Πόσο γρήγορο είναι το Kinsta WordPress Hosting (Αποτελέσματα δοκιμής);

Δεν μπορώ να τονίσω αρκετά πόσο σημαντικό είναι να επιλέξετε τον κατάλληλο πάροχο φιλοξενίας για τον ιστότοπό σας.

Θα θέλατε να προτιμήσετε κάτι που έχει εξαιρετική υποστήριξη, ασφάλεια, απόδοση και μια διεπαφή που δεν σας βάζει σε δύσκολη θέση. Ευτυχώς, υπάρχει πολύ καλός αριθμός τέτοιων παρόχων φιλοξενίας εκεί έξω, και ένας από αυτούς είναι Κίνστα.

Είναι ισχυρά αλλά πολύ φιλικά προς το χρήστη. Και επειδή πιστεύω ότι αξίζει να μιλήσουμε, θα δοκιμάσω ένα μικρό μέρος της απόδοσής τους σήμερα, ιδιαίτερα το χρόνο φόρτωσης της σελίδας και το TTFB. Θα χρησιμοποιήσω διαφορετικά εργαλεία για αυτό και από διαφορετικές τοποθεσίες.

Αν αυτό ακούγεται ενδιαφέρον, τότε μείνετε μέχρι το τέλος.

Επισκόπηση της παράστασης του Kinsta

Η κορυφαία απόδοση είναι απαραίτητη για οποιονδήποτε ιστότοπο, εάν θέλετε να διατηρήσετε τους χρήστες και να κατατάξετε υψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης. Είναι μια έξυπνη κίνηση να ελέγξετε πώς λειτουργεί ένας πάροχος φιλοξενίας όσον αφορά την απόδοση και καταλαβαίνω ότι γι’ αυτό είστε εδώ για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.

Ευτυχώς, το Kinsta είναι γνωστό ότι είναι εξαιρετικό στην πτυχή της απόδοσης και γιατί να μην ήταν, αφού η υποκείμενη υποδομή του είναι το Google Cloud Platform. Σας δίνει αυτή την επιπλέον αξιοπιστία και ωθεί προς μια εντυπωσιακή απόδοση.

  Πώς να βρείτε την κατεύθυνση του ταξιδιού σας χρησιμοποιώντας τους Χάρτες Google

Με αυτά τα λόγια, δεν είναι αυτός ο μόνος λόγος για τον οποίο η Kinsta τα καταφέρνει τόσο καλά. Στην πραγματικότητα είναι οι προσφορές τους, οι οποίες περιλαμβάνουν:

  • Αποθηκευτικός δίσκος στερεάς κατάστασης (SSD).
  • Προσωρινή αποθήκευση σε επίπεδο διακομιστή (που εξαλείφει την ανάγκη για πρόσθετη προσθήκη προσωρινής αποθήκευσης)
  • Ενσωματωμένο δίκτυο παράδοσης περιεχομένου (CDN)
  • Διακομιστές που λειτουργούν σε σύγχρονες τεχνολογίες, όπως Linux, NGINX, MariaDB και άλλες
  • Τακτική βελτιστοποίηση διακομιστή και βάσης δεδομένων προσαρμοσμένης στις συγκεκριμένες ανάγκες του WordPress

Το γεγονός ότι το Kinsta διαθέτει 24 διαφορετικές τοποθεσίες κέντρων δεδομένων σας δίνει την ελευθερία να επιλέξετε έναν διακομιστή που είναι πιο κοντά στους χρήστες σας. Αυτό βοηθά στην παροχή καλύτερης ταχύτητας και συνολικής απόδοσης.

Η δοκιμή μου για την απόδοση του Kinsta

Αφού είδα όλη αυτή τη διαφημιστική εκστρατεία και τους ισχυρισμούς γύρω από την απόδοση του Kinsta, αποφάσισα να πάρω το θέμα στα χέρια μου και προχώρησα να το δοκιμάσω μόνος μου.

Θα χρησιμοποιήσω το geekflarelab.com για αυτό το τεστ. Επειδή το Kinsta έχει διακομιστές σε πολλές τοποθεσίες, αποφάσισα να φιλοξενήσω αυτόν τον συγκεκριμένο ιστότοπο στον διακομιστή του Λος Άντζελες. Δεν υπάρχουν επίσης εγκατεστημένα πρόσθετα προσωρινής αποθήκευσης και χρησιμοποιεί το δημοφιλές Θέμα Astra πάνω του.

  Πώς να βρείτε και να διαγράψετε διπλότυπες φωτογραφίες στο iPhone σας

Θυμήσου; Έχω συμπεριλάβει κάποιο εικονικό περιεχόμενο στον ιστότοπο για να μιμηθεί έναν ιστότοπο που λειτουργεί πραγματικά, έτσι ώστε τα αποτελέσματα των δοκιμών να είναι δίκαια.

Με όλα αυτά καθαρά, ας μεταβούμε πρώτα στον χρόνο φόρτωσης της σελίδας μέσω διαφορετικών εργαλείων.

Pingdom

Ας ξεκινήσουμε με το δημοφιλές – Δοκιμή ταχύτητας Pingdom.

1,29 δευτερόλεπτα, πολύ ωραίο. Δεν είναι;

GTmetrix

Το GTmetrix εμφανίζει 1,4 δευτερόλεπτα στην καρτέλα “χρόνος πλήρους φόρτωσης”. Αυτό είναι από το Βανκούβερ, τοποθεσία του Καναδά. Αξίζει επίσης να δείτε το TTFB (Time to First Byte), οπότε ορίστε το αποτέλεσμα:

Θα έλεγα ότι τα 188ms για το πρώτο byte είναι εκπληκτικά.

Θα ήταν άδικο να δοκιμάσω την ταχύτητα σελίδας μόνο από μία τοποθεσία, γι’ αυτό προχώρησα και χρησιμοποίησα Dotcom-εργαλεία που δοκιμάζουν τη φόρτωση της σελίδας από 25 διαφορετικές τοποθεσίες. Όπως μπορείτε να δείτε, φορτώθηκε σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα από τα περισσότερα μέρη.

Ένα πράγμα που θα παρατηρήσετε είναι ότι, δεδομένου ότι ο ιστότοπός μου επίδειξης φιλοξενείται στο Λος Άντζελες, λαμβάνει πολύ καλύτερη ταχύτητα από τις κοντινές τοποθεσίες σε σύγκριση με εκείνες που είναι μακριά.

  Πώς να παρακολουθήσετε το Plex μαζί με φίλους

Το σημείο εκμάθησης;

Να φιλοξενείτε πάντα τον ιστότοπό σας όσο το δυνατόν πιο κοντά στο κοινό σας.

grtechpc.org Έλεγχος

Ας δοκιμάσουμε με το grtechpc.org Website Audit, το οποίο αξιοποιεί το Google Lighthouse.

Αυτό ήταν εντυπωσιακό!

Ας δούμε πώς αποδίδει σε μια φορητή συσκευή.

Σε λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο, φορτώθηκε πλήρως στο κινητό. Και ο χρόνος για το πρώτο byte είναι 118 ms στον υπολογιστή και 119 ms στο κινητό.

BlazeMeter

Τι θα λέγατε να κάνετε δοκιμές φόρτωσης για να δείτε πώς συμπεριφέρεται όταν υπάρχει κίνηση;

χρησιμοποιώ BlazeMeter, που είναι μια απόδοση δοκιμής φορτίου που βασίζεται σε σύννεφο. Δοκιμάζω με 50 ταυτόχρονους χρήστες για 5 λεπτά.

Και το αποτέλεσμα με εξέπληξε.

Όπως μπορείτε να δείτε, απέδωσε σταθερά με χρόνο απόκρισης γύρω στα 700ms, κάτι που είναι φανταστικό.

συμπέρασμα

Κίνστα είναι σίγουρα ένας από τους παρόχους φιλοξενίας που βασίζονται στην απόδοση εκεί έξω και το τεστ ταχύτητας παραπάνω το αποκαλύπτει εντελώς. Πραγματικά ισορροπεί τα πράγματα σε αντίθεση με το να είναι βαρύ μόνο σε μία περιοχή. Παρέχει μεγάλη ταχύτητα, υποστήριξη, ασφάλεια και προσιτές τιμές.

Μπορείτε να απολαύσετε κάθε πτυχή του χωρίς να καίτε το πορτοφόλι σας.

Ελπίζω αυτό το τεστ απόδοσης να σας βοηθήσει να αποφασίσετε εάν αυτή η εταιρεία φιλοξενίας είναι καλή για εσάς ή όχι. Αν με ρωτάτε, θα έλεγα ότι είναι ένα πολύ καλό πακέτο.