Πώς να δείτε και να διαγράψετε το ιστορικό Netflix

Το Netflix περιορίζει τον αριθμό των οθονών που μπορείτε να παρακολουθήσετε ταυτόχρονα. Αυτό γίνεται έτσι ώστε τα άτομα που μοιράζονται έναν λογαριασμό Netflix να μην τον μοιράζονται με πάρα πολλά άτομα. Εάν το Netflix επέτρεπε στους χρήστες να παρακολουθούν σε απεριόριστο αριθμό οθονών, πιθανότατα θα υπήρχε μόνο ένας λογαριασμός Netflix ανά οικογένεια, εκτεταμένος και άμεσος. Αυτό που επιτρέπει το Netflix είναι απεριόριστα προφίλ. Τα προφίλ σας βοηθούν να διατηρήσετε το ιστορικό σας Netflix διαχωρισμένο. Εάν έχετε παιδιά, δεν θέλετε οι προτιμήσεις προβολής τους να επηρεάζουν το προτεινόμενο περιεχόμενο για εσάς. Αν τελικά παρακολουθήσετε κάτι που δεν σας αρέσει και αρχίσει να επηρεάζει το προτεινόμενο περιεχόμενο, μπορείτε να το διαγράψετε από το ιστορικό Netflix. Να πώς.

  Πώς να επιλέξετε ένα πρόγραμμα ανάγνωσης ειδήσεων για μια εξαιρετική εμπειρία Usenet

Μπορείτε να δείτε και να διαγράψετε τη δραστηριότητά σας στο Netflix μόνο από το πρόγραμμα περιήγησής σας. Οι εφαρμογές Netflix, ανεξαρτήτως πλατφόρμας, δεν σας επιτρέπουν να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας.

Ιστορία του Netflix

Ανοίξτε το Netflix στο πρόγραμμα περιήγησης που προτιμάτε και μεταβείτε στο προφίλ σας. Από την κορυφή, κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας και επιλέξτε «Λογαριασμός» από το μενού.

Η οθόνη του λογαριασμού σας έχει τα στοιχεία χρέωσής σας και σας επιτρέπει να δείτε τη δραστηριότητα του τρέχοντος προφίλ. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα «Το προφίλ μου». Κάντε διπλό έλεγχο για να βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στο σωστό προφίλ και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην «Προβολή δραστηριότητας».

  Το Karma Train είναι ένας πελάτης iPhone Reddit με μοναδικό περιβάλλον χρήστη που βασίζεται σε κάρτες

Αυτό θα σας μεταφέρει στη σελίδα “Η δραστηριότητά μου” για το τρέχον προφίλ. Μπορείτε να δείτε τι παρακολουθήσατε και πότε το παρακολουθήσατε. Οι εκπομπές/ταινίες συνδέονται, οπότε αν κάνετε κλικ σε μία από αυτές, θα ανακατευθυνθείτε στην εκπομπή/ταινία. Για να διαγράψετε ένα στοιχείο από το ιστορικό Netflix, κάντε κλικ στο κουμπί X δίπλα του.

Το ίδιο το στοιχείο αφαιρείται αμέσως, ωστόσο, για να σταματήσει το Netflix να το εξετάζει όταν προτείνει περιεχόμενο, χρειάζεται τουλάχιστον 24 ώρες. Αυτό σημαίνει ότι αν παρακολουθήσατε κατά λάθος την Peppa Pig για μερικές ώρες με το παιδί σας, θα χρειαστεί μια μέρα για να σταματήσει το Netflix να προτείνει άλλα κινούμενα σχέδια για να παρακολουθήσετε. Μόλις αφαιρέσετε ένα στοιχείο, δεν μπορείτε να το ανακτήσετε.

  10 καλύτεροι σαρωτές θυρών και πούλια που είναι δωρεάν

Ακροαματικότητα

Αυτή η ίδια σελίδα είναι επίσης όπου μπορείτε να δείτε ποιες εκπομπές/ταινίες έχετε βαθμολογήσει και να αλλάξετε τη βαθμολογία εάν θέλετε. Κάντε κλικ στην καρτέλα «Βαθμολογία» δίπλα στην «Παρακολούθηση» για να δείτε τι βαθμολογήσατε στο Netflix. Δυστυχώς, το Netflix έχει εγκαταλείψει το σύστημα βαθμολογίας του για να προτιμήσει ένα σύστημα “μου αρέσει”/δεν μου αρέσει, επομένως όποιες εκπομπές με βαθμολογία βλέπετε είναι λείψανα του παρελθόντος. Η σελίδα θα σας δείξει ποια δείχνει ότι σας αρέσει και δεν σας αρέσει και μπορείτε να αλλάξετε την ψήφο σας από τη σελίδα. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε απευθείας σε αυτήν τη σελίδα κάνοντας κλικ στην επιλογή “Βαθμολογίες” στη σελίδα λογαριασμού.