Κοινή χρήση αρχείων, φακέλων και στιγμιότυπων οθόνης με ένα κλικ

Κοινή χρήση αρχείων! Υπάρχουν κυριολεκτικά δεκάδες start-ups και μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας που εργάζονται για να δημιουργήσουν την απόλυτη λύση κοινής χρήσης αρχείων. Dropbox, OneDrive, Google Drive, iCloud, Box, Amazon Drive – για να αναφέρουμε μόνο μερικά από τα δημοφιλή. Τι κάνει το Jumpshare διαφορετικό; Προηγουμένως, συζητήσαμε τη λύση που βασίζεται στον ιστό για τη μεταφόρτωση, την κοινή χρήση και την προβολή αρχείων. Η μεταφόρτωση και η γρήγορη κοινή χρήση δεν είναι αρκετά σοκαριστική, αλλά είναι το στοιχείο διαδικτυακής προβολής όπου τα πράγματα γίνονται πραγματικά διαφορετικά – Το Jumpshare σάς επιτρέπει να προβάλλετε πάνω από 200 μορφές αρχείων απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησής σας! Τώρα, έχουν κυκλοφορήσει μια εφαρμογή Windows, με σκοπό να βελτιώσουν τις ροές εργασίας μεταφόρτωσης και κοινής χρήσης. Λειτουργεί καλά; Μάθετε μετά το άλμα.

  Πώς να κάνετε επανεκκίνηση του δρομολογητή και του μόντεμ σας

Αποποίηση ευθύνης: Στο πνεύμα της πλήρους αποκάλυψης, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας ότι η Jumpshare και η wdzwdz έχουν κοινό ιδρυτή, τον Ghaus Iftikhar. Έχουμε γράψει μια ειλικρινή, αμερόληπτη κριτική των δυνατοτήτων της υπηρεσίας.

Λειτουργικά, το Jumpshare για Windows λειτουργεί ακριβώς όπως το εξαιρετικό αντίστοιχο Mac OS X.

Μπορείτε να σύρετε και να αποθέσετε οποιοδήποτε αρχείο – ή οποιονδήποτε φάκελο – για να το ανεβάσετε στιγμιαία στον λογαριασμό σας στο Jumpshare. Ο απευθείας σύνδεσμος προς το αρχείο αντιγράφεται αυτόματα στο πρόχειρο του συστήματος κατά τη μεταφόρτωση του αρχείου. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να μοιραστείτε τον σύνδεσμο με τον ενδιαφερόμενο χωρίς να περιμένετε να ολοκληρωθεί η μεταφόρτωση. Υπάρχουν και άλλες βασικές επιλογές κοινής χρήσης διαθέσιμες. Τα αρχεία μπορούν να κοινοποιηθούν με μερικά κλικ μέσω email, Facebook και Twitter.

  Πώς να κλείσετε αυτόματα το τερματικό macOS κατά την έξοδο μιας διεργασίας

Ωστόσο, θεωρώ πολύ πιο χρήσιμη τη λειτουργία άμεσης κοινής χρήσης στιγμιότυπου οθόνης. Η λήψη στιγμιότυπων οθόνης αποτελεί τακτικό μέρος της καθημερινής μου ροής εργασίας – ειδικά όταν σχεδιάζω ή αναπτύσσω κάτι – επομένως το να μπορώ να το μοιράζομαι σε σημαντικά λιγότερα βήματα είναι μια εξαιρετικά ελκυστική λειτουργία. Τραβήξτε ένα τυπικό στιγμιότυπο οθόνης (ή μια συγκεκριμένη περικοπή χρησιμοποιώντας SHIFT + PRTSC) και θα μεταφορτωθεί αυτόματα στο διαδίκτυο – ο σύνδεσμος αντιγράφηκε στο πρόχειρο και όλα! Αυτό από μόνο του αξίζει την τιμή εισδοχής ή την έλλειψη: Το Jumpshare για Windows είναι δωρεάν.

Γιατί όμως πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Jumpshare για Windows; Γιατί όχι εναλλακτικές όπως το FluffyApp ή το Droplr;

Για τον απλούστατο λόγο ότι κάνει την προβολή αρχείων να είναι τσιμπημένη! Με περισσότερες από 200 κύριες και δευτερεύουσες μορφές αρχείων που μπορούν να προβληθούν στο διαδίκτυο, οι παραλήπτες σας πιθανότατα δεν θα περάσουν ποτέ από το εμπόδιο της εγκατάστασης λογισμικού για να το προβάλουν στον δικό τους υπολογιστή ή να σας παρασύρουν να το κάνετε για αυτούς. Μου άρεσε επίσης η ικανότητά του να μου δείχνει πόσες φορές έχει προβληθεί το κοινό μου αρχείο στο διαδίκτυο.

  Πώς να μετατρέψετε γρήγορα τα email σε εργασίες

Το Jumpshare για Windows έχει ξεκινήσει καλά με την έκδοση 1.0. Έχω ένα σημαντικό πρόβλημα με αυτό: χρησιμοποιεί συνεχώς το 2% της CPU ενώ εκτελείται στο παρασκήνιο. Συγκριτικά, βαρύτερα προγράμματα όπως (απλές) καρτέλες Chrome, iTunes, Dropbox παίρνουν λιγότερο από 1%.

Κατεβάστε το Jumpshare για Windows

Φροντίστε να μας ενημερώσετε για τη γνώμη σας για το Jumpshare αφήνοντας ένα σχόλιο στην παρακάτω ενότητα σχολίων.