Προσαρμόστε το Κέντρο ειδοποιήσεων iOS 7 σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας με το BetterNC7

Το Κέντρο ειδοποιήσεων στο iOS ήταν ένα από τα πρώτα βήματα προς ένα καλύτερο συνολικό σύστημα διαχείρισης ειδοποιήσεων και από τότε, τα πράγματα συνέχισαν να βελτιώνονται για το λειτουργικό σύστημα της εταιρείας Cupertino για smartphone και tablet. Κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων σημαντικών επαναλήψεων του iOS, το κέντρο ειδοποιήσεων έχει βελτιωθεί σημαντικά, ειδικά όταν πρόκειται για την αναθεώρηση σχεδίασης που έφερε το iOS 7. Ωστόσο, παρά τις οπτικές βελτιώσεις, υπάρχει η πανταχού παρούσα πρόκληση του iOS να μην επιτρέπει λεπτομερή έλεγχο επιπέδου οποιουδήποτε στοιχείου διασύνδεσης, κάτι που είναι ίσως αυτό που οδήγησε την κυκλοφορία του BetterNC7 – ένα tweak της Cydia για jailbroken iPhone που στοχεύει ειδικά στη βελτίωση (ή αλλαγή) του iOS 7 Εμπειρία στο Κέντρο Ειδοποιήσεων.

  Πώς λειτουργούν τα γραφικά στοιχεία της αρχικής οθόνης του iPhone στο iOS 14

Διαθέσιμο δωρεάν μέσω του αποθετηρίου BigBoss, το tweak επιτρέπει την αλλαγή διαφόρων πτυχών του Κέντρου Ειδοποιήσεων. Για παράδειγμα, μπορεί να μην θέλουν όλοι να χαιρετιστούν από την προβολή Today στο NC. Κανένα πρόβλημα, μπορείς να το αλλάξεις; Το Yahoo! το λογότυπο στο τέλος δεν σας αρέσει; Μπορείς να το κρύψεις. Οι αναπάντητες ειδοποιήσεις προβάλλουν κάτι που δεν σας ενδιαφέρει πραγματικά; Θα είναι καλύτερα να το κρύψεις αυτό. Αυτό, και πολλά άλλα, είναι αυτό που υπόσχεται και προσφέρει το BetterNC7.

Η πλήρης γκάμα χαρακτηριστικών που προσφέρει το BetterNC7 είναι αρκετά εκτεταμένη, με μερικές από τις αξιοσημείωτες είναι η δυνατότητα απόκρυψης διαχωριστικών μεταξύ των καρτελών της κεφαλίδας και των ίδιων των ειδοποιήσεων, αλλάζοντας το “x” για την εκκαθάριση των ειδοποιήσεων για να λέμε “Clear”, απόκρυψη επιλογή για πλήρη εκκαθάριση, απόκρυψη οποιασδήποτε από τις τρεις καρτέλες από το Κέντρο ειδοποιήσεων, χρησιμοποιώντας διαφανές/θολό φόντο, κολλήστε τα banner στο NC, απόκρυψη των grabbers κ.λπ., καθώς και να αποφασίσετε πόσες γραμμές προεπισκόπησης θα προσφέρετε ανά ειδοποίηση. Εάν δεν είναι μόνο αυτό, μπορείτε ακόμη και να απενεργοποιήσετε ολόκληρο το Κέντρο ειδοποιήσεων χρησιμοποιώντας το BetterNC7. Όλες οι διαμορφώσεις γίνονται μέσω της σειράς που προσθέτει αυτό το tweak στην εγγενή εφαρμογή Ρυθμίσεις του iOS.

  Πώς να αφαιρέσετε άτομα από την εφαρμογή Φωτογραφίες στο iOS 12

Τα παρακάτω στιγμιότυπα οθόνης προσφέρουν μια μικρή σύγκριση των αλλαγών που εφάρμοσα, με το δεξί να δείχνει την προβολή “μετά”.

Προσαρμογές όπως το BetterNC7 παραμένουν ένας από τους κύριους παράγοντες (ή κίνητρα) πίσω από τους ανθρώπους που επιλέγουν λύσεις jailbreak. Ειλικρινά, δεν είναι ότι δεν χάνετε κάτι με την «αδυναμία» των μετοχών να κάνετε οποιεσδήποτε τέτοιες τροποποιήσεις, αλλά το να έχω αυτήν την ελευθερία να αποφασίζω τι θέλω να δω στη συσκευή μου και πού, και πώς, είναι αυτό που με κάνει νιώθουν καλύτερα και έχουν τον έλεγχο. Στη συνέχεια, η Apple, επίσης, έλαβε υπαινιγμούς από τροποποιήσεις της Cydia στο παρελθόν σχετικά με το τι θέλουν οι άνθρωποι και ίσως, καθώς βλέπουμε περισσότερες επαναλήψεις και εξέλιξη του οικοσυστήματος iOS, η Apple θα αρχίσει να εισάγει από μόνη της τέτοια στοιχεία ελέγχου. Μέχρι τότε, το BetterNC7 είναι ένα χρήσιμο tweak για να έχετε στο jailbroken iPhone, iPod touch ή iPad, ειδικά επειδή δεν θα σας κοστίσει τίποτα να το δοκιμάσετε.

  Πώς να διορθώσετε το iOS 15.0.2 που δεν ενημερώνεται