Πώς μπορείτε να αλλάξετε το email σας στο PS4

Μία από τις πιο τρομερές κονσόλες παιχνιδιών, το PS4 έχει τροφοδοτήσει τη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών, τρελάθηκε στην αγορά καθώς συνεχίζει να πουλά χιλιάδες συσκευές κάθε μέρα. Ισχυρό, αξιόπιστο, προσβάσιμο και συμπληρωμένο από ένα γελοία εκτεταμένο ρεπερτόριο παιχνιδιών, το PS4 έχει καθιερωθεί ίσως ως η κορυφαία συσκευή gaming. Είναι υποχρεωτικό να εγγραφείτε για λογαριασμό PSN για να χρησιμοποιήσετε το PS4 σας. Οι άνθρωποι συχνά αντιμετωπίζουν προβλήματα ή εμπόδια με τα αναγνωριστικά email τους και ρωτούν άλλους αν μπορείτε να αλλάξετε το email σας στο PS4. Μην ανησυχείτε, γιατί σας καλύψαμε με μια ολοκληρωμένη περιγραφή για να σας καθοδηγήσουμε πώς να αλλάξετε τη διεύθυνση email PSN στον λογαριασμό σας στο PS4.

Πώς μπορείτε να αλλάξετε το email σας στο PS4

Συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε τα λεπτομερή βήματα για να αλλάξετε τη διεύθυνση email σας από τη σελίδα Διαχείριση λογαριασμού στον λογαριασμό PS4.

  Wi-Fi 6E: Τι είναι και σε τι διαφέρει από το Wi-Fi 6;

Μπορώ να αλλάξω το email μου στον λογαριασμό μου στο PS4;

Ναι, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο μενού των λογαριασμών χρήστη μέσω των ρυθμίσεων και να αλλάξετε το αναγνωριστικό σύνδεσής σας.

Τι συμβαίνει εάν αλλάξετε το email σας στο PSN; Τι συμβαίνει όταν αλλάζετε τη διεύθυνση email σας στο PS4;

Όταν αλλάζετε το email σας στο PSN, θα λάβετε ένα μήνυμα στην παλιά σας διεύθυνση email που θα δείχνει το νέο σας αναγνωριστικό σύνδεσης. Πρέπει να ενημερώσετε τα στοιχεία απορρήτου σας και δεν θα υπάρξουν αλλαγές στα παιχνίδια στον λογαριασμό.

Θα χάσω κάτι αν αλλάξω το email μου στο PS4;

Θα χάσετε την πρόοδό σας, τα επιτεύγματα και τα τρόπαια αφού αντικαταστήσετε τη διεύθυνση αλληλογραφίας σας με μια νέα στο PS4.

  Πώς να προσαρμόσετε την επιφάνεια εργασίας LXQt

Πώς να αλλάξετε το email σας στο PS4 χωρίς κωδικό πρόσβασης;

Όχι, δεν μπορείτε να αλλάξετε το email σας στο PS4 χωρίς τον κωδικό πρόσβασής σας. Θα πρέπει να έχετε τον κωδικό πρόσβασης στον λογαριασμό σας PSN για να αλλάξετε με επιτυχία τη διεύθυνση email σας.

Πώς μεταφέρετε λογαριασμούς στο PS4;

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για τον τρόπο αλλαγής της διεύθυνσης email PSN:

1. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Sony PlayStation και συνδεθείτε στη Διαχείριση λογαριασμού.

2. Κάντε κλικ στο Security από το αριστερό παράθυρο, όπως φαίνεται παρακάτω.

3. Κάντε κλικ στο Επεξεργασία δίπλα στο αναγνωριστικό εισόδου σας.

4. Εισαγάγετε τη νέα σας διεύθυνση email και κάντε κλικ στο Save για να αλλάξετε το email σας στο PS4.

5. Τώρα, εισαγάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασής σας και κάντε κλικ στο Επαλήθευση του αναγνωριστικού email από το email που λάβατε από τη Sony στη νέα σας διεύθυνση email.

Πώς ρυθμίζετε το PS4 σας στο Primary;

Όπως μάθατε νωρίτερα σε αυτό το άρθρο, δεν μπορείτε να αλλάξετε το email σας στο PS4. Αλλά μπορείτε να ρυθμίσετε οποιονδήποτε επιθυμητό λογαριασμό ως κύριο ή PS4 πολύ εύκολα. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ρυθμίσετε το PS4 σας στο κύριο:

  Πώς να αποθηκεύσετε ένα email Gmail ως αρχείο EML στον σκληρό σας δίσκο

1. Επιλέξτε Ρυθμίσεις από το κύριο μενού, όπως επισημαίνεται παρακάτω.

2. Επιλέξτε Διαχείριση λογαριασμού.

3. Στη συνέχεια, επιλέξτε Ενεργοποίηση ως κύρια επιλογή PS4.

4. Επιλέξτε Ενεργοποίηση για να αλλάξετε τον συνδεδεμένο με email λογαριασμό σας PS4 σε κύριο.

5. Εάν ένα άλλο PS4 οριστεί ως κύριο, θα σας ζητηθεί το ίδιο. Επιλέξτε Αλλαγή σε αυτό το PS4.

6. Επιλέξτε OK για να ολοκληρώσετε με επιτυχία τη ρύθμιση αυτού του PS4 ως κύριου.

Γιατί το PS4 μου δεν θα μου επιτρέψει να ενεργοποιηθεί ως κύριο;

Υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους δεν θα μπορείτε να ρυθμίσετε το PS4 σας στο κύριο, όπως αναφέρονται παρακάτω:

  • Ο λογαριασμός σας είναι πιθανώς συνδεδεμένος σε άλλη συσκευή.
  • Ο λογαριασμός σας απενεργοποιήθηκε.
  • Το σφάλμα σφάλματος άδειας παραμένει μετά τη μετακίνηση σε PS4 από άλλη συσκευή.

Μπορώ να μεταφέρω ένα ψηφιακό παιχνίδι σε άλλο λογαριασμό;

Όχι, δεν μπορείτε να μεταφέρετε ένα ψηφιακό παιχνίδι σε άλλο λογαριασμό. Ομοίως, δεν μπορείτε να αλλάξετε το email σας και στο PS4. Ωστόσο, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά τα παιχνίδια σε άλλη συσκευή, υπό την προϋπόθεση ότι ο λογαριασμός του κατόχου (κύριος λογαριασμός κονσόλας) είναι συνδεδεμένος.

Πώς μπορώ να μεταβιβάσω την ιδιοκτησία ενός ψηφιακού παιχνιδιού; Πώς μπορώ να μεταφέρω δεδομένα παιχνιδιού από έναν λογαριασμό σε άλλο;

Δεν μπορείτε να μεταφέρετε ένα ψηφιακό παιχνίδι σε άλλο λογαριασμό. Εάν υπάρχουν δύο λογαριασμοί στην ίδια συσκευή και ένας από αυτούς είναι η κύρια κονσόλα, ο άλλος λογαριασμός μπορεί επίσης να παίξει τα παιχνίδια της κύριας κονσόλας.

***

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο ήταν χρήσιμο και πήρατε μια απάντηση στην ερώτηση που μπορείτε να αλλάξετε το email σας στο PS4. Αναφέρετε τα σχόλιά σας στο πλαίσιο που βρίσκεται παρακάτω και μείνετε συντονισμένοι στον ιστότοπό μας για περισσότερες τέτοιες συναρπαστικές οδηγίες σχετικά με τα καθημερινά σας ψηφιακά ερωτήματα. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.