Πόσο είναι να ακυρώσετε το Planet Fitness

Το Planet Fitness έχει γίνει η κορυφαία και εξωτική πλατφόρμα για τον εορτασμό της φυσικής κατάστασης. Ο καταρράκτης των προσφορών και των τρόπων που παρουσιάζει στον καταναλωτή είναι απαράμιλλος και έχει συμβάλει στην αυξανόμενη συνάφειά του. Ένας πολύ πικάντικος καταλύτης της ανθρώπινης ολοκλήρωσης, το Planet Fitness έχει προσφέρει στους θαμώνες του μια γνήσια και αυθεντική πλατφόρμα για να ενδυναμώσουν τον εαυτό τους και να απολαύσουν το δόγμα της φυσικής κατάστασης. Έτσι, ερχόμαστε σε εσάς σήμερα για να λύσουμε μερικά από τα πιο πιεστικά ερωτήματά σας: πόσο κοστίζει να ακυρώσετε το Planet Fitness. Επίσης, θα διευκρινίσουμε τις διάφορες συγγενείς του διαστάσεις, όπως το τέλος ακύρωσης για συνδρομή στο Planet Fitness.

Πόσο κοστίζει να ακυρώσετε το Planet Fitness

Ας μάθουμε αναλυτικά για το τέλος ακύρωσης για το Planet Fitness για διαφορετικές περιόδους ιδιότητας μέλους σε αυτό το άρθρο.

  Πώς να αλλάξετε το χρώμα του πλέγματος διαφάνειας του Photoshop

Υπάρχει τρόπος να ακυρώσετε τη συνδρομή στο Planet Fitness Online;

Όχι. Το Planet Fitness δεν επιτρέπει ακύρωση μέσω Διαδικτύου, τηλεφώνου ή αλληλογραφίας. Ο πελάτης πρέπει να πάει στο τοπικό γυμναστήριο και να συμπληρώσει μια φόρμα ακύρωσης ή να στείλει μια ταχυδρομική επιστολή.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ακυρώσετε τη συνδρομή Planet Fitness;

Πρέπει να δώσετε μια ειδοποίηση 30 ημερών πριν από το αίτημα ακύρωσης. Η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει ανά πάσα στιγμή από 10 ημέρες έως 30 ημέρες.

Μπορώ να παγώσω τη συνδρομή My Planet Fitness;

Όχι, δεν μπορείτε να παγώσετε μια συνδρομή στο Planet Fitness. Μπορείτε μόνο να το ακυρώσετε ή να το ανανεώσετε.

  Πώς να παρακολουθήσετε τηλεόραση με φίλους χρησιμοποιώντας το Hulu Watch Party

Μπορώ να σταματήσω το Planet Fitness ανά πάσα στιγμή;

Ναι, μπορείτε να κάνετε αίτηση για ακύρωση ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, πρέπει να υποβάλετε αίτηση ακύρωσης με ειδοποίηση 30 ημερών.

Υπάρχει χρέωση για την ακύρωση του Planet Fitness; Πόσο κοστίζει η ακύρωση του Planet Fitness;

Ναι, εάν εγγραφείτε για 12μηνη συνδρομή και ακυρώσετε πριν από αυτό, θα πρέπει να καταβάλετε ένα τέλος 58 $. Εάν ακυρώσετε εντός της περιόδου χάριτος των 14 ημερών, θα πρέπει να πληρώσετε ένα τέλος ακύρωσης 25 $. Ωστόσο, εάν εγγραφήκατε χωρίς δέσμευση ή χρησιμοποιείτε τη συνδρομή για ένα έτος ή περισσότερο, δεν χρειάζεται να πληρώσετε καμία χρέωση ακύρωσης για τη συνδρομή στο Planet Fitness. Λοιπόν, πόσο κοστίζει η ακύρωση του Planet Fitness; Η απάντηση εξαρτάται απόλυτα από τη διάρκεια από την έναρξη της συνδρομής.

  Πώς να σταματήσετε τις ειδοποιήσεις "Ρύθμιση Apple Pay" από άλλες εφαρμογές

Μπορείτε να ακυρώσετε το Planet Fitness για έναν μήνα;

Οχι δεν μπορείς. Η ακύρωση είναι μόνιμη και δεν μπορείτε να σταματήσετε τη συνδρομή σας για ένα μήνα.

Μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή My Planet Fitness πριν από την ετήσια χρέωση;

Όχι. Δυστυχώς, μπορείτε να ακυρώσετε μόνο εντός της περιόδου χάριτος των 14 ημερών για ένα τέλος ακύρωσης 25 $.

Πώς μπορώ να γράψω μια επιστολή ακύρωσης για το Planet Fitness;

Γνωρίζοντας πόσο κοστίζει η ακύρωση της φυσικής κατάστασης του πλανήτη, μπορείτε να ρωτήσετε σχετικά με τη διαδικασία ακύρωσης. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Αναφέρετε το όνομα, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου και τη συνδρομή σας στο Planet ID στην επιστολή.

2. Φροντίστε να επισημάνετε τον λόγο ακύρωσης.

3. Απευθυνθείτε και δημοσιεύστε την επιστολή στο σύλλογο της πατρίδας σας. Μπορείτε επίσης να δώσετε την επιστολή αυτοπροσώπως στο κλαμπ.

Γιατί το Planet Fitness μου χρέωσε 40 $; Πώς μπορώ να παρακρατήσω το τέλος ακύρωσης του Planet Fitness;

40 $ είναι η ετήσια χρέωση που χρεώνεστε στη μέση της συνδρομής σας. Δεν μπορείτε να παραιτηθείτε από το τέλος ακύρωσης επειδή αναφέρεται στη σύμβαση που υπογράψατε κατά τη διάρκεια της συνδρομής σας.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο ήταν χρήσιμο και μάθατε πόσο κοστίζει να ακυρώσετε το Planet Fitness. Αφήστε τα σχόλιά σας στο παρακάτω πλαίσιο και μείνετε συντονισμένοι στον ιστότοπό μας για περισσότερες τέτοιες εύχρηστες λύσεις. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.