Κάντε λήψη του Google Now Launcher APK για οποιαδήποτε συσκευή Android

Είναι τόσες πολλές φορές που μπορούμε να εισαγάγουμε το Android με κάποια παραλλαγή της φράσης “είναι απείρως προσαρμόσιμο”. Έχουμε ήδη συζητήσει εκτοξευτές όπως το Dodol, το Buzz, το Smart Launcher και τόσα άλλα. Ωστόσο, αυτές οι προσαρμογές τρίτων δεν μπόρεσαν ποτέ να βοηθήσουν στην ανακούφιση αυτού του αισθήματος αποξένωσης. Μπορεί να είναι εξαιρετικοί, αλλά δεν αισθάνονται καλά. Ακόμη και το Aviate που αναθεωρήθηκε πρόσφατα δεν αποτελεί εξαίρεση – είναι εξαιρετικό, αλλά εξωγήινο έδαφος. Μέχρι τώρα δηλαδή. Η Google αποφάσισε ότι το απόθεμα εκκίνησης Android της θα πρέπει να είναι διαθέσιμο για λήψη και το κυκλοφόρησε στο Play Store με την ετικέτα Google Now Launcher.

Το πρόγραμμα εκκίνησης είναι επίσημα αποκλειστικό για συσκευές Nexus και Google Play Edition αυτήν τη στιγμή, αλλά μπορείτε φυσικά να κατεβάσετε το APK (ένας σύνδεσμος για το οποίο παρέχεται στο τέλος) για να το εγκαταστήσετε σε άλλες συσκευές.

  Πώς να ρυθμίσετε την πρόσβαση email iCloud στο Android

Το Google Now Launcher είναι παράλληλο με το stock KitKat Launcher που συνοδεύει το Nexus 5. Εάν χρησιμοποιούσατε το stock launcher KitKat σε μια παλαιότερη συσκευή, θα παρατηρήσετε αμέσως ότι το Google Now είναι πλέον ένα σάρωση μακριά, στα αριστερά της αρχικής οθόνης . Θα παρατηρήσετε επίσης ότι οι καρτέλες “Εφαρμογές” και “Γραφικά στοιχεία” στο επάνω μέρος του συρταριού εφαρμογών έχουν αφαιρεθεί, αφήνοντας χώρο για μεγαλύτερα εικονίδια στο συρτάρι εφαρμογών. Τα γραφικά στοιχεία προστίθενται όπως ήταν στην προ-ICS εποχή, κρατώντας πατημένο ένα κενό χώρο στην αρχική οθόνη. Παρακάτω είναι μια σύγκριση των παλαιών και νέων συρταριών εφαρμογών.

  Πώς να δημιουργήσετε και να καρφιτσώσετε λίστες Twitter στο Χρονολόγιό σας σε iPhone και Android

Εκτός από την προσθήκη γραφικών στοιχείων, το παρατεταμένο πάτημα οποιασδήποτε κενού περιοχής της αρχικής οθόνης σάς επιτρέπει επίσης να αλλάξετε την ταπετσαρία, να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος εκκίνησης και να αναδιατάξετε πολλές οθόνες. Στην αρχή έχετε μια ενιαία αρχική οθόνη. σύροντας εικονίδια εφαρμογών ή γραφικά στοιχεία προς τα δεξιά δημιουργούν πρόσθετες οθόνες.

Σημείωση συντάκτη: Ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για την Google. Εάν διαθέτετε συσκευή Nexus 5, η εφαρμογή θα πρέπει να εμφανίζεται ως “Εγκατεστημένη” στο Google Play, κάτι που υποθέτουμε ότι σημαίνει ότι τυχόν μικρές αλλαγές διεπαφής χρήστη στη λειτουργία εκκίνησης από την Google δεν θα απαιτούν ενημέρωση συστήματος από εδώ και στο εξής. Όπως και με άλλες εφαρμογές Google, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενημερώσετε από το Play Store. Δυστυχώς, η εφαρμογή είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο για συσκευές Nexus και Google Play Edition. Έχουμε συμπεριλάβει έναν καθρέφτη APK (ευγενική προσφορά XDA-Developers) για όσους από εσάς θα θέλατε να το δοκιμάσετε σε άλλες συσκευές, αλλά να θυμάστε ότι δεν θα λαμβάνετε άμεσες ενημερώσεις. Εάν δεν έχετε τοποθετήσει ποτέ ξανά ένα APK, κάντε εναλλαγή στην επιλογή “Άγνωστες πηγές” από τις Ρυθμίσεις > Ασφάλεια και, στη συνέχεια, μεταφέρετε το APK στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής σας και ανοίξτε το χρησιμοποιώντας οποιονδήποτε διαχειριστή αρχείων (όπως το ES File Explorer).

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τις συντομεύσεις εφαρμογών στο Android 7

Εγκαταστήστε το Google Now Laucher από το Play Store

Κάντε λήψη του Google Now Launcher APK από τον Dev-Host