Πώς να παρακολουθήσετε το Plex μαζί με φίλους

Το Plex ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας κοινής χρήσης πολυμέσων για τις μάζες, και το νέο του Λειτουργία Watch Together κάνει πιο εύκολο από ποτέ να παρακολουθείτε ταινίες και τηλεόραση με τους φίλους και την οικογένειά σας σε όλο τον κόσμο.

Η Plex παρέχει αυτήν τη δυνατότητα δωρεάν σε όλους όσους χρησιμοποιούν τον δημοφιλή διακομιστή πολυμέσων Plex, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με δωρεάν λογαριασμούς. Το Watch Together είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο σε συσκευές Android, iPad και iPhone, καθώς και σε Android TV και Apple TV. Μπορείτε να προσκαλέσετε τόσα άτομα που χρησιμοποιούν το Watch Together, όσα μπορεί κανονικά να χειριστεί ο διακομιστής πολυμέσων σας.

  58 Κορυφαίες Συμβουλές & Εκμάθηση της Χρονιάς 2014

Για να μοιραστείτε είτε το περιεχόμενό σας είτε το δωρεάν περιεχόμενο του Plex με οποιονδήποτε έχει δωρεάν λογαριασμό Plex, ξεκινήστε πατώντας τις τρεις τελείες δίπλα σε οποιοδήποτε επεισόδιο ή ταινία και επιλέγοντας «Παρακολουθήστε μαζί».

Στην παρακάτω οθόνη, επιλέξτε ποιοι από τους φίλους σας Plex θέλετε να συμμετάσχουν μαζί σας. Εάν οι φίλοι ή η οικογένειά σας δεν βρίσκονται σε αυτήν τη λίστα, φροντίστε να δημιουργήσουν έναν δωρεάν λογαριασμό Plex, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση email τους για να τους προσθέσετε ως φίλους. Όταν είστε έτοιμοι να συνεχίσετε, πατήστε “Τέλος” στην επάνω δεξιά γωνία.

  Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε το PS4 Save Data

Το Plex θα δώσει στον λογαριασμό σας λίγο χρόνο για να αποθηκεύσει το περιεχόμενο. Μπορείτε να δείτε όλους όσους έχετε προσκαλέσει στα δεξιά. Όταν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την εκπομπή, πατήστε “Έναρξη”.

Όταν ξεκινήσει η αναπαραγωγή, μπορείτε να ελέγχετε το περιεχόμενό σας κανονικά, ενώ βλέπετε ποιοι άλλοι έχουν προσκληθεί και συμμετέχουν στα δεξιά. Το Plex θα διατηρήσει το βίντεο συγχρονισμένο για όλους όσους παρακολουθούν. Εάν θέλετε να προσκαλέσετε επιπλέον άτομα, θα πρέπει να τερματίσετε την τρέχουσα συνεδρία και να ξεκινήσετε ξανά αυτήν τη διαδικασία.

Εάν επιλέξετε να αποχωρήσετε από μια συνεδρία, μπορείτε να τη συνεχίσετε από την Αρχική οθόνη στην ίδια συσκευή ή σε διαφορετική συσκευή.

  Το Lingua.ly σας διδάσκει Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Αραβικά και Εβραϊκά

Το Plex προσφέρει ήδη μια μεγάλη ποικιλία από δωρεάν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές που μπορείτε να κάνετε ροή. Η προσθήκη του Watch Together καθιστά ευκολότερο από ποτέ να μοιραστείτε πραγματικά αυτές τις εμπειρίες με την οικογένεια και τους φίλους σας.