Πώς μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό Amazon Photos

Το Amazon Photos είναι μια ασφαλής διαδικτυακή πλατφόρμα αποθήκευσης cloud και αποτελεί μέρος του οικοσυστήματος της Amazon. Με το Amazon Photos, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας σε ασφαλή χώρο αποθήκευσης cloud και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά από συσκευές όπως το πρόγραμμα περιήγησης του φορητού υπολογιστή σας, το iOS και την εφαρμογή Andriod για κινητά. Όλοι οι χρήστες του Amazon Prime έχουν πρόσβαση σε απεριόριστο χώρο αποθήκευσης για να ανεβάσουν φωτογραφίες πλήρους ανάλυσης και 5 GB αποθήκευσης βίντεο χρησιμοποιώντας το Amazon Photos. Το Amazon Photos έρχεται με 5 GB αποθηκευτικού χώρου δωρεάν εάν δεν έχετε Prime. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις φωτογραφίες που έχετε ανεβάσει για να παραγγείλετε εξατομικευμένα αναμνηστικά, όπως εκτυπώσεις και κάρτες διακοπών από το Amazon. Είστε χρήστης του Amazon Photos και αναρωτιέστε γιατί εξαφανίστηκαν οι φωτογραφίες σας στο Amazon; Ή πώς να διαγράψετε όλες τις φωτογραφίες από τον λογαριασμό Amazon; Αν είστε κάποιος που αναζητά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Amazon Photos, μείνετε συντονισμένοι μέχρι το τέλος. Σας προσφέρουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα επιλύσει όλες τις απορίες σας, όπως πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό φωτογραφιών Amazon και να διαγράψετε τις φωτογραφίες διαγραφής της εφαρμογής Amazon Photo.

Πώς μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό Amazon Photos

Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό Amazon Photos από το μενού Αποθήκευση του ιστότοπου Amazon Photos. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν το ίδιο λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Ποιος μπορεί να δει τις φωτογραφίες σας στο Amazon;

Από προεπιλογή, όσοι χρήστες έχουν πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Amazon μπορούν να δουν τις φωτογραφίες σας στο Amazon. Αλλά οι φωτογραφίες του Amazon σάς παρέχουν μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να επιλέξετε με ποιον θέλετε να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας από το Amazon. Μπορείτε να προσκαλέσετε άτομα να δουν συγκεκριμένες εικόνες δημιουργώντας ομάδες μόνο για μέλη και χρησιμοποιώντας ένα οικογενειακό θησαυροφυλάκιο. Τα μέλη του Amazon Prime μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Family Vault για κοινή χρήση απεριόριστος χώρος αποθήκευσης φωτογραφιών με έως και πέντε επιπλέον άτομα.

  Πώς να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν ένα παιχνίδι Nintendo Switch βγαίνει σε προσφορά

Η διαγραφή της εφαρμογής Amazon Photo διαγράφει φωτογραφίες;

Όχι, οι φωτογραφίες που ανεβάσατε αποθηκεύονται με ασφάλεια στον χώρο αποθήκευσης cloud του Amazon Photos. Αυτές οι φωτογραφίες δεν θα διαγραφούν εκτός αν τις διαγράψετε από τον ιστότοπο Amazon Photos.

Πώς μπορείτε να διαγράψετε τις φωτογραφίες του Amazon από το τηλέφωνό σας;

Το Amazon Photos είναι μία από τις καλύτερες διαδικτυακές πλατφόρμες αποθήκευσης cloud για την ασφαλή αποθήκευση των φωτογραφιών και των βίντεό σας. Όλοι οι χρήστες του Amazon Prime έχουν πρόσβαση σε απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο για να ανεβάζουν φωτογραφίες πλήρους ανάλυσης και συνοδεύεται από 5 GB αποθηκευτικού χώρου δωρεάν, ακόμη κι αν δεν έχετε Prime. Ωστόσο, παρά όλα αυτά τα πλεονεκτήματα, μπορεί να θέλετε να διαγράψετε την εφαρμογή Amazon Photos από το τηλέφωνό σας. Παρακάτω είναι τα βήματα που αναφέρονται για να εκτελέσετε αυτήν ακριβώς τη διαδικασία.

Σημείωση: Αυτή η διαδικασία δεν θα διαγράψει φωτογραφίες που έχουν συγχρονιστεί στον λογαριασμό σας στο Amazon Photos. Μπορείτε να κατεβάσετε ξανά την εφαρμογή και να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στις φωτογραφίες σας.

1. Ανοίξτε το Play Store στη συσκευή σας.

2. Τώρα, πατήστε στο εικονίδιο Hamburger από την επάνω αριστερή πλευρά της οθόνης.

3. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Οι εφαρμογές και τα παιχνίδια μου.

4. Τώρα, πατήστε στην καρτέλα Εγκατεστημένο για να αποκτήσετε πρόσβαση στη λίστα με όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές στη συσκευή σας.

5. Σύρετε μέσα στη λίστα και πατήστε την εφαρμογή Amazon Photos.

6. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Κατάργηση εγκατάστασης για να την αφαιρέσετε από τη συσκευή σας.

Ας ελπίσουμε ότι διαγράψατε με επιτυχία την εφαρμογή Amazon Photos από το τηλέφωνό σας.

Πώς μπορείτε να σταματήσετε τις φωτογραφίες σας από το συγχρονισμό με τον λογαριασμό Amazon Photos;

Το Amazon Photos διαθέτει μια λειτουργία αυτόματης αποθήκευσης που μεταφορτώνει όλες τις φωτογραφίες στις οποίες κάνατε κλικ από το τηλέφωνό σας στο χώρο αποθήκευσης στο cloud. Αλλά πρέπει να ενεργοποιήσετε με μη αυτόματο τρόπο αυτήν τη δυνατότητα, εάν θέλετε να αποθηκεύσετε αυτόματα τις φωτογραφίες στις οποίες κάνετε κλικ στον λογαριασμό σας στο Amazon Photos. Ας δούμε πώς να απενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή αυτόματης αποθήκευσης στην εφαρμογή Amazon Photos.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Amazon Photos στο δικό σας Android ή iOS συσκευή.

2. Τώρα, πατήστε στο εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.

3. Πατήστε στο Μεταφόρτωση ρυθμίσεων.

4. Πατήστε στην εναλλαγή Αποθήκευση φωτογραφιών για να την απενεργοποιήσετε.

  Πώς να φορτίσετε το smartphone σας ενώ κάνετε κάμπινγκ

Πώς μπορείτε να διαγράψετε όλες τις φωτογραφίες από τον λογαριασμό Amazon;

Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς μπορείτε να διαγράψετε όλες τις φωτογραφίες από τον λογαριασμό Amazon με μερικά εύκολα βήματα.

Σημείωση: Οι φωτογραφίες διαγράφονται οριστικά μετά από 30 ημέρες από την παραμονή τους στον Κάδο απορριμμάτων.

Βήμα I: Μετακίνηση όλων των φωτογραφιών στον Κάδο απορριμμάτων

Παρακάτω είναι τα βήματα που εξηγούν πώς να μετακινήσετε όλες τις φωτογραφίες που θέλετε στον κάδο απορριμμάτων στο Amazon Photos.

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα Amazon Photos και Συνδεθείτε με τη βοήθεια των διαπιστευτηρίων του λογαριασμού σας στο Amazon.

2. Τώρα, επιλέξτε τις επιθυμητές φωτογραφίες που θέλετε να διαγράψετε κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με το σημάδι επιλογής.

3. Αφού επιλέξετε τη φωτογραφία, κάντε κλικ στην επιλογή Μετακίνηση στον κάδο απορριμμάτων που υπάρχει στο επάνω μέρος της σελίδας.

4. Κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή για να μετακινήσετε τελικά την επιλεγμένη φωτογραφία στον κάδο απορριμμάτων.

Βήμα II: Διαγραφή φωτογραφιών από τον Κάδο απορριμμάτων

Για να διαγράψετε οριστικά όλες τις φωτογραφίες σας που έχετε μετακινήσει στον κάδο απορριμμάτων, πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στο Amazon Photos χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού και να ακολουθήσετε τα επόμενα βήματα.

1. Από το επίσημη ιστοσελίδα του Amazon Photosκάντε κλικ στην επιλογή Κάδος απορριμμάτων που υπάρχει στο αριστερό παράθυρο.

2. Τώρα, επιλέξτε όλες τις επιθυμητές φωτογραφίες κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με το σημάδι επιλογής.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Μόνιμη Διαγραφή από την κορυφή της σελίδας, όπως φαίνεται παρακάτω.

4. Κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή για να διαγράψετε οριστικά τις φωτογραφίες από το Amazon Photos.

Πώς μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό Amazon Photos;

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες που παρέχονται από τις υπηρεσίες της Amazon και θέλετε να τερματίσετε τη συνδρομή σας στο Amazon Prime, θα πρέπει να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Amazon Photos. Και εδώ είναι ένας οδηγός για το πώς μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό Amazon Photos βήμα προς βήμα.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε ήδη συνδεθεί στον λογαριασμό σας προτού εκτελέσετε τα επόμενα βήματα.

1. Πρόσβαση στο επίσημη ιστοσελίδα του Amazon Photos.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση από το αριστερό παράθυρο.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Ακύρωση του σχεδίου μου κάτω από το μενού αποθήκευσης.

4. Κάντε κλικ στην επιλογή Τέλος του σχεδίου σας για να διαγράψετε τελικά τον λογαριασμό σας στο Amazon Photos.

Τι συμβαίνει με τις φωτογραφίες εάν ακυρώσετε το Amazon Prime;

Δεν θα έχετε πλέον απεριόριστο χώρο αποθήκευσης φωτογραφιών από το Amazon Photos. Ο συνολικός αποθηκευτικός σας χώρος θα περιοριστεί στα 5 GB που επιτρέπεται να χρησιμοποιούν οι χρήστες που δεν ανήκουν στην Prime Amazon. Αλλά τα καλά νέα είναι ότι οι εικόνες σας δεν διαγράφονται από το Amazon. Μπορείτε να τις κατεβάσετε, αλλά αν οι φωτογραφίες που έχετε ανεβάσει υπερβαίνουν τα 5 GB, δεν θα μπορείτε πλέον να ανεβάσετε, να συγχρονίσετε ή να μοιραστείτε αρχεία. Επιπλέον, έχετε την επιλογή να αγοράσετε επιπλέον χώρο αποθήκευσης από το Amazon Photos.

  Πώς να δείτε και να διαγράψετε το ιστορικό Netflix

Μπορεί κάποιος άλλος να ανεβάσει τις φωτογραφίες σας στο Amazon;

Το Amazon Photos έχει ένα χαρακτηριστικό που ονομάζεται The Family Vault, το οποίο είναι ένα ψηφιακό αρχείο φωτογραφιών. Έως έξι χρήστες (τόσο οι κύριοι όσο και οι μη αρχικοί χρήστες του Amazon) μπορούν να συμπεριληφθούν σε ένα Family Vault, συμπεριλαμβανομένου του κατόχου του λογαριασμού Prime. Όλα αυτά τα προστιθέμενα μέλη του θησαυροφυλάκιου έχουν πρόσβαση σε όλες τις φωτογραφίες και μπορούν επίσης να ανεβάσουν νέες φωτογραφίες στο θησαυροφυλάκιο για να δημιουργήσουν μια συλλογή φωτογραφιών και βίντεο.

Γιατί εξαφανίστηκαν οι φωτογραφίες σας από το Amazon;

Έχετε παρατηρήσει ότι ορισμένες από τις φωτογραφίες σας λείπουν από τον λογαριασμό σας στο Amazon Photos; Πρέπει να αναρωτιέστε γιατί εξαφανίστηκαν οι φωτογραφίες σας από το Amazon. Έτσι, θα μπορούσε να συμβεί όταν ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Amazon Prime. Αυτός θα μπορούσε να είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο εξαφανίστηκαν οι φωτογραφίες σας από το Amazon.

Είναι το Amazon Drive και το Amazon Photos το ίδιο;

Αν ψάχνετε για διαδικτυακό χώρο αποθήκευσης cloud που παρέχεται από την Amazon, δύο επιλογές που έρχονται στο μυαλό οποιουδήποτε είναι το Amazon Drive και το Amazon Photos. Επίσης, μερικές φορές είναι ίδιες καθώς και οι δύο είναι διαδικτυακές πλατφόρμες αποθήκευσης που χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση φωτογραφιών, αλλά έχουν μια μικρή διαφορά. Η κύρια διαφορά είναι:

  • Το Amazon Drive έχει σχεδιαστεί για την οργάνωση αρχείων και φακέλων καθώς και την προεπισκόπηση εγγράφων σε όλες τις μορφές αρχείων, συμπεριλαμβανομένης της μορφής JPEG.

  • Αλλά το Amazon Photos είναι μια υπηρεσία φωτογραφιών που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την αποθήκευση και την εμφάνιση αρχείων εικόνας και βίντεο. Οι φωτογραφίες και τα βίντεό σας μπορούν να προβληθούν και να απολαύσουν μέσω της εφαρμογής Amazon Photos, η οποία προορίζεται να λειτουργεί ως συλλογή φωτογραφιών.

Πόσο ασφαλές είναι το Amazon Photos;

Εάν αποθηκεύετε φωτογραφίες σε σκληρούς δίσκους, μονάδες flash και άλλες συσκευές αποθήκευσης δεδομένων, αυτές οι συσκευές αποθήκευσης θα μπορούσαν να εξαφανιστούν, να σπάσουν ή να καταστραφούν και όλα τα δεδομένα σας να χαθούν. Έτσι, στις μέρες μας, η αποθήκευση στο cloud είναι μια καλή εναλλακτική καθώς αποτρέπουν την απώλεια δεδομένων. Με την αποθήκευση cloud, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι μπορείτε ακόμα να προβάλετε τις φωτογραφίες σας σε μια νέα συσκευή ακόμα κι αν συμβεί κάτι στον φυσικό σας εξοπλισμό. Όλες οι κορυφαίες διαδικτυακές υπηρεσίες cloud είναι ασφαλείς, αλλά η πλειονότητα των χρηστών θεωρεί ότι το Amazon Photos είναι μια αξιόπιστη και ασφαλής υπηρεσία επειδή:

  • Το Amazon Photos σαρώνει τις εικόνες σας μόνο για λόγους οργάνωσης.
  • Και σε αντίθεση με το Google Storage, δεν αναλύει τα δεδομένα σας για σκοπούς μάρκετινγκ.

Έτσι, το Amazon Photos είναι μια ασφαλής επιλογή αποθήκευσης στο διαδίκτυο.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε γιατί εξαφανίστηκαν οι φωτογραφίες σας στο Amazon και πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Amazon Photos. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.