στο πίσω μέρος του κουδουνιού της πόρτας. Όταν η διαδικασία επαναφοράς έχει ξεκινήσει με επιτυχία, ο δακτύλιος LED που περιβάλλει το κουμπί του κουδουνιού της πόρτας στο μπροστινό μέρος του gadget αναβοσβήνει λευκό.

Πρέπει να προσθέσετε το κουδούνι στον λογαριασμό σας για άλλη μια φορά μόλις το επαναφέρετε.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Arlo ή συνδεθείτε στο Ιστοσελίδα Arlo. Εμφανίζεται η οθόνη για συσκευές.

2. Στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης, πατήστε ή επιλέξτε Προσθήκη νέας συσκευής.

3. Αποφασίστε να ρυθμίσετε το Arlo Video Doorbell.

4. Συμμορφωθείτε με τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.

Αυτός είναι ο τρόπος επαναφοράς του κουδουνιού βίντεο arlo.

Πώς να επαναφέρετε το Arlo Video Doorbell

Ίσως χρειαστεί να επαναφέρετε το κουδούνι της πόρτας Arlo εάν δεν λειτουργεί σωστά. Το κουδούνι Arlo μπορεί να μηδενιστεί εύκολα και γρήγορα μέσα σε λίγα λεπτά. Αφού ξέρετε πώς να επαναφέρετε το κουδούνι βίντεο Arlo, ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς να επαναφέρετε το ενσύρματο κουδούνι της πόρτας Arlo με μερικά εύκολα βήματα.

  • Σύνδεση με το κουδούνι της πόρτας Arlo: Πρέπει πρώτα να ανοίξετε την εφαρμογή Arlo. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο myarlo.com χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης ιστού ενός υπολογιστή ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή σε μια κινητή συσκευή και να συνδεθείτε.

  • Εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας: Η εφαρμογή Arlo θα σας ζητήσει τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας όταν την εκκινήσετε για πρώτη φορά. Αφού δώσετε τα στοιχεία σας, κάντε κλικ στο «Σύνδεση».

  • Συνδέστε τη συσκευή σας στο Arlo: Για να χρησιμοποιήσετε το κουδούνι της πόρτας Arlo, πρέπει να συνδέσετε το smartphone ή τον υπολογιστή σας. Η διαδικασία επαναφοράς θα λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά εάν χρησιμοποιείτε το ίδιο gadget που σας δημιουργεί προβλήματα.

  • Άνοιγμα της καρτέλας Ρυθμίσεις συσκευής: Πρέπει να ανοίξετε την καρτέλα ρυθμίσεων συσκευής για να επαναφέρετε το κουδούνι της πόρτας Arlo. Από τον πίνακα ελέγχου, επιλέξτε Οι συσκευές μου. Μόλις μπείτε, επιλέξτε το κουδούνι Arlo που θέλετε από τη λίστα. Μετά από αυτό, επιλέξτε Ρυθμίσεις συσκευής > Επαναφορά συσκευής. Το κουδούνι της πόρτας του Arlo θα μηδενιστεί και θα εμφανιστεί μια σελίδα όπου μπορείτε να το επιβεβαιώσετε. Κάντε κλικ στο Reset Doorbell για να συνεχίσετε.

  • Προσθέστε ξανά το κουδούνι της πόρτας σας: Σε αυτό το σημείο θα μπορείτε να προσθέσετε ξανά το κουδούνι της πόρτας σας. Ανοίξτε ξανά την επίσημη εφαρμογή Arlo και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να επανασυνδέσετε το κουδούνι της πόρτας Arlo.

Πώς μπορώ να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για το Arlo

Η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων της ασύρματης κάμερας Arlo την επαναφέρει στις αρχικές της ρυθμίσεις και την καταργεί από τον λογαριασμό σας. Για να χρησιμοποιήσετε την κάμερά σας μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες ρύθμισης της εφαρμογής Arlo. Αφού μάθετε πώς να επαναφέρετε και να επανεκκινήσετε το κουδούνι βίντεο Arlo, ακολουθεί ένας οδηγός για τον τρόπο επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων για το Arlo σε μερικά απλά βήματα.

1. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί συγχρονισμού της κάμερας για περίπου 15 δευτερόλεπτα ή έως ότου το LED της κάμερας αρχίσει να αναβοσβήνει πορτοκαλί και, στη συνέχεια, αφήστε το.

2. Βεβαιωθείτε ότι το LED της κάμερας αναβοσβήνει τρεις φορές σε πορτοκαλί χρώμα.

Για να προσθέσετε ξανά την κάμερα Arlo, ανοίξτε την εφαρμογή Arlo ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

1. Συνδεθείτε στην εφαρμογή Arlo.

2. Εμφανίζεται η σελίδα Συσκευές.

3. Κάτω από την τροφοδοσία της κάμερας, πατήστε ή κάντε κλικ στο εικονίδιο Ρυθμίσεις.

4. Πατήστε ή κάντε κλικ στο Remove Device στο κάτω μέρος της σελίδας Device Settings.

5. Κλείστε τη σελίδα Ρυθμίσεις συσκευής.

6. Στη σελίδα Συσκευές, πατήστε ή επιλέξτε Προσθήκη νέας συσκευής.

7. Για να ρυθμίσετε και να συνδέσετε την κάμερά σας στο δίκτυο WiFi, επιλέξτε Κάμερες και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.

Πώς μπορώ να επανασυνδέσω το Arlo Doorbell μου στο WiFi

Εάν αλλάξατε πρόσφατα το δίκτυο Wi-Fi ή τον κωδικό πρόσβασής σας, θα χρειαστεί να συνδέσετε ξανά το Arlo Doorbell στο νέο δίκτυο. Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς συνδέετε το κουδούνι της πόρτας Arlo στο WiFi με μερικά απλά βήματα.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Arlo και επιλέξτε Συσκευές.

2. Πατήστε το κουδούνι της πόρτας που πρέπει να ρυθμιστεί.

3. Αγγίξτε το εικονίδιο με το γρανάζι της πόρτας σας.

4. Επιλέξτε Ρυθμίσεις συσκευής.

5. Επιλέξτε Wi-Fi στην περιοχή Τύπος σύνδεσης.

6. Πληκτρολογήστε το SSID και τον κωδικό πρόσβασης για το νέο σας δίκτυο Wi-Fi και, στη συνέχεια, επιλέξτε Αποθήκευση αλλαγών.

7. Το δίκτυο Wi-Fi σας θα συνδεθεί ξανά στο Arlo Video Doorbell.

Πώς να αφαιρέσετε το Arlo Doorbell από το Mount

Δεν χρειάζεται να ξεβιδώσετε καμία βίδα ή να κόψετε καλώδια για να αφαιρέσετε το κουδούνι βίντεο Arlo (ενσύρματη και χωρίς καλώδιο) από την επιτοίχια βάση. Θα χρειαστείτε τον πείρο απελευθέρωσης που συνοδεύει το Arlo Essential Video Doorbell για να βγάλετε το κουδούνι από τον τοίχο. Μια άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε έναν ισιωμένο συνδετήρα ή κάτι παρόμοιο.

Σημείωση: Εάν σκοπεύετε να κάνετε αλλαγές στην καλωδίωση στο Arlo Essential Video Doorbell, βεβαιωθείτε ότι η τροφοδοσία είναι απενεργοποιημένη στον διακόπτη.

Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς να αφαιρέσετε το κουδούνι arlo από μια βάση με μερικά απλά βήματα:

1. Εντοπίστε τον πείρο απελευθέρωσης του Arlo Video Doorbell. Μια εναλλακτική λύση θα ήταν η χρήση συνδετήρα ή κάτι παρόμοιο.

2. Τοποθετήστε τον πείρο απελευθέρωσης στην οπή στο επάνω ή στο κάτω μέρος της βάσης του κουδουνιού πόρτας που έχει προβλεφθεί για αυτόν τον σκοπό. Το κουδούνι της πόρτας ξεκλειδώνεται από τη βάση του με ένα κλικ.

Σημείωση: Η οπή απελευθέρωσης βρίσκεται στο επάνω μέρος του κουδουνιού της πόρτας για το μοντέλο χωρίς καλώδιο και στο κάτω μέρος για το ενσύρματο.

3. Αφαιρέστε το κουδούνι της πόρτας από το στήριγμα στερέωσής του.

Ας ελπίσουμε ότι ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό τώρα ξέρετε πώς να επαναφέρετε το Arlo Video Doorbell με μερικά εύκολα βήματα.

***

Με αυτόν τον απλό οδηγό, ελπίζουμε να γνωρίζετε τα πάντα για το Arlo Video Doorbell, πώς να επαναφέρετε το Arlo Video Doorbell και ερωτήσεις όπως γιατί το κουδούνι Arlo πόρτας σας δεν λειτουργεί. Ωστόσο, μη διστάσετε να αφήσετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, σχόλια ή ανησυχίες στην παρακάτω ενότητα σχολίων και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας. Επίσης, πείτε μας τη γνώμη σας για τα παρακάτω θέματα για το επόμενο ιστολόγιό μας.

  11 εφαρμογές για να παρακολουθείτε ταινίες μαζί με φίλους από απόσταση