Πότε δημιούργησα τον λογαριασμό μου Google;

Δεν πρόκειται να καυχηθώ για το πώς σκέφτομαι πολύπλοκους κωδικούς πρόσβασης για τον λογαριασμό email μου, το Facebook, το Twitter και την είσοδο στο μυστικό μου εργαστήριο. Μπορώ να τα θυμάμαι εύκολα, αλλά δεν μπορώ να πω το ίδιο για όλους και κάθε φορά που αλλάζω τον κωδικό πρόσβασής μου (που το κάνω τακτικά λόγω ασφάλειας) δυσκολεύομαι να τον ανακαλέσω τις πρώτες μέρες. Ωστόσο, η απομνημόνευση κωδικών πρόσβασης δεν είναι εύκολη για όλους και η ανάκτηση ενός κωδικού πρόσβασης Λογαριασμού Google περιλαμβάνει μια ερώτηση στην οποία είναι πολύ απίθανο κάποιος να θυμάται την απάντηση. πότε δημιουργήσατε τον λογαριασμό σας Google; Το ανακάλυψα αυτό πριν από μερικές εβδομάδες όταν ο μπαμπάς μου που γερνάει καλά αλλά με κακή μνήμη ξέχασε τον κωδικό πρόσβασης στον λογαριασμό του στο Gmail. Τον είχα βοηθήσει να το ρυθμίσει, αλλά το Gmail δεν με άφησε να το ανακτήσω χρησιμοποιώντας τη δευτερεύουσα διεύθυνση email. Αν είχατε την ατυχή τύχη να ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail και πρέπει να ξέρετε πότε δημιουργήσατε τον λογαριασμό σας, ακολουθούν δύο γρήγοροι τρόποι για να τον βρείτε.

  Προεπισκόπηση εικόνων και αλλαγή δεδομένων EXIF ​​με Photo Data Explorer

Email καλωσορίσματος του Gmail

Μόλις δημιουργήσετε τον νέο σας Λογαριασμό Google, το Gmail σας στέλνει τρία μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να σας καλωσορίσει εν πλω, να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε και πολλά άλλα. Δεν έχω διαβάσει ποτέ μέχρι σήμερα αυτά τα email και συχνά αναρωτιέμαι γιατί απλά δεν τα διαγράφω. Μην τα διαγράψετε ποτέ. αυτά τα email σας στάλθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά από τη στιγμή που δημιουργήσατε τον λογαριασμό σας και είναι ο ευκολότερος τρόπος για να λάβετε την ημερομηνία δημιουργίας.

Τώρα μπορεί να αναρωτιέστε γιατί βοηθάει αυτό γιατί αν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασής σας, δεν αναμένεται να αναζητήσετε το email σας για αυτό το μήνυμα καλωσορίσματος, σωστά; Αυτό το τέχνασμα είναι χρήσιμο εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασής σας αλλά έχετε προσθέσει τον Λογαριασμό σας Google σε ένα τηλέφωνο Android το οποίο, μεταξύ άλλων, συγχρονίζει τα email. Μπορείτε να ανοίξετε την εφαρμογή Gmail στο τηλέφωνό σας, να αναζητήσετε το email και να βρείτε την ημερομηνία γέννησης του λογαριασμού σας.

  Πώς να ελέγξετε το ιστορικό έντυπων εγγράφων σας στα Windows 10

Google Takeout

Επισκεφθήκαμε τελευταία φορά το Google Takeout όταν έκλεινε το Google Reader (μου λείπει ακόμα, πραγματικά μου λείπει) και δεν δίναμε ιδιαίτερη σημασία σε τίποτα άλλο εκείνη τη στιγμή εκτός από το ότι ο αγαπημένος μας Αναγνώστης δεν θα υπήρχε πια. Μεταβείτε στην Αρχειοθέτηση Google και επιλέξτε εξαγωγή δεδομένων από τους Κύκλους σας. Θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε για να επιβεβαιώσετε την εξαγωγή. Μόλις συνδεθείτε, θα ερωτηθείτε πού θέλετε να μετακινήσετε τα δεδομένα. Στην ίδια σελίδα, θα δείτε την παρακάτω κάρτα πληροφοριών που έχει την ημερομηνία δημιουργίας του λογαριασμού σας.

Το μειονέκτημα

  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iMessage σε υπολογιστή με Windows ή τηλέφωνο Android;

Χρειάζεστε σχεδόν πρόσβαση στο Gmail για να μπορείτε να λαμβάνετε αυτές τις πληροφορίες, οπότε αν δεν τις έχετε ήδη και έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασής σας ή χειρότερα, ο λογαριασμός σας έχει παραβιαστεί, θα πρέπει να βασιστείτε σε άλλη ανάκτηση τρόπους για να το επαναφέρετε.

[via Digital Inspiration]