Πώς να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν ένα παιχνίδι Nintendo Switch βγαίνει σε προσφορά

Μπορεί να είναι απογοητευτικό να χάσετε μια πώληση για ένα παιχνίδι Nintendo Switch που είχατε το βλέμμα σας για λίγο. Συνιστούμε να ρυθμίσετε ειδοποιήσεις, έτσι ώστε να μην χάσετε ποτέ ξανά μια έκπτωση παιχνιδιού Switch. Να πώς.

Η άνοδος των ψηφιακών πωλήσεων του Nintendo Switch

Πριν από μερικά χρόνια, ήταν αρκετά σπάνιο να δούμε ένα καλό ψηφιακό παιχνίδι προς πώληση στο eShop της Nintendo. Ωστόσο, καθώς το κατάστημα της Nintendo γίνεται όλο και πιο δημοφιλής τρόπος για τους ανθρώπους να αγοράζουν τίτλους για το Switch τους, ο αριθμός των πωλήσεων έχει επίσης αυξηθεί. Πλέον υπάρχουν δεκάδες παιχνίδια Nintendo Switch προς πώληση στο eShop κάθε εβδομάδα, από indie παιχνίδια μέχρι τίτλους blockbuster.

Υπάρχουν ακόμα αρκετά χαρακτηριστικά που λείπουν στο eShop, και ένα από αυτά είναι ένα σύστημα ειδοποίησης. Παρόλο που η Nintendo διαθέτει μια λειτουργία λίστας επιθυμιών, δεν υπάρχει τρόπος να ρυθμίσετε μια ειδοποίηση για το πότε αυτά τα παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν. Ωστόσο, μερικές υπηρεσίες τρίτων και αποκλειστικές κοινότητες έχουν εμφανιστεί για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να έχουν τις καλύτερες δυνατές προσφορές.

  Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στο IMVU

Το Nintendo Switch Deals Subreddit

ο r/NintendoSwitchDeals Το subreddit είναι μια κοινότητα για ιδιοκτήτες Switch που αγαπούν τις ευκαιρίες, που είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να ενημερώνεστε για τις πωλήσεις. Όχι μόνο οι χρήστες παρακολουθούν και επισημαίνουν εξαιρετικές προσφορές στο eShop, αλλά δημοσιεύουν επίσης εκπτώσεις που βρίσκουν σε παραδοσιακούς λιανοπωλητές και ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι χρήστες μοιράζονται επίσης συχνά πωλήσεις για περιφερειακά, αξεσουάρ, δωροκάρτες και την ίδια την κονσόλα.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι το subreddit έχει ένα bot που ανιχνεύει τις πωλήσεις σε όλες τις χώρες και διατηρεί μια συνεχή λίστα με όλες τις προσφορές ανά πάσα στιγμή. Αυτή η λίστα είναι κολλημένη στην κορυφή του ιστότοπου και ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο. Οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να προσθέσει ένα παιχνίδι στη λίστα επιθυμιών του χρησιμοποιώντας μια εύκολη εντολή bot και θα λάβει αυτόματα ένα ιδιωτικό μήνυμα στο Reddit όταν αυτό το παιχνίδι κυκλοφορήσει. Εάν έχετε ένα Εφαρμογή Reddit στο τηλέφωνό σας, θα λάβετε μια ειδοποίηση push.

Εκτός από το ισχυρό σύστημα παρακολούθησης και ειδοποίησης του sub, έχουν επίσης θέματα συζήτησης για τρέχουσες προσφορές, όπου οι άνθρωποι μπορούν να συζητήσουν εάν το παιχνίδι αξίζει μια αγορά. Όλα αυτά το καθιστούν μία από τις καλύτερες κοινότητες που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος κάτοχος Switch.

  Πώς να αποφύγετε τα Spoilers του Infinity War μέχρι να δείτε την ταινία

Δημιουργήστε μια λίστα επιθυμιών με το DekuDeals

ο DekuDeals Ο ιστότοπος είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακολουθείτε τις πωλήσεις. Αντλεί δεδομένα τόσο από το eShop όσο και από μεγάλους λιανοπωλητές όπως το Amazon, το BestBuy και το Gamestop, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις τόσο για φυσικές όσο και για ψηφιακές προσφορές. Παρακολουθούν επίσης προσφορές για αξεσουάρ και υλικό.

Δημιουργείτε έναν λογαριασμό και, στη συνέχεια, ξεκινάτε να προσθέτετε παιχνίδια στη λίστα επιθυμιών σας και θα λαμβάνετε ένα e-mail όταν η τιμή πέσει ή φτάσει στο ιστορικό χαμηλό. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε παιχνίδια που ήδη κατέχετε σε μια σελίδα προσωπικής συλλογής. Το DekuDeals σάς επιτρέπει να περιηγηθείτε σε όλες τις τρέχουσες εκπτώσεις, καθώς και σε ιστορικά δεδομένα τιμών για κάθε τίτλο.

Στέλνουν επίσης ένα εβδομαδιαίο e-mail συγκεντρώνοντας τις καλύτερες εκπτώσεις και εκπτώσεις για την εβδομάδα. Αυτό σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις πωλήσεις παιχνιδιών που μπορεί να μην υπήρχαν στο ραντάρ σας στο παρελθόν. Βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει τα e-mail τους στη λίστα επιτρεπόμενων για να λαμβάνετε τις ειδοποιήσεις σας.

  Κάθε συντόμευση πληκτρολογίου ζουμ και πώς να τις χρησιμοποιήσετε

Χρήση του ιστότοπου PSPrices

Υπάρχουν επίσης μερικοί άλλοι ιστότοποι τρίτων που παρακολουθούν τις τιμές των παιχνιδιών σε διάφορες πλατφόρμες. PSPprices υπάρχει από πριν από το Nintendo Switch, αλλά έχουν προσθέσει τιμές eShop στη βιβλιοθήκη παιχνιδιών τους. Παρακολουθούν επίσης τίτλους στο Playstation, το Xbox και άλλες πλατφόρμες Nintendo, επομένως είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν χρησιμοποιείτε πολλές κονσόλες ταυτόχρονα.

Η ρύθμιση ειδοποιήσεων είναι τόσο εύκολη όσο η δημιουργία λογαριασμού, η προσθήκη παιχνιδιών σε μια λίστα επιθυμιών και η λήψη ειδοποιήσεων μέσω email όταν κυκλοφορούν. Μπορείτε επίσης να δείτε τη βαθμολογία OpenCritic του παιχνιδιού, η οποία είναι ένας συγκεντρωτής βαθμολογίας κριτικής.

Το eShop Price Tracker

Εάν θέλετε να παρακολουθείτε τα πράγματα πιο χειροκίνητα, το Παρακολούθηση τιμών eShop είναι ένα καλό στοίχημα. Αν και δεν διαθέτει λειτουργίες όπως σύστημα ειδοποιήσεων ή ιστορικά δεδομένα τιμών, έχει άμεση μετατροπή τιμών μεταξύ περιοχών. Εμφανίζει όλα τα παιχνίδια Nintendo Switch σε ένα μεγάλο πλέγμα με δυνατότητα αναζήτησης και εμφανίζει αυτόματα όλες τις τιμές με το νόμισμα που επιθυμείτε.

Μπορείτε επίσης να συγκρίνετε τις τιμές μεταξύ των χωρών. Εάν έχετε λογαριασμό Nintendo σε δύο διαφορετικές περιοχές, μπορείτε να μάθετε σε ποιο eShop θα ήταν φθηνότερο το παιχνίδι.

Αν και δεν αντικαθιστά ένα ισχυρό εργαλείο ειδοποίησης και παρακολούθησης, λειτουργεί πολύ καλά σε συνδυασμό με μία από τις άλλες μεθόδους που αναφέραμε.